19.02.2012 | 10:27 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 150

"Hvorfor så glad?" Han plukket opp en stein fra veien og kastet den så langt han kunne. "Veeeeet ikke." Måten han sa det på, gjorde det vanskelig å tro på. "Mhm, som om jeg skal tro på det." Han tok et par piruetter bortover veien. "Kom igjen da Niall, du kan si det til meg. Er ikke vi besties, som du kalte det?" Han rødmet svakt og stoppet opp. "Det er bare litt flaut."

_______________

 

"Jeg bare.. Nei, glem det. Vi kan snakke om det senere." Du svarte ikke. Var det positivt eller negativt? Det var forståelig at han ikke ville si det til deg, men han virket så unnvikende. Du la saken flat. Det var ikke noe å diskutere, i alle fall ikke nå. Han fortalte vitser resten av veien, selv om de var ganske dårlige lo du. Mest av oppførselen hans. Han sprang rundt som en liten hundevalp eller noe.
Eva kom bort til deg. "Hei *Ditt navn*"  Hun møtte ikke blikket ditt når hun snakket til deg. "Sorry for oppførselen min i det siste, det har bare vært å mye som har skjedd." Du merket at du hadde savnet Eva, noe sykt også. Du kastet deg rundt halsen hennes. "Det går bra." Niall stod å så på, det virket som han synes det var veldig ubekvemt. Du sendte han et kjapt smil før du vendte tilbake til Eva. "Så hva har skjedd i det siste?" Eva gikk ved siden av dere inn på skola. "Vel, jeg har, som du vet, vært i koma. Bortsett fra det, så kom guttene tilbake til Norge igjen. Og jeg skal på ferie med Louis!" Hjertet ditt hoppet av glede. Det var fortsatt vanskelig å forstå at moren din hadde ombestemt seg. "Hva?!" Eva hadde virkelig gått glipp av mye. "Når og hvor?" Hun virket nesten like begeistret som deg. "De to første ukene i sommer, men jeg aner ikke hvor enda." Det kom et knis fra Niall. "Men det vet du!" Du hevet det ene øyenbrynet. Han nikket og ble sakte rødere i kinnene. "Jo, ja, jeg vet det vel." Han gikk plutselig litt fortere. Hodet ditt la sammen to og to. "Det var derfor du var så blid i dag? Du vet noe ikke jeg vet." Du tok sats og hoppet opp på ryggen hans. "Dere er så slemme! Holder alt innenfor den lille sirkelen deres." Du smålugget han i håret. "Jeg kommer ikke til å si noe uansett hva. Jeg går i døden for den hemmeligheten. Den kommer til å gjøre deg så glad!" Niall bråstoppet og du datt nesten over hodet hans. "Hva driver dere med?" Louis stod foran dere med et lattermildt uttrykk i ansiktet. "Ehm.. Ingenting." Du hoppet fort av ryggen til Niall. "*Ditt navn* prøver å finne ut hvor dere skal på ferie. Derfor piner hun meg nesten til døde." Louis lo. "Tror du virkelig du kommer til å få vite det?" Du tenkte deg om litt. "Ja, hvis jeg nekter å bli med hvis ikke du forteller meg hvor." Du visste nøyaktig hvordan du skulle tvinne Louis rundt lillefingeren. Aldri i verden om du kom til å nekte å bli med, uansett hvor dere skulle, men det var litt morro å tulle med han på den måten. Det virket som han var usikker på hva han skulle svare. Hva om han tok det seriøst? Du ble med ett litt redd for å ha såret han.

 

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Mia Vist

Meeeeer! <3

19.02.2012 @ 10:33
Postat av: Elisabeth

Meree <3

19.02.2012 @ 10:38
Postat av: Marte:)

Meeeeeeeeeer<3

19.02.2012 @ 11:10
Postat av: Andrea

Meeeeer! xxx

Du er kjempeflink!

19.02.2012 @ 11:16
Postat av: Miriam

MER :D

19.02.2012 @ 12:23
Postat av: gopihja97

Mereee :-D

19.02.2012 @ 12:54
Postat av: jensemann

Meereer :-D

19.02.2012 @ 12:55

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34867972
hits