19.02.2012 | 18:09 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 152

Men.. Nei.. Du gned deg i øynene. Du var sannsynligvis bare trøtt. Du åpnet de igjen. Nei, det var faktisk sant. Beate visste tydeligvis om dette allerede, siden hun ikke virket det minste overrasket. Louis så rart bort på deg. "Visste du det?" Du ristet voldsomt på hodet. "Absolutt ikke." 

_________________

 

"Hei folkens." Alex stod foran dere. De andre elevene snudde seg og så på deg. "Som de fleste vet, så heter jeg Alex og er broren til *Ditt navn*" Han nikket mot deg og smilte. De andre stirret fortsatt på deg. Han mimet *Overraskelse*. Hadde det ikke vært for de andre, ville du mest sannsynlig vist han fingeren. "Jeg skal være vikar. Dere kan bare starte med det dere vanligvis gjør." Han kom bort til dere. Klassa var allerde i full gang med høylydte samtaler, noe Alex ikke la stort merke til. "Overraska eller?" Han satte seg ved siden av dere. "Ja! Hvorfor sa du ikke noe? Og hvordan visste du det?" Du så fra Alex til Beate og tilbake igjen. "Vi har sånn pryo-uke, og jeg skal da jobbe som vikar her. De hadde ikke flere plasser hos dansegjengen." Han trakk misfornøyd på skuldrene. Beate fortsatte. "Linn er jo søstera mi, så hun fortalte meg at Alex hadde spørt." Da fallt alt på plass. "Ok, men dere burde sagt det da." Alex reiste seg og gikk frem til tavla igjen. "Har dere kommet igang?" De fleste ble stille og bare stirret på han. Selv om Alex ikke var så mye eldre, hadde de fleste respekt for han. Du satte igang med å gjøre noe av leksene du hadde denne uka. En uke, så ferie med Louis i to uker. En uke, så sommerferie. Det kilte i magen din. En skoleuke, fem dager igjen. Du så bort på Louis og smilte. Uten helt å tenke over det, satt du sånn ganske lenge.
"Er du ok eller?" Louis vinket hånda foran øynene dine. "Ehm, ja. Sorry." Du dro blikket til deg, småflau. "Hva tenker du på?" Louis flyttet stolen litt nærmere. "Ikke noe spesielt." Du hadde bare tenkt på Louis. På de to ukene som ventet på dere. To uker på ferie sammen, alene. "Si det da." Han tok tak i en lokk av håret ditt og tvinnet tuppen rundt en av fingrene. "Jeg bare tenkte på ferien." Svarte du lavt. Det var ganske stille i klasserommet og du ville ikke trekke til deg mer oppmerksomhet enn du allerede hadde. Det ringte ut, men dere ble sittende i klasserommet sammen med Alex. Èn og en halv time unnagjort allerede.

"Hade." Du ga Beate en fort klem før dere gikk hvert til dere. Eva kom løpende opp bak deg. "Vent litt på meg!" Hun tok dere igjen kort tid etter. Eva skulle bli med dere hjem. Leksene hadde du fått gjort ferdig på skola, så du hadde fri fra det resten av dagen. Det tok ikke lange tida å gå hjem, eller det føltes i alle fall ikke sånn. Du åpnet døra og gikk inn. Eva smilte stort da Harry kom til syne i døråpningen. "Eva!" Han kom bort og ga henne en bamseklem. Liam satt i sofaen og spilte på DS'en sin. Zayn var ikke å se noen steder. "Hvor er Zayn?" Sa du, akkurat i det det kom en lyd ovenfra. "Oppe." Siden rommet de brukte var i første etasje var det litt merkelig at han var oppe. "Hva driver han med?" Harry unngikk å svare på spørsmålet og gikk bort til Liam, med Eva på slep. Du, Louis og Niall fulgte etter. 

 

Mer? 7 kommentarer?Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer :D

19.02.2012 @ 18:20
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Ingvild

Mere! <3

19.02.2012 @ 18:36
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

19.02.2012 @ 18:51
Postat av: silje

mer !

19.02.2012 @ 19:11
Postat av: mee<3

Mer mer mer mer mer!!!!

19.02.2012 @ 19:19
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: amalie

meeer !!!

19.02.2012 @ 19:28
Postat av:

mer :D

19.02.2012 @ 21:33
Postat av:

meeer!!;3

20.02.2012 @ 08:28

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34884284
hits