12.02.2012 | 00:43 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 132

"Sorry for det Louis. Vi kommer og henter deg etterpå. Vi måtte komme så fort som mulig. Tar forresten med sakene dine." Harry la på før jeg rakk å svare. Var det virkelig sant? Forventet de at jeg skulle bli med tilbake til England når jenta jeg elsket lå i koma? Jeg gikk inn igjen på rommet, matlysten var totalt borte.

___________________

 

Det banket på døra og guttene kom inn. "Er du klar?" Harry kom bort til meg. Tullet han? Trodde han virkelig at jeg noen gang ville bli klar til noe  sånt? Jeg ristet kraftig på hodet. "Dere får reise uten meg." Det så ut som Harry hadde fått støt. Han fikk et merkelig uttrykk i ansiktet og rygget noen skritt bort fra meg. "Hva?!" Ingen av de trodde det de hadde hørt. Jeg reiste meg og så dem inn i øynene, en etter en. "Tror dere virkelig jeg kommer til å reise fra henne når hun er i koma?" Det såret meg at de trodde det. Liam tok ordet før de andre rakk å reagere. "Jeg støtter deg. Det at kjæresten din ligger i koma, eller i dette tilfellet, jenta du elsker, er uvirkelig. Han blir her." Jeg pustet lettet ut. Det var i alle fall èn som støttet meg. "Takk" Sa jeg så høyt at alle hørte det. To leger kom inn og avbrøyt samtalen vår. Jeg følte at jeg hadde sett litt for mye av dem de siste dagene. De unnskyldte seg og gikk ut igjen etter sjekken.
Liam fortsatte. "Ingen av dere kan forestille dere hvordan det er." Det var tydelig at minnene vellet opp i han, dette var noe han mislikte å prate om. "Vi fire får reise uten han. Fire er bedre enn ingen." De sa hade og gikk ut igjen. Jeg følte en blanding av lykke og svik. Jeg hadde valgt *Ditt navn* foran guttene, men jeg elsket henne. Hun betydde mer enn noe annet. De andre guttene ville også gjort det hadde det vært en av dem i din situasjon, ville de ikke? Det å bli etterlatt i Norge var egentlig merkelig. Et ganske ukjent land og jeg kjente ikke mange heller. Bare *Ditt navn* og familien hennes, familien som hadde det enda værre en meg. Det var ikke så mye å finne på heller. Ikke var jeg svært begeistret for lesing, og ikke hadde jeg noen bøker her heller. Spillene jeg hadde på mobilen var blitt kjedelige og jeg hadde ikke så mye å snakke om til *Ditt navn* heller. Det gikk mest i sang. Hadde hun bare kunne gitt meg et lite tegn, om bare en liten rykning i den ene munnviken, ville det vært nok. Håpet var jo der, men det var ikke sterkt. Hun kom til å våkne igjen, hun måtte våkne igjen. Jeg måtte få sjansen til å forklare henne alt, i tilfellet hun ikke hadde hørt samtalene jeg hadde med henne. De fleste synes sikkert det er merkelig å prate til en person i koma, nesten som personen sover, men det virket naturlig for meg. Hun var en så stor del av livet mitt, en del jeg ikke kunne leve uten. Mange av samtalene våre sammen hadde vært enveis kommunikasjon. At den ene pratet, og den andre bare hørte på. Det var ikke alltid nødvendig med svar. Nesten som vi visste hva den andre tenkte. Et blikk var nok til å forklare meg hva hun tenkte, om hun var uenig eller enig.
Den nydelige fargen på øynene hennes. Måten øyevippene rammet inn øynene. Jeg merket at jeg drømte meg bort der jeg satt i stolen. Tankene var ute av kontroll, slik jeg ville at de skulle være. Jeg var lei av å tenke på hva som kom til å skje hvis hun ikke våknet. Det varme smilet hennes. Detaljene i ansiktet hennes var klare i hodet mitt. Et ansikt jeg kunne kjenne igjen uansett hvor. Ansiktet som tilhørte jenta jeg var vilt forelsket i.

 

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Nina

Meeeerr <33

12.02.2012 @ 00:57
Postat av:

meeeer!!!

12.02.2012 @ 08:57
Postat av:

Meeer ! <3

12.02.2012 @ 09:37
Postat av: directionbieber

MERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! :)

12.02.2012 @ 10:00
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av: frida-lov3e.blogg.no :-)

mer :D

12.02.2012 @ 10:02
URL: http://lov3e.blogg.no/
Postat av:

meer!<3

12.02.2012 @ 10:15
Postat av: Kari Victoria

MEEER!!

12.02.2012 @ 10:21
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: julia tomlinson

MERE!!! <333

12.02.2012 @ 12:34
URL: http://foreverdirection.blogg.no
Postat av: julie

jeg synse sånn serr at du burde bli en forfatter!

24.04.2012 @ 21:08

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34697055
hits