26.02.2012 | 21:33 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 2

"Har du lyst på?" Hun satte en skål med jordebær og sukker foran deg. "Ja!" Du puttet en skje med jordebær i munnen. Du hadde ikke smakt det siden i fjor. Jordebær var noe av det beste du visste, i alle fall når de smakte godt! Du ga PC-en tilbake til Angelica, som fortet seg inn på twitter. "*Ditt Navn*! LES HER!"

_______________

 

Hun spyttet nesten ut det hun hadde i munnen. Du leste det som stod, og du forstod hvorfor hun reagerte sånn. Du spyttet nesten ut det du hadde i munnen òg. "Seriøst? Sikker på at det er sant?" Du fortsatte å lese nedover siden. "Tydeligvis. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har fått det med meg før. Jeg har sikkert lest det, men aldri trodd at det var de!" One Direction skulle være på turnè sammen med Big Time Rush. "Kan livet bli bedre nå?" Dere hoppet opp og ned. "Vi skal på konsert med både Big Time Rush og One Direction!" Selv om du ikke kunne kalle deg en skikkelig fan enda, var de fem guttene super flinke! Dere satte dere ned igjen etter litt, spiste opp resten av jordebærne og pratet i veg om alt som kom til å skje. "Konsert, shopping og mer shopping. Hva annet?" Det var hovedsakelig det dere hadde planlagt. Når dere var i Albany skulle dere bo hos en venn av dere. Det var Maja som hadde startet det hele. Du og Maja hadde startet å prate sammen over nettet, hun var også Big Time Rush fan. Snart ble dere en fin trekløver. Endelig skulle dere få møte henne! Hun og faren skulle hente dere på flyplassen når dere kom til USA.
"Natta" Angelica ga deg en skikkelig bamseklem før dere la dere ned i sengene. "Sov godt, vi må opp tidlig i morgen." Dere måtte være på flyplassen til klokka var åtte, flyet gikk halv ti. "Opp ved fem tida da?" Hun nikket. "Mamma kommer og vekker oss." Bagene deres stod allerede klare ved døra, klær til morgendagen var lagt frem, mobiler og iPoder ladet opp. Det kom til å bli tidenes beste vinterferie.

 

"Du må stå opp!" Angelica satt oppå det i senga. "*Ditt navn*, stå opp!" Hun skrek deg inn i øret. "Jada." Mumlet du ned i puta. Du hørte at døra til badet ble lukket, hun skulle mest sannsynlig ta en kjapp dusj. Din tur etterpå. Hun ble ferdig etter et kvarter. "Kom igjen, få ræva i gir!" Du satte deg ufrivillig opp, og lot beina dette ned på gulvet. Iskaldt. Du trakk pusten dypt, reiste deg opp og småsprang inn på badet, med både klær og sminke i armene. Du dusjet fort. Det varme vannet rant nedover kroppen din. Du tørket håret fort, fønet det tørt og rettet det. Du satte også i et par spenner, så du slapp å få alt håret i øynene hele tiden. Du heiv på deg klærne og gikk ut til Angelica, som satt og stirret på dataskjermen. Klokka var halv seks. "Skal vi stikke å spise?" Hun nikket, la PC-en i senga og gikk ut av rommet. Sara stod allerede på kjøkkenet, lys våken. "God morgen, småjenter." Sara var alltid blid. Hun var på mange nåter som din andre mor. Du og Angelica hadde så og si vokst opp sammen. "Hallo Sara." Hun ga deg en klem. "Her." Hun satte to tallerkner foran dere. "En skikkelig frokost à la Sara." Du så ned på maten. Det var nok mat på hver tallerken til å mette to-tre personer. "Tusen takk!" Både du og Angelica hev dere over maten. Sara gikk rundt om kring i huset, hun ventet på at dere skulle bli ferdig.
"Er dere klare?" Hun hadde bært all bagasjen ut i bilen. Ingen av dere hadde spist opp. Sara fikset resten av maten mens dere tok på dere ytterklær. "Absolutt!" Det kilte i magen. Om rundt tolv timer ville dere være fremme i Albany. 

 

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Mia Vist

Mer!

26.02.2012 @ 21:47
Postat av: Elisabeth

Meeer <3

26.02.2012 @ 21:47
Postat av: Ida Marie Styles

ååe, så søtt bilde av Zayn <3 meeer!

26.02.2012 @ 21:53
Postat av: Tina Stylinson ♥

Meer <3

26.02.2012 @ 22:14
Postat av:

mer øyeblikkelig

26.02.2012 @ 22:15
Postat av: Emilie<3

Mer!

26.02.2012 @ 22:16
URL: http://lampelife.blogg.no
Postat av:

mer

26.02.2012 @ 22:18
Postat av: Christine

meeeeeeeeeer!!

26.02.2012 @ 22:39
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

Definitivt mer! ♥

26.02.2012 @ 22:44
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35064115
hits