10.02.2012 | 22:10 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 128

Jeg kysset henne på ny på panna og la meg ned i den ledige senga. Å få være ved henne, selv om hun ikke var helt tilstede, betydde mye for meg. Det å ha nesten kontroll over hva som skjer hele tiden. Å kanskje være der når hun våkner. Hvis hun våkner, var det siste jeg tenkte før øynene mine lukket seg.

_______________

 

Det banket hardt på døra inn til rommet. To leger kom inn på rommet. De hilste på meg og presenterte seg. De ville bare sjekke om det var noe forandring å spore hos henne, men de fant ingenting. Hele tiden tenkte du på at det var en sjanse for at hun ikke ville våkne fra komaen igjen. Jeg pustet rolig ut. Legene stod å diskuterte, men de dro inn så mange medisinske ord at jeg ikke visste hva det betydde. De gikk ut og jeg satt igjen på rommet alene. Jeg lurte på når resten av gjengen kom til å komme. De hadde pratet om at de ikke ville klare å være borte veldig lenge. Det var nesten skummelt å se *Ditt navn* ligge så rolig.

"Louis, blir du med ned på Cafeen?" Liam hadde vært veldig støttende for meg de siste timene. "Ja, jeg kommer snart." Jeg la hånda mi på kinnet til *Ditt navn*. "Kan du ikke våkne snart, jeg savner deg sinnsykt mye." Hånda di gled ned og du gikk ut av rommet. Liam var i enden av gangen allerede. "Vent litt 'a, Liam." Han stoppet opp. "Jeg trodde det kom til å ta lenger tid." Han dro på smilebåndet. "Du har ikke peiling på hvor jævelig det er å være i huset uten deg. Ingen som prøver å få opp humøret til folk." Han dultet inn i deg med skulderen. "Det virker så tomt." Vi gikk nedover gangen og ned en trapp. Cafeen var så og si tom. Den hadde nettopp åpnet. Vi bestilte oss litt mat før vi satte oss ved et bord. "Hva har skjedd siden dere reiste?" Jeg tvilte på at det hadde skjedd så mye. "Daria har ringt rundt, nærmest gått på kne for oss over telefonen for å si unnskyld til deg. Du har ikke svart på mobilen." Jeg mistet matlysten når Liam nevnte navnet hennes, men spiste alikevel. "Hun kan bare droppe å prøve å få tak i meg. Hun er ikke verdt tida mi." Liam forstod deg. "Bare si at hun skal gi seg, i stedet for at hun skal prøve og plager livet av deg samtidig." Jeg tok opp mobilen og tekstet henne. Hun hadde sendt meg tre meldinger og ringt tjueèn ganger. Tjuèen ganger på noen få timer. 

 

Mer?

 Postat av: Andrea

Meeeeeeeeeeer! Du er best! ;)

10.02.2012 @ 22:14
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeeeeeeer! <3 Elsk ^^ <3

10.02.2012 @ 22:20
Postat av: Cecilie!

Meeeer!<3 takk for at du skriver litt mer om Liam også :3 <3

10.02.2012 @ 22:22

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34668445
hits