21.02.2012 | 19:30 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 156

Flybiletter. "Hva i..?" Du var ikke sikker på hvordan du skulle reagere. "Se hvor vi skal hen!" Louis tok et godt tak rundt den ene leggen din. "Jeg gleder meg sykt allerede. To uker helt alene med kjæresten min." Han kysset kneet ditt. "Mener du det?" Du var usikker på om du leste riktig eller ikke. "Skal vi virkelig dit? Av alle steder dit?" Han nikket. "Ja, vi skal til...."

_________________

 

"Hellas. Hvis du vil da?" Du satte deg ned på gulvet ved siden av han. "Klart jeg vil!" Du hvilte hodet på skulderen hans. Litt redd for å hyle hvis du snakket for mye. Dere skulle virkelig på ferien. To uker, helt for dere selv. Det var ingen i hele verden som betydde så mye for deg som Louis. Dere satt sånn en stund, du ute av stand til å si noe. Følelsen av lykke fylte deg helt inn til margen. Eva kom litt senere inn på rommet. "Jeg må stikke nå, turtelduer. Hade!" Du reiste deg og ga henne en skikkelig klem. Det var herlig at dere hadde blitt venner igjen. Hun var en av de få jentene som betydde mye for deg. Eva og Camilla. Dere fulgte henne ned til døra og sa enda en gang hade der. Harry ga henne en siste klem og så at hun gikk ut av døra.
"Så da er vi alene da." Kom det stille fra Liam, han hadde plutselig kommet bak dere. "Ja. Forever alone." Svarte du, ganske lavt. "Forever alone together." Louis tok at i alle tre og klemte dere hardt. "Louis.. Ikke.. Puste." Klarte du å få frem. Du var ikke den eneste som sleit med å puste når han klemte så hardt. "Du kan slippe nå." Liam dyttet seg unna. "Det er jo koselig med en klem, men ikke når du nesten skviser istykker alle bein i kroppen." Louis så bare overdrevet sur ut. "Smil litt da." Harry ga Louis et skikkelig klissvått kyss på kinnet. "Harry, slutt å sikle over hele meg!" Setningen fikk resten av guttene til å komme ut i gangen. "Utro mot søstera mi, Louis?" Alex stod i døråpningen. Louis nikket. "Fin type du har i alle fall da." Zayn hoppet inn i samtalen, han også. Niall åpnet munnen for å si noe. "Men synes fortsatt det er dårlig gjort å ikke si noe til meg, Louis. Jeg trodde du var glad i meg!" Han himlet med øynene og la til en veldig dramatisk tone. "Niall, du vet jeg elsker deg!" Louis hoppet opp i armene hans. Det var nesten så Niall datt sammen. Ikke det at han ikke var sterk, men handlingen til Louis kom veldig overraskende på han. Niall slapp han ned på bakken igjen. "Mhm, og det skal jeg tro på?" Han kom bort til deg. "Det er i hvert fall noen som er glad i meg!" Han la en arm rundt livet ditt. Louis ga han et giftig blikk. "Ta bort den hånda, Bamsemumsen!" Harry knakk sammen i latter. "Har dere bamsemums?" Det kom et håpefullt glimt i øynene til Niall. "Ja." Kom det raskt fra Alex. "I et av skapene til venstre." Han pekte inn på kjøkkenet. Niall slapp taket rundt deg og nesten småløp inn på rommet. Louis kom tilbake til deg. "Så, snart er det kun fire dager igjen da. Tirsdag, onsdag, torsdag og vi reiser etter skola på fredag." Hjertet ditt gjorde et kjempehopp i brystet ditt. Hvordan kunne du være så heldig?

 

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Caroline

Meeer! :)

21.02.2012 @ 19:43
URL: http://fanictionsss1d.blogg.no
Postat av: Frida - kirstine - kristine - kommenterer alltid tilbake !

:DD meer

21.02.2012 @ 19:44
URL: http://lov3e.blogg.no
Postat av:

meer !!!

21.02.2012 @ 19:50
Postat av:

meer !

21.02.2012 @ 20:33
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

21.02.2012 @ 20:52
Postat av:

Met

21.02.2012 @ 22:06
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer, Mer :D

21.02.2012 @ 22:10
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meeer <3

21.02.2012 @ 23:34
Postat av: Miriam

MEER :D

22.02.2012 @ 19:45

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/34938302
hits