10.02.2012 | 21:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 127

"Det er ikke så enkelt å se hvem som er falske og hvem som er real når man har kjent de over lengre tid." Liam smilte til meg. "Men, du?" Liam punkterte den andre samtalen før den hadde startet. Jeg så på han. "Hva var det du og Helene pratet om egentlig, på kjøkkenet?" Nysgjerrighet var å spore i ansiktet hans. Jeg visste at jeg måtte forklare det hele.

_____________________

 

"Jeg spørte Helene hvorfor *Ditt navn* ikke fikk lov til å bli med på ferie, og jeg kommer bare ikke over hva hun svarte." Jeg ristet kraftig på hodet og Liam stirret enda mer nysgjerrig på meg. "Hva var det hun sa?" Jeg så inn i øynene på han. "Hun sa at hun ikke stolte på meg etter det som hadde skjedd i mellomtiden. Jeg regner med at hun siktet til det med Daria, men da visste hun ikke det." Ingenting hang på greip. "Louis.." Niall brøyt inn i samtalen. "Hun visste det allerede." Jeg snudde meg og så på han. "Hva?" Hadde Niall sagt det til henne? "Jeg var bare.. Jeg klarte ikke la være. Jeg ville ikke at du skulle såre *Ditt navn* igjen!" Han reiste seg og gikk. Hadde jeg vært i riktig humør hadde jeg gått etter han, men jeg orket ikke. Ikke etter alt som har skjedd. *Ditt navn* betydde mer for meg enn å få vite hvorfor Niall sa det. Jeg visste at jeg kunne stole på han. De andre hadde fulgt med på samtalen vår. "Jeg går og sjekker hvordan det går med han." Harry pekte med tommelen på Niall.

 

"På tide å reise hjem igjen." Helene kom ut på venterommet. Besøkstiden var over. De andre reiste seg. "Kommer du Louis?" Jeg ristet på hodet. "Jeg blir. Ikke forvent at jeg reiser noe sted før hun våkner igjen." Helene gikk for å prate med en av legene. Hun synes det var betryggende at noen kanskje kunne bli igjen. Legen ble med ut igjen. "Rommet hennes er så stort at det er plass til en seng til, hvis det er ok for deg?" Jeg nikket. Jeg fikk faktisk lov til å bli. Guttene sa hade til meg og gikk ut. Helene ga meg en klem og unnskyldte for hva hun hadde sagt til meg før på dagen. "Jeg burde spørt om din side også." Hun gikk ut etter de andre guttene. Jeg kunne allerede veien til rommet *Ditt navn* lå på allerede og gikk dit. "Natta jenta mi." Jeg kysset henne på ny på panna og la meg ned i den ledige senga. Å få være ved henne, selv om hun ikke var helt tilstede, betydde mye for meg. Det å ha nesten kontroll over hva som skjer hele tiden. Å kanskje være der når hun våkner. Hvis hun våkner, var det siste jeg tenkte før øynene mine lukket seg.

 

Mer? Fortsatt interessert i Maraton i kveld?

 Postat av: Keths!

bra

10.02.2012 @ 21:34
URL: http://keths.blogg.no
Postat av:

Jaaa! Mer maraton i kveld! <3

10.02.2012 @ 21:34
Postat av: Mathilde :D

jaaaa!mer MARATON PLISS!

10.02.2012 @ 21:46
Postat av: miriam

Noo meer!!

10.02.2012 @ 22:03
Postat av: Andrea

Meeer! Vær så snill å si at dette ender bra! :'(

10.02.2012 @ 22:06
Postat av: Tonje Viken Brenden

jaaa, mer maraton <3 Meeeeeer! <3

10.02.2012 @ 22:15
Postat av: nina

Meeeeerr <3

10.02.2012 @ 22:56

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34667931
hits