10.02.2012 | 23:24 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 130

*Ditt navn* var noe av det beste som hadde skjedd deg, ingen kunne misse det. Helene gikk ut. Hun måtte hjem igjen og jobbe. "Vær så snill, du må våkne. Du aner ikke hvor jævelig det er uten deg." Jeg tok et tak i hånda hennes. "Jeg elsker deg virkelig. Du betyr mer enn noe annet."

_______________

 

Det føltes som om hun klemte svakt i den hånda jeg holdt i. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre. Drømte jeg? Jeg gikk ut på gangen for å hente en lege. "Hun klemte hånda mi:" Begynte jeg å forklare. De ville vite nøyaktig hva jeg hadde sagt til henne. Tenkt om det faktisk hadde skjedd? Jeg fikk beskjed om at det fult var mulig at det skjedde, men at jeg ikke skulle glede meg for tidlig. Det kunne bare vært en muskelsammentrekning og at hun ikke hadde gjort det med vilje. Uansett hva som var grunnen, kom mye av håpet mitt tilbake. Dette kom til å gå bra.


"Dere vil ikke tro hva som kanskje har skjedd!" Jeg var så ivrig at jeg nesten skreik. "Hva?" Svarte guttene i kor. Jeg hadde ringt til Harry og han hadde satt på høytaler. Jeg forklarte nøyaktig hva som hadde skjedd. Helene satt i samme rom som de, og jeg var ikke den eneste som fikk mye av håpet tilbake. Alle virket veldig positive. "La oss for all del håpe på at hun faktisk klemte hånda di med vilje." Jeg kunne ikke være mer enig. Forhåpentligvis ville hun ikke ligge i koma altfor lenge. Hun hadde vært i det i over et døgn, men det var som en evighet. Jeg begynte allerede å bli lei av å vente. Jeg ville holde rundt henne, ha henne i armene mine, og kysse henne på de varme leppene. Leppene jeg kanskje aldri kom til å kysse igjen.

Timene gikk både fort og sakte om hverandre. Dagene i seg selv gikk veldig fort, men hver time gikk likevel ganske sakte for seg selv. Jeg brukte mye tid på å tekste med guttene og prøve å få tankene over på noe annet. Jeg spilte en del på mobilen min for å få tida til å gå. Harry kom på besøk enda en gang den dagen, for å prøve å finne på noe med meg.
"Hva skal vi finne på?" Jeg var egentlig veldig uinteressert i å gjøre noe annet enn å være på sykehuset. "Jeg vet jo hvor glad du er i henne og du er jo glad i å synge også, så hvorfor ikke skrive en sang til henne?" Ideen hans var veldig god. "Ja, hvorfor ikke!" Vi satte oss ned og startet å skrive.

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeer! <3

10.02.2012 @ 23:29
Postat av:

MER!!

11.02.2012 @ 00:15
Postat av: Elisabeth

Aw elsker historien din!! Meree <3<3

11.02.2012 @ 00:31
Postat av: Kari Victoria

Meeer!! ;D Elsker historien din! Jeg får tårer i øynene av å lese dette :(

11.02.2012 @ 00:37
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: nina

Meeeeer <3

11.02.2012 @ 06:40
Postat av: sofie

meeeeeeeer!!!!

11.02.2012 @ 08:29
Postat av: Sigrid

Meer :D

11.02.2012 @ 13:51

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34671875
hits