10.02.2012 | 19:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 123

Klokka nærmet seg fire og det hadde begynt å lysne ute. Jeg burde sove noen timer, det kom til å bli en lang dag. En lang dag med leteaksjoner. Jeg snudde meg rundt så jeg hadde hodet ned i puta. Etter en stund gled jeg mer og mer inn i drømmeland.
_________________

 

"Er dere klare?" Jeg stod i døråpningen til kjøkkenet. De andre så opp. "Kanskje du burde spise noe først?" Kom det tamt fra Helene. Dette var ikke enkelt for noen av oss. Jeg var redd for at hun helst ikke ville se meg, siden alt sammen var min skyld. "Jeg er ikke sulten." Svarte jeg og gikk ut i gangen. Det tok bare et halvt minutt å få på seg sko og jakke. "Hade." Niall kom gående ut i gangen. "Er det greit om jeg blir med, i tilfellet vi finner henne?" Jeg bare nikket. Det kunne være greit å ha med noen andre, bare i tilfellet.
Vi gikk nedover parken først, akkurat som jeg hadde gjort kvelden før. Vi lette blant buskene, i utkanten av skogene og alle steder der vi kom til. "Har du sett denne jenta?" Niall lånte mobilen min og viste bildet av *Ditt navn* til alle vi møtte. De fleste kjente til henne, men hadde ikke sett henne i det siste. Håpet begynte å blekne. Hva om vi ikke fant henne? Hun kunne være over alt. "HVor kan hun ha reist?" Jeg så hjelpesløst bort på Niall. "Har hun sagt noe om hvor hun liker å være når hun er hjemme?" Jeg tenkte meg om litt. Hun hadde ikke, som jeg hadde fått med meg, sagt noe om det. "Hva med hos Eva?"
Siden ingen av dere hadde nummeret til Eva ringte dere til Alex. Han skulle ringe videre og eventuelt vesøke Eva senere på dagen. Dere ba han kontakte alle vennene hennes, Emilie der i blant, for å spørre. Det tok ganske lang tid før han ringte tilbake. "Ingen har sett eller hørt noe fra henne. Hun er som synket i jorda." Niall repeterte det Alex hadde sagt til han. Det var som om alt håp forduftet. Det var vanskelig å forstå at dette egentlig skjedde. "Hva slags andre steder liker hun? Som ikke er så folksomt." Vi tenkte så det knakte begge to. "Dyresenteret!" Nesten hylte Niall. "Husker du veien?" Jeg hadde vært så borte i henne da vi gikk til senteret at jeg ikke hadde fulgt med på veien. "Tror det. Skal vi ringe de andre?" Jeg nektet. "Vi kan gjøre det hvis vi finner henne." De andre gikk sannsynligvis rundt på stedet og lette etter henne.

Veien var full av steiner og småvanskelig å gå på. Jeg skjønte ikke hvordan jeg hadde klart å overse det forrige gang. Eller, jeg visste det godt, på grunn av *Ditt navn*. Vi gikk ganske langt innover. Skogen begynte å bli tettere på hver sin side. Det tok nesten en time hver vei, men siden dere ikke hadde startet ved huset, gikk det litt fortere. Jeg måtte følge med på grusveien for å holde balansen. Den ene steinen trakk til seg blikket mitt. "Se her." Jeg plukket den opp viste den til Niall. Kunne det virkelig være det det så ut som?

Mer?

 Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeer! <3

10.02.2012 @ 19:38
Postat av: Mrs.Tomlinson

wowowowoowooooohoohoo...mereeee !!! <3 <3

10.02.2012 @ 19:52

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34664324
hits