25.02.2012 | 18:04 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 159

"Hvis du endrer til ti har vi en deal! Seks er litt for tidlig." Du himlet med øynene. Ikke om du hadde orket å stå opp klokka seks i fjorten dager, i alle fall ikke når du var på ferie. Onsdag, Torsdag og Fredag. Tre dager igjen. Dere skulle reise etter skolen på fredag. Tre dager til dere skulle reise fra kalde Norge til Hellas.

_______________

 

Du åpnet øynene og stirret opp i det hvite taket på rommet mitt. Louis lå ved siden av deg i senga. Han pustet stille. Du tok en rask dusj, fant fram klær og gikk ned på kjøkkenet. Det var helt stille i huset. Alex hadde enten gått, ellers lå en fortsatt og sov. Du kastet i deg noe mat før du puttet føttene ned i skoa og gikk ut døra. Bare noen timer til, og du og Louis ville være på veg til Hellas. Du hadde pakket det meste kvelden før, så det var bare noen småting igjen.
Eva satt allerede ved siden av Beate. "Hei jenter." De sendte deg to varme smil. Du kjente at du kom til å savne de to jentene. Akkurat som du kom til å savne guttene, spesielt Niall. Selv om det kun var for to uker, føltes det nesten forferdelig å forlate dem. Vennene dine. Du smilte ved tanken. Det hadde skjedd mye på under seks måneder. For et halvt år siden hadde du ikke hørt stort om One Direction. Og i alle fall ikke drømt om at du en dag skulle bli sammen med en av dem, og venner med resten. Du satte deg ned på den ledige stolen. Alex hadde allerede kommet, og siden han ikke var særlig streng, ble det en ganske avslappende time. Du, Eva og Beate var i full gang med å diskutere resten av ferien. Når du kom tilbake fra ferien, skulle dere ha noen overnattinger og jentekvelder. Denne sommeren kom til å bli en av de beste.

 

"*Ditt navn*!" Du hørte at noen ropte på deg. En hånd ble lagt på skulderen din. Simen. "Jeg ville bare si god ferie." Du svarte han fort før du gikk bortover vegen. Det var egentlig litt trist, det at det var siste dagen på skola. Det var jo godt med ferie, men det ville bli fælt å ikke se alle sammen hver dag. Du kom til å savne klassen din, selv om du ikke ville innrømme det helt. Eva skulle til Beate, så dere sa et kjapt "Hade, sees snart", før dere gikk hver til dere.
Du gikk opp vegen til huset. Bilendørene på bilen til moren din stod på vidt gap. Noe av bagasjen var allerede lesset inn i den. "Hallo." Louis kom ned trappa. "Gleder du deg?" Du rakk ikke svare før han hadde gitt deg et raskt kyss på kinnet, og fortsatte ut døra. Med mer bagasje i hendene. Du løp opp og pakket ferdig siste rest av sakene dine. Puttet sminken din oppi, siste skift med klær, noen ekstra hårstrikker og slike ting. Sommerfuglene i magen din fløy som gale. Du hadde på følelsen at dette var noe du sent ville glemme. Du skvatt til da Louis la armene sine rundt deg. Du hadde ikke hørt at han kom. Trappa pleide vanligvis gi fra seg noen lyder. Enten hadde den hold kjeft for en gang skyld, ellers hadde du bare vært borte i dine egne tanker. Pusten din gikk litt fortere enn hans. "Klar?" Du nikket. Han dro deg med ut i bilen. Moren din skulle kjøre dere, og bilen trillet ned til hovedvegen.

 

Mer? 10 kommentarer?

_______________

 

Til info, så er dette mest sannsynlig nest siste, eller nest nest siste innlegg.. Er ikke helt sikker enda. Enten blir siste innlegg langt, ellers blir det delt i to mindre deler:) Hva foretrekker dere?

 


Postat av: Ida Marie Styles

meeeeeeer!

25.02.2012 @ 18:19
Postat av: Mia Vist

Meer! Ha heller en lang del! <3

25.02.2012 @ 18:40
Postat av: Christine

Siste del?!:O NOOOO!! Den er jo så bra :(

25.02.2012 @ 19:02
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

Laaaang del:) meeeer!!<3

25.02.2012 @ 19:06
Postat av: Cecilie!

En kort del, fordi jeg vil ikke at du skal avslutte den :'( den er jo så sjukt bra! <3<3

25.02.2012 @ 19:44
Postat av: Anne Louise

Meeer! Ha lang siste del, synes det blir en bra avslutning

25.02.2012 @ 20:59
Postat av: tonje viken brenden

Vil ikke at du skal avslutte den :'( men bedre med en lag del. Meer!<3

25.02.2012 @ 22:04
Postat av: Mia Vist

Mereeee!

25.02.2012 @ 22:28
Postat av: nina

Meeer <3

25.02.2012 @ 23:39
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer <3 Vil ikke at den skal være ferdig, men gleder meg til ny :D

26.02.2012 @ 00:19
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35022395
hits