15.02.2012 | 21:51 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 144

"Det er ikke akkurat noe nytt, så jeg vet ikke hvorfor jeg skal reagere sånn nå." Du satte deg opp igjen. Moren din skulle ikke få ødelegge ferien, uansett hva. Om du måtte reise uten at hun visste det, så var det noe du kom til å gjøre. Hun skulle ikke få hindre deg i å reise på ferie med kjæresten.

_________________

 

"Camilla?" Du gikk gjennom gangene på dyresenteret. "Her inne." Hun stod inne hos noen av hundene, sammen med en annen dame. Dyrlegen. "Hva skjer?" Camilla var rød rundt øynene. "Tobby skal avlives." Du la armene rundt henne. "Hva er galt?" Camilla avlivde aldri dyrene hvis de ikke var alvorlig syke. "Han var ute i går og ble påkjørt. Høfta er helt knust, og det er ikke sjangs om å kunne rette det opp igjen." Dyrlegen tok opp en sprøyte. "Kan du bli med ut litt?" Camilla tok et hardt tak rundt håndleddet ditt. Dere gikk ut i resepsjonen, der det stod en familie å ventet. "Kan du ta deg av det?" Hun hilste, men fortsatte innover den andre gangen. "Hallo, hva kan jeg hjelpe dere med?" Det var vanskelig å leke at alt var ok når Camilla var så knust. Familien ville gjerne ta til seg en hund, noe som kom til å glede Camilla. Dere gikk sammen inn på det ene rommet, motsatt rom av hvor dyrlegen var. De valgte seg ut en liten, lys valp. Snart hadde de fått den ut i bilen og reiste av sted. Du stod igjen alene i resepsjonen.
"Hvordan gikk det?" Camilla kom bort til deg. Hun var fortsatt rød under øynene. "De tok med seg en valp." Hun nikket. "Det var jo bra det da." Dyrlegen kom ut igjen. "Da er jeg ferdig." Dere sa hade. To minutter etter kom Harry og Niall inn døra. Camilla unnskyldte seg og gikk ut av rommet igjen. Hun var ikke i humør til å prate med folk. Harry stirret etter henne. "Hvorfor?" Han fullførte ikke en hel setning. "Dama dere akkurat møtte på veien ut er dyrlege. Hun avlivde en av hundene." Du forklarte hva som hadde skjedd. "Stakars." Harry forstod godt hvordan hun hadde det.

"Er Louis ferdig med og prate med mamma?" Den egentlige grunnen til at du var her, bortsett fra at du ville prate med Camilla igjen, var at Louis skulle prate med moren din. Han skulle få et svar. "Han startet rett før vi gikk. Måtte samle litt mot først." Niall blunket til deg. Moren din var ikke av den letteste typen å prate med. I alle fall ikke når hun var på "jobb". "Så det kan ta litt tid før jeg får stikek hjem altså?" De nikket begge to. "Hvordan kom dere hit forresten? Gikk dere?" Niall skulle til å svare da Camilla kom ut igjen. "Arbeidet er ferdig for øyeblikket, blir dere med i sentrum og tar en is eller noe?" Hun trengte sterkt og komme seg ut litt. "Ja." Dere svarte i kor. Du ville absolutt ikke gå glipp aven sjanse å få pratet mer med Camilla. Hun var som søsteren din, bortsett fra at du ikke så henne så mye. Hun tok på seg utesko og en jakke. Døra ble låst, og dere startet på veien ned til sentrum.

Mer? 7 kommentarer? 

 Postat av: Tuva

Meeeeer! :))

15.02.2012 @ 21:56
Postat av: Elisabeth

Meer!! <3

15.02.2012 @ 21:59
Postat av:

meeeeeer <3

15.02.2012 @ 22:02
Postat av: Marte:)

Meeeeeeer<3

15.02.2012 @ 22:02
Postat av: Camilla

Meeeer <3

15.02.2012 @ 22:07
Postat av: silje

meer ! <3

15.02.2012 @ 22:11
Postat av:

skriv mer! :)) <3

15.02.2012 @ 22:12
Postat av: tonje viken brenden

Meeeeer! <3

15.02.2012 @ 22:24
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

More :D

15.02.2012 @ 22:42
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34779669
hits