12.02.2012 | 20:00 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 137

Helene nærmest hev seg ned på senga ved siden av henne. "Endelig." *Ditt navn* smilte og så opp på meg. Jeg var fortsatt redd for at hun bare skulle forsvinne, at jeg hadde møtt henne var en drøm. Hvis dette var en drøm, var det i så fall en sånn drøm jeg ikke ville våkne fra.  

_________________

 

Guttene hadde fått en melding om hva som hadde skjedd, det samme med Alex, som kom ti minutter senere. Vi satt å pratet til henne om alt som hadde hendt de siste dagene, fra skole til de dårligste filmene. Det var hovedsakelig Alex og Helene som pratet. Jeg hadde ikk gjort stort, siden jeg nesten bare hadde sittet inne på rommet. Selv om hun var med i samtalen tok hun ikke blikket bort fra meg. Og omvendt. Jeg hørte hva de sa, og svarte hvis de spurte meg, men klarte ikke slutte å se på henne. Øynene hennes lyste opp når hun smilte. Det gikk ganske lang tid før samtalen begynte å dø ut. "Kanskje vi skal komme oss hjem?" Helene ga *Ditt navn* en kos og Alex gjorde det samme. "Hade." De vinket og gikk ut av rommet.
Hun flyttet blikket bort til meg igjen med en gang. Jeg la meg ned i senga ved siden av henne, siden det var god nok plass. "Gud, som jeg har savnet de øynene." Jeg kysset henn rett nedenfor det ene øyet. Hun lo lavt. Hun flyttet hånda opp til kinnet mitt, akkurat som tidligere på dagen, men lot den ligge der. Hånda hennes ga meg frysninger nedover ryggen. På mange måter skyldte jeg henne en forklaring, så jeg startet. Midt i forklaringen stoppet hun meg. Jeg fikk ikke med meg alt hun sa, men ordene "Hørt før" fikk jeg med meg. Jeg strøk henne over håret. "Aner du hvor herlig du er?" Hun rødmet av spørsmålet mitt. Jeg lo litt av reaksjonen hennes. "Er du tørst?" Hun hadde nesten ikke drukket i dag, mye fordi hun var opptatt da moren og broren kom. Hun rynket på nesa. "Snart tilbake." Jeg gikk for å hente vann og et sugerør. Jeg fikk svar fra guttene da jeg var på vei tilbake. *Så bra, vi kommer snart tilbake en liten tur. Glad i deg Boo Bear xoxo* Jeg måtte le litt av svaret til Harry.
*Ditt navn* hadde satt seg opp i senga. Jeg satt med glasset i hånda mens hun drakk. Hun så opp på meg samtidig. Hun var så søt. De klare øynene, de perfekte leppene, og best av alt, personligheten. Hun ble fort ferdig med å drikke. "Mer?" Jeg var allerde klar til å gå og hente mer, men hun ristet på hodet, sakte. "Ikke enda." Fikk hun svakt frem. Jeg la meg ned ved siden av henne igjen. Hun snudde hodet så hun så på meg. Hva hadde jeg gjort for å fortjent henne? Jeg plantet et kyss midt på de varme og myke leppene hennes.

 

Mer?

 Postat av: Elisabeth

Meeer <3

12.02.2012 @ 20:04
Postat av: Mia Vist

Mer! <3

12.02.2012 @ 20:05
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

12.02.2012 @ 20:09
Postat av: nina

Meeerr <3 <3

12.02.2012 @ 20:10
Postat av: julia sivertsen

mere <3

12.02.2012 @ 20:16
Postat av: Sigrid

Meer! : D

12.02.2012 @ 20:16

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34718606
hits