26.02.2012 | 20:09 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 1

Har da kåret vinneren av fanfics-konkurransen! Vinneren ble Christine. Hun kom med bidraget "What You Didn't Know", og navnet ga meg nye ideer med en gang:) Hun ønsket Zayn, så da blir det han!

________________

 

Du tok opp et nytt pizzastykke. "Den smakte skikkelig godt!" Angelica rødmet av rosen. "Det var det jeg håpet på." En liten bit av pizzastykket gled nedover halsen din. "Jeg gleder meg sykt til i morgen!" Stemmen din ble høyere når du nevnte det. "Jeg også!" Dere begynte nesten å rope begge to. En følelse av komplett lykke skyldte gjennom blodårene dine. "Big Time Rush konsert!" Du hylte det ut. Det var virkelig ikke til å tro! "Fortsatt vanskelig å forstå at det er sant!" Både du og Angelica var BTR fans. Billettene var kjøpt for ganske lenge siden, og dere hadde gledet dere siden. I morgen tidelig skulle dere reise til flyplassen, det var grunnen til at du skulle sove hos Angelica. Moren hennes skulle kjøre dere dit. Fra Oslo til Albany tok det ni timer med fly. Det å høre på musikk og prate med Angelica i ni timer, hørtes absolutt ikke feil ut! Dere var ferdige å spise, så dere satte tallerknene inn i oppvaskmaskina. Akkurat nå hadde dere huset for dere selv, siden moren til Angelica, Sara, fortsatt var på jobb. "Skal vi få lastet opp sanger til iPodene eller?" Angelica hadde begynt å høre på mye ny musikk i det siste, og ville overføre det til iPoden sin. Du, som var ganske ensformig i smak, hadde det meste du likte.
"Hør på dette a!" Hun skrudde lyden så høyt opp som mulig, og spilte av en sang på youtube. Hun sang med for full hals. Sangen var fengende, og en fin tekst. "Hvem synger?" Du visste allerede at det var gutter, og at det var flere. "Det britiske boybandet One Direction. De er skikkelig flinke!" Du var absolutt enig! "Hva heter sangen?" Du rakk nesten ikke spørre ferdig før hun svarte. "One Thing, tredje musikkvideoen deres." Du lo litt. "Bytter du ut BTR med One Direction nå eller?" Hun ristet på hodet. "Men de kommer på andre plass. Også er de så kjekke!" Hun lette fram et bilde av dem, og ja, de var kjempe kjekke. Hadde bare guttene på skolen din sett så bra ut, hadde du kanskje vært interessert i en av dem. Selv om du budde i byen var det få kjekke gutter, og de som var kjekke var bare duster hele gjengen. "Han er kjekkest, etter min mening da." Angelica pekte på en med mørke krøller. "Han heter Harry Styles." Hun fortalte navnet på resten av dem også. "Jeg synes han var kjekkest." Du pekte på gutten med collegejakka. "Zayn Malik." Zayn. Fint navn, tenkte du for deg selv. Til og med du, som var stor fan av BTR, måtte innrømme at One Direction guttene var kjekkere enn dem.

"Klarer fortsatt ikke forstå at vi skal til Albany i morgen, og konsert 28. Februar." Angelica fortsatte samtalen. Dere var begge to veldig glade i å prate. Den største forskjellen var at Angelica ikke var beskjeden blant nye mennesker. Deg, der i mot, ble stille når du møtte nye personer. Du trivdes best blant de du hadde kjent en stund. Du og Angelica hadde kjent hverandre så lenge du kunne huske, hun var din beste venn. Hun gikk ut av rommet, lot deg være igjen alene i stua. Du tok PC-en på fanget, og søkte på diverse sanger på youtube - blant annet mer av One Direction. "Har du lyst på?" Hun satte en skål med jordebær og sukker foran deg. "Ja!" Du puttet en skje med jordebær i munnen. Du hadde ikke smakt det siden i fjor. Jordebær var noe av det beste du visste, i alle fall når de smakte godt! Du ga PC-en tilbake til Angelica, som fortet seg inn på twitter. "*Ditt Navn*! LES HER!"

 

Mer? 7 kommentarer?

 

Liker dere den så langt?:)

 


Postat av: Ida Marie Styles

wæææ , gleder meg til resten!!!!

26.02.2012 @ 20:14
Postat av: Miriam

liker den! :-D meer!

26.02.2012 @ 20:14
Postat av: Marte:)

Meeeeer<3 Elsker den allerede!:)

26.02.2012 @ 20:17
Postat av: Christine

Moooore ♥

26.02.2012 @ 20:20
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: sofie

ja liker den:)meeer!!

26.02.2012 @ 20:25
Postat av: DirectionersImagine

MERMERMERM! <3

26.02.2012 @ 20:30
URL: http://directionersimagine.blogg.no
Postat av: Marie

Meeer<3

26.02.2012 @ 20:51
Postat av: ane kjeilen

wææ, skriv mer! ♥

Postat av: Elisabeth

Jeg liker den ikke, jeg elsker den!!! Meeer <3

26.02.2012 @ 21:11

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35057822
hits