12.02.2012 | 18:45 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 135

"Muligheten for at hun våkner i løpet av de neste dagene er stor. Hun har vist utolige forbedringer de siste dagene." Nyheten gledet meg. Jeg tekstet både til guttene og Helene. Positive svar fikk jeg fra begge partene. I løpet av de neste dagene kan det hende jeg fikk se *Ditt navn*s herlige smil igjen. Jeg gledet meg som en unge allerede

_______________

 

Jeg satt på kanten av senga til *Ditt navn*. Det var veldig varmt på rommet og hun hadde svake roser i kinnene. Skolen hennes hadde fått vite om saken dagen før, og rommet var fult av hilsninger og blomster. Det var utrolig hvordan menneskene på et tettsted brydde seg om hverandre. Helene satt og gikk gjennom hilsningene. Eva hadde sendt et hjemmelaget kort, der hun beklaget for oppførselen sin. Helene tørket bort en tåre hun hadde i øyekroken. "Rørende." Hun pekte på kortet. Siden jeg ikke hadde lest det, svarte jeg ikke. Det kom en lav mumlende lyd fra *Ditt navn*. Jeg flyttet oppmerksomheten min tilbake til henne. "Jenta mi?" Om hun bare kunne svare meg, eller åpne øynene. Helene hadde lagt fra seg det hun hadde i hendene og kom bort. "Hva skjer?" Hun så skremt fra *Ditt navn* til meg. "Hun lager lyder." Det hørtes ut som jeg pratet om en liten baby eller noe. Lydene hennes ga mer nesten tårer i øynene. Et bevis på at hun kanskje snart våknet igjen. Jeg håpet jeg snart kunne få holde henne i armene mine. Holde henne inntil meg og bare høre på den trillende latteren hennes. Jeg prøvde å dytte den tanken ut av hodet så fort som mulig, det var jo ikke sikkert hun ville gi meg en ny sjanse. Jeg hadde rotet det skikkelig til. Jeg hadde ikke villet at noe av dette skulle skje.

"Louis." Jeg våknet av at noen sa navnet mitt. Jeg satte meg opp i senga. Det var ingen andre i rommet enn meg, og *Ditt navn* så klart. "*Ditt navn*?" Hun var den eneste som kunne ha snakket til meg. Kanskje jeg bare drømte enda en gang? Jeg la meg ned i senga da det ikke kom noe svar. Jeg havnet i drømmeland kort tid etter.

"God morgen." Helene kom inn på rommet med mat. "Hei." Jeg satte meg opp i senga og klødde meg i øynene. Han satte maten på enden av senga mi. "Regnet med at du var sulten." Hun smilte til meg. Hun var i veldig godt humør i dag. "Jeg har en stor nyhet til deg!" Hun minnet meg om en hund når man skulle ut på tur. "Da du sov, kom legene inn hit for å sjekke henne igjen. De sa at hun sa navnet ditt et par ganger." Hun smilte søtt til meg. "Seriøst?" Mitt navn? Jeg fikk nesten litt sjokk. I hodet mitt ville det vært mest normalt at hun sa navnet til moren sin eller noe. Hun nikket vilt. "De sa hun sa det blidt, hvis du forstår hva jeg mener. Jeg tror ikke hun er sur på deg." Jeg håpet virkelig at det var sant, at hun ikke var sur på meg. At hun hadde hørt alt jeg hadde sagt til henne. Helene gikk ut igjen. Jeg reiste meg opp fra senga jeg sov i, og satte meg på kanten av hennes. Jeg kysset henne forsiktig på kinnet. Varmen fra huden hennes ga meg frysninger. Jeg startet å synge på sangen hennes. 

 

Mer? Skal prøve å legge ut deler hver halvtime :)
Postat av: Andrea

Meeeeeeeeeeeeeer <3 Såååå spennende! ;)

12.02.2012 @ 18:50
Postat av: Elisabeth

Ja hver halvtime! <3 mere <3<3

12.02.2012 @ 18:53
Postat av: mee

meeer!!!!!

12.02.2012 @ 18:53
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Synnøve:D

Meeer<3

12.02.2012 @ 18:54
Postat av: directionbieber

Mere

12.02.2012 @ 18:58
URL: http://directionbieber.blogg.no
Postat av:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!! :D

12.02.2012 @ 19:20
Postat av: nina

Meeeerr <3 <3

12.02.2012 @ 19:22
Postat av: Tonje Viken Brenden

jaaa, meeeeer! <3

12.02.2012 @ 19:29

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34717042
hits