27.02.2012 | 11:39 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 3

Både du og Angelica hev dere over maten. Sara gikk rundt om kring i huset, hun ventet på at dere skulle bli ferdig. "Er dere klare?" Hun hadde bært all bagasjen ut i bilen. Ingen av dere hadde spist opp. Sara fikset resten av maten mens dere tok på dere ytterklær. "Absolutt!" Det kilte i magen. Om rundt tolv timer ville dere være fremme i Albany.

______________

 

"*Ditt navn*! Angelica!" Maja kom gående mot dere. Det var bare helt uvirkelig å møte henne her, i Albany, og at dere skulle på BTR konsert. "Hei!" Det ble klemming og hilsninger i en liten periode, til faren hennes kom bort. "Henrik." Sa han og holdt frem armen. Dere hilste på han og presenterte dere selv. "Vi får se og komme oss tilbake, de er sikkert slitne etter turen." Dere gikk sammen ut i bilen, etter at dere hadde hentet bagasjen. Det var midt på natta, så det passet bra at dere kunne sove når dere kom hjem til Maja. Dere hadde startet en samtale om Big Time Rush før dere satt dere inn i bilen. Henrik avbrøyt dere. "Endelig noen hun kan prate om det bandet med. Bortsett fra meg, mener jeg." Han småertet Maja på veien til huset dems. Du og Angelica var ikke de eneste som gledet seg til konserten. Maja pratet om BTR i et kjør, mer enn det du og Angelica pleide å gjøre. "Du er helt frelst skjønner vi?" Angelica sa det som et spørsmål. Maja, som satt foran i bilen, snudde seg og så på dere. "Ja." Hun rødmet svakt. Dere klarte ikke la være å le litt. Det var nesten samme reaksjon dere fikk da folk spørte dere om dere var store fans av dem. Bortsett fra at Maja var mer fan enn dere. "Jeg gleder meg sykt til konserten i morgen!" Maja hoppet nesten der hun satt i setet. "Vi også. Har du hørt noe om One Direction eller, de som åpner for dem?" Hun hadde satt seg sånn at hun så frem igjen. "Ja, de er flinke de. Men synes ikke de slår BTR." Du var både enig og uenig. BTR betydde mye for deg, men på mange måter synes du One Direction var mye flinkere. Du gledet deg like mye til åpninga som til resten av konserten.

Du åpnet øynene og så deg rundt i rommet. Første natt i Albany var allerede omme. Konsertdag! Du hoppet ut av senga og tok på deg noen klær. "Angelica?" Hun lå fortsatt i senga og sov. Du kunne høre at det var noen nede, så hvorfor ikke gå ned og si god morgen. Maja skulle vise dere rundt i huset og i byen i dag. "God Morgen." Det var Maja som stod og lagde mat. "Hei *Ditt navn*. Sovet godt?" Du nikket. Du trodde det kom til å bli værre å sove borte, siden du ikke egentlig kjente Maja eller faren. "Er Angelica oppe?" Du var usikker på om hun mente i andre etasje, eller om hun lurte på om Angelica fortsatt sov. "Hun har ikke stått opp enda." Du blunket til henne. Døra inn til huset ble åpnet. "Hallo?" Maja gikk ut i gangen. "Hei Maja." Det var en guttestemme. Du gikk ut i gangen du også, for å se hvem som kom.

 

Mer? 7 kommentarer?

 Postat av: Mia Vist

MEre! <3

27.02.2012 @ 11:45
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

Mere ♥

27.02.2012 @ 11:59
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av: Marte:)

Meeeeer<3

27.02.2012 @ 12:37
Postat av: Christine

Mer mer mer mer!!!!!

27.02.2012 @ 13:43
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

meer !!

27.02.2012 @ 14:19
Postat av: Ida Marie Styles

meeeer

27.02.2012 @ 14:42
Postat av: Elisabeth

Meree <3

27.02.2012 @ 15:29
Postat av: Benedikte

Mere merer!

27.02.2012 @ 16:07

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35066325
hits