26.02.2012 | 11:07 | Kategori: Want U Back

Want U Back - Del 160

Du skvatt til da Louis la armene sine rundt deg. Du hadde ikke hørt at han kom. Trappa pleide vanligvis gi fra seg noen lyder. Enten hadde den hold kjeft for en gang skyld, ellers hadde du bare vært borte i dine egne tanker. Pusten din gikk litt fortere enn hans. "Klar?" Du nikket. Han dro deg med ut i bilen. Moren din skulle kjøre dere, og bilen trillet ned til hovedvegen.

________________

 

Resten av gjengen stod og vinket til dere fra gårsplassen. Det var på mange måter trist å forlate de, selv om det kun var for to uker. Du foretrakk to uker, istedet for fjorten dager. Mye på grunn av at to er et mye mindre tall en fjorten. Du og Louis satt sammen i baksetet. Han holdt den ene hånda di i sin. Sola stekte gjennom bilrutene. Det kom mest sannsynelig til å bli en stund i bil. Noen timer i bil, flyplassen og fly til Hellas. Dagen kom til å virke veldig lang. "Gleder du deg?" Louis klemte hånda di. "Kunne ikke gledet meg mer!" Det var sant. Du hadde aldri gledet deg så mye til noe før. Dette kunne ikke sammenlignes med første dag på skolen, første gang du satt på hesteryggen, første danseopptreden. Ingenting. En ferie med Louis kunne ikke måles med noen ting. Han så ut av bildet, fortsatt med en varmt smil om leppene. For en stund tilbake ville ikke dette ha virket virkelig. Før du møtte Louis ville du aldri ha tenkt at du kunne føle noe så sterkt for en person før. Ikke før du falt for Louis. Bare navnet hans gjorde så det kriblet i magen på deg. Når han tok på deg, om det så bare var å holde hender, ga deg frysningen på ryggen. Det å få ha han alene i to hele uker var en ubeskrivelig følelse.
Tankene dine stoppet opp da moren din satte på radioen. Mest sannsynlig gjorde hun det fordi hun synes stillheten var ubehagelig. Du hadde, i alle fall ikke med Louis, ikke hatt problemer med stillhet. Mellom deg og Louis kunne det foregå en samtale bare med øynene. Ord var ikke alltid nødvendig. I Want ble spilt høyt på radioen, og Louis sang med. "Kan du sangen?" Spurte moren din. Du slo deg selv i ansiktet. De hadde til og med sagt at det var One Direction som sang. "Mamma, det er en av sangene til guttene." Det virket som hun rødmet, og skrudde opp volumet enda mer. Du og Louis kunne nesten skrike til hverandre, uten at moren din kom til å høre det. Du hvilte hodet på skulderen hans. Hun kysset toppen av hodet ditt. Dette var enda et av de perfekte øyeblikkene. Et av de øyeblikkene du ville huske for alltid. Dere hadde tatt med dere to falsker med vann, og du åpnet den ene. Det kalde vannet rant nedover halsen din.

 

"Er du litt trøtt eller?" Louis ristet svakt i deg. Du hadde klart å sovne. "Litt." Svarte du mumlende. Noen ganger hadde det vært greit med en seng i bilen, da kunne du i alle fall få sove litt bedre. "Vi er snart fremme." Selvfølgelig hadde du klart å sove i et par timer. Men da ville du kanskje holde deg våken på flyturen da, og holde Louis med selvskap. Du var ikke sikker på hvor lang tid det tok fra Norge til Hellas, men uansett hvor lang tid det tok, ville det være verdt det! Du la hånda di på låret hans. Han hadde på seg en en stripete t-skjorte og rød bukse, noe som kledde han veldig godt. Du følte deg grå i forhold, i dine blå olabukser og en enkel, hvit genser.
Tankene dine gikk videre til Hellas igjen. Hvordan kom det til å bli? Ville dere få fred i det hele tatt? Var det mange directioners og fans i Hellas? Du var litt småredd for at Louis kom til å bli overfalt av jenter hver gang dere gikk ut. Forhåpentligvis lot folk dere være litt i fred. Ikke at du hadde noe imot fans, men det kunne bli for mye av det også, i alle fall når man ikke var vandt til det. Det ble kanskje annerledes etterhvert.
"Fremme." Både moren din og Louis gikk ut av bilen. Du brukte litt tid på å summe tankene dine. Du hadde bare vært på småferier før, og da hadde det kun vært i Norge og England. Hellas, og i tilegg to uker, var noe helt annet. Du tok et dypt innpust og gikk ut av bilen. Døra ble smelt igjen bak deg. De to andre var allerede i full gang med å laste ut av bilen. 

 

 

Bagasjen deres ble satt ned på asfalten. Du hadde lyst til å hoppe rundt som en liten unge. Gud, som du gledet deg! Moren din sa noe til deg, men du klarte ikke fokusere på hva hun sa. "*Ditt navn*" Hun snakket i en litt misfornøyd tone. Best å følge med. "Ja?" Du prøvde å roe deg ned, mye ved å puste rolig inn og ut. "God tur!" Hun ga deg en skikkelig god klem. Noe du ikke fikk alt for ofte. En tåre rant ned kinnet hennes. "Mamma da, det er bare for to uker." Du tørket tåren bort med tommelen din. "Jeg vet. Det er bare litt merkelig." Hun snudde seg fra deg og henvendte seg nå til Louis. "Du får ta godt vare på henne." Han la armen rundt livet på deg for å understreke saken. "Tro meg, det skal jeg." Han kysset deg rett ved øyenbrynet. Dere sa et siste "Hade" før du og Louis gikk inn på flyplassen. Det skulle bli godt med to uker borte fra alt drama. Borte fra alle dramaqueens.

Dere satte dere ned i setene, klare til å fly til Hellas. Dere holdt hender. "Hvor lang tid tar det til Hellas egentlig?" Du regnet med at Louis visste mer enn han hadde sagt. "Rundt 4 timer, etter det jeg har fått med meg." Rundt dobbelt så lang tid som til England altså. Du lukket øynene og ventet på at de fire timene skulle gå. Ventet på at de fire timene skulle være ferdige, og en ferie på to uker skulle begynne.

 

________________

 

Ja, da var Want U Back over.. Hvem vil dere skal være hovedpersonen i neste fanfic? Har fått spørsmål om både Harry, Zayn og Niall.. Men utelukker ikke Liam heller da:) Så hvem vil dere ha som hovedperson i neste fanfic?


Postat av: ane

Skriv om liam <3

26.02.2012 @ 11:54
Postat av: Ida Marie Styles

ville ikke at want u back skal være over??? :(

men Harry , nydelige gutten min <3

26.02.2012 @ 12:13
Postat av: gopihja97

Skriv om Harry :-D

26.02.2012 @ 12:20
Postat av:

Harry :D

26.02.2012 @ 13:09
Postat av: Tonje Viken Brenden

Harry eller Niall <3

26.02.2012 @ 14:17
Postat av:

harry<3:-)

26.02.2012 @ 15:21
Postat av: Andrea

Jeg ville hatt Zayn, siden nesten ingen skriver om han! <3

26.02.2012 @ 15:26
Postat av:

Liam !!! nesten ingen om han -.-

26.02.2012 @ 18:38
Postat av: Frida - kirstine - kristine - kommenterer alltid tilbake !

liaaaaaaaaaaaaaam <3

26.02.2012 @ 18:57
URL: http://lov3e.blogg.no
Postat av: Cecilie

Zayn eller Liam <3 nesten ingen skriver om de :( <3

26.02.2012 @ 19:37
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

ZAYN ♥♥

26.02.2012 @ 22:15
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av: Isabel

Zayn!! :D Finner ingen andre som skriver om Zayn :(

27.02.2012 @ 01:56
Postat av: Marita

Harry <3

28.02.2012 @ 01:10
Postat av: Maddis LooLo's Crazy girl Fathia !

Harry ofc !! :D

09.03.2012 @ 22:41
URL: http://Arealgirl.blogg.no
Postat av:

harry eller zayn <3

05.04.2012 @ 06:44

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35034239
hits