25.02.2012 | 02:54 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 158

Dere gikk fort nedover gangen og inn på klasserommet. "Ikke stort. Være hjemme sikkert. Forresten, kommer duer!" Hun lo. Alex var vikar i dag også. Du og Eva satte dere ned ved siden av Beate.

________________

 

"Hade." Skolen hadde gått utrolig fort, og du og Eva sa hade til Beate. Eva skulle bli med rett hjem til deg, istedet for å komme senere. Verken moren din eller guttene kom til å ha noe imot det. Dere gikk rolig hjem igjen. Ingen av dere orket å stresse. Det var bedre å få nyte tiden sammen. Det kom til å bli merkelig å være borte fra henne i to uker, selv om hun hadde droppet deg i en liten periode. Du var glad i henne, hun var jo tross alt din beste venninne. Hun hadde vært der for deg, og du der for henne. Niall åpnet døra for dere. "Hei jenter." Han rufset til håret ditt. Du og Eva tok av dere sko og jakker. Sekken hennes og bagen din havnet midt på gulvet i gangen. Liam og Louis satt i stua, de var veldig opptatt i ett eller annet brettspill. Harry satt alene på kjøkkenet, oppslukt i mobilen sin. "Zayn er ute en tur. Trengte litt frisk luft." Niall svarte på spørsmålet du bare hadde tenkt, som om han visste at du kom til å spørre. "Åja." Det kom litt overraskende på deg. Ingen av guttene hadde gått ute alene etter at de kom hit alle sammen. Zayn hadde vel sikkert en del å tenke på.
Du gikk inn til Louis som satt i stua. Han var fortsatt opptatt av spillet han og Liam spilte. "Hei." Du satte deg ned ved siden av han. Han kastet et fort blikk på deg, smilte og satte blikket på spillet igjen. "Hei jenta mi." Han la en hånd over din og klemte svakt. "Du gikk uten å si hade." Han virket litt fraværende, så du reiste deg, uten å svare på spørsmålet, og gikk tilbake til Eva, Harry og Niall. De satt og diskuterte hva middagen skulle bli, ikke veldig overraskende når Niall var tilstedet. Hos dem stod det mellom kylling og pasta. Du satte deg ned på en stol mellom Harry og Niall. Eva satt på andre siden av Harry igjen. "Pasta hørtes godt ut!" Du hoppet bare tilfeldig inn i samtalen. "Ja, ikke sant?" Det virket som om det hele var Nialls idè, siden han svarte deg så positvt.

 

"Du svarte ikke på spørsmålet mitt." Louis kom inn på kjøkkenet. "Hvilket spørsmål?" Du var helt borte i dine egne tanker, og klarte ikke å legge på plass brikkene først. "Hvorfor stakk du uten å si hade?" Det var det han hadde spurt deg om. "Du sov, så jeg ville ikke vekke deg." Du tok den ene hånda hans i dine. Han smilte søtt til deg. "Synes du kunne vekt meg jeg." Han trakk til seg hånda og spilte overdrevet sur. "Skal huske på det neste gang. To uker i strekk på ferie. Stå opp klokka seks kun for å irritere livet av deg." Ut i fra uttykket hans, virket det som han angret på det han sa allerede. "Hvis du endrer til ti har vi en deal! Seks er litt for tidlig." Du himlet med øynene. Ikke om du hadde orket å stå opp klokka seks i fjorten dager, i alle fall ikke når du var på ferie. Onsdag, Torsdag og Fredag. Tre dager igjen. Dere skulle reise etter skolen på fredag. Tre dager til dere skulle reise fra kalde Norge til Hellas.

 

Mer? 7 kommentarer?

________________

 

Er dere interessert i et maraton en eller annen gang de neste dagene? Blir sannsynligvis med starten av den nye fanficen da, siden det kun er noen få innlegg igjen av denne..

 


Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer <3 ja, maraton ^^

25.02.2012 @ 02:59
Postat av: Marthe Aas

meeer!! <3 Maraton hadde vært digg <3

25.02.2012 @ 09:08
Postat av: Andrea

Jaaa! Meeer! <3<3 Men om neste gang kan hovedpersonen vær Zayn, siden alle de andre jeg leser er om de andre.. Håper du kan ta Zayn vertfall! <3<3

25.02.2012 @ 09:55
Postat av: Mia Vist

Meer!

25.02.2012 @ 12:28
Postat av:

Meeer! ^^

25.02.2012 @ 15:25
Postat av: 1Dloverwardah

meeeeer!

25.02.2012 @ 17:30
Postat av: Ida Marie Styles

meeer!

-og jaaa, maratoon <3

25.02.2012 @ 17:31
Postat av: 1Dlover <3

moree ! <333

25.02.2012 @ 17:31
Postat av: Sandy

mermermer!

25.02.2012 @ 17:31
Postat av: Elisabeth

Meer <3

25.02.2012 @ 18:00
Postat av: Anne Louise

Meeer! Har akkurat lest hele helt til nå i strekk, elsket hver del, du er fliiink!

25.02.2012 @ 20:54

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35007038
hits