27.02.2012 | 16:10 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 4

"Er Angelica oppe?" Du var usikker på om hun mente i andre etasje, eller om hun lurte på om Angelica fortsatt sov. "Hun har ikke stått opp enda." Du blunket til henne. Døra inn til huset ble åpnet. "Hallo?" Maja gikk ut i gangen. "Hei Maja." Det var en guttestemme. Du gikk ut i gangen du også, for å se hvem som kom.

________________

 

"Hei Logan." Du så ikke gutten før du hørte navnet. Logan? Du tenkte først på Logan Henderson fra BTR, men skjønte at det måtte være en annen. Du gikk bort til Maja, samtidig som Angelica kom ut av soverommet. "Hva i..?" Du hadde faktisk tenkt riktig. Logan Henderson, av alle personer, stod foran dere. "Og du sa du fangirla hvis du hadde møtt de?" Du klarte ikke forstå noe akkurat nå. "Jeg har møtt Logan flere ganger, han og Matt er venner. Jeg hadde gjort det hadde jeg møtt hele bandet." Du klarte ikke gjøre noe annet enn bare å stå der. "Hvorfor sa du ikke noe?" Angelica brøyt stillheten.Det var tydelig at hun var såret. Dere trodde Maja stolte på dere, akkurat som dere stolte på henne. "Jeg var redd dere da kun ville prate med meg på grunn av Logan." Hun trakk svakt på skuldrene, og Logan la en beskyttende arm rundt henne. "Skal vi sette oss i stua?" Han var tydeligvis ikke noe stor fan av krangling. Dere ble med videre inn i huset. "Dere skal også på konserten i kveld eller?" Han så deg rett i øynene. "Ja." Du hadde mest lyst til å klype deg i armen, pratet du virkelig med Logan Henderson? "Hvor kommer dere fra? Regner ikke med at dere er fra disse kanter siden dere bor her." Det var først da du studerte stua. Veggene var lys grønne, blandet med hvitt, lyse møbler og et mørkere bord. 

Du tok deg sammen, da du forstod at han ventet på et svar. "Ja, vi er egentlig fra Norge." Han ble ganske overrasket. "Helt i fra Norge? Wow!" Han hadde nok ikke forventet det. "Jeg visste at vi hadde fans derfra, men jeg trodde ikke at noen av dere kom til å reise hit på konsert." Angelica sa ikke stort. Hun var mest sannsynlig mer opptatt av ikke å skrike. Dere hadde det på samme måten. Hun var ikke den eneste som hadde lyst til å skrike. Han spørte deg ikke om mer. Maja fortsatte samtalen, så dere ikke skulle sitte i stillhet. Litt senere kom Matt inn også. Angelica satt med åpen munn. Han var kjekk, for å si det pent. Matt møtte blikket til Angelica, og hun rødmet. Det var nesten litt morsomt å se på. "Hei." Han hilste på dere før han og Logan stakk ut en tur. "Ser dere senere." Kom det fra Logan rett før smellet fra døra kunne høres. "Broren din er kjekk!" Maja bare smilte. "Den har jeg hørt et par ganger." Angelica lot seg ikke stoppe av svaret. "Hvor gammel er han egentlig?" Maja behøvde ikke tenke lenge før hun svarte. "To år eldre enn oss." Han så eldre ut. Skulle du ha gjettet, ville du sagt minst 21. Så feil kunne man også ta. "Er han singel?" Maja nikket. "Ja, så det er bare å prøve seg." Angelica var veldig lett å bli glad i, så det overrasket deg ikke hvis hun klarte å tvinne han rundt fingeren. Angelica skulle til å fortsette på samtalen da døra gikk opp. "Er det greit vi blir med dere istedet?" Matt og Logan kom inn og satte seg ved siden av dere. "Greit for oss." Maja svarte, siden det ikke virket som noen av dere andre reagerte på spørsmålet. "Så, det er dere som er i fra Norge?" Matt satte seg ved siden av Angelica, og Logan ved siden av deg. "Mhm." Angelica tok ikke øyne fra Matt. Maja starten en samtale med Angelica og Matt. I mens satt du og pratet med Logan. "Så, er dere interessert i å bli med backstage på konserten i kveld eller?"

 

Mer? 7 Kommentarer?

 Postat av: Kari Victoria

MER !:D

27.02.2012 @ 16:15
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Mia Vist

Mer!

27.02.2012 @ 16:16
Postat av: Christine

MER MER MER MER MEEEEEEEEEER!!!

27.02.2012 @ 16:27
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

meer !!

27.02.2012 @ 16:27
Postat av: Andrea

Meeer! Men jeg skjønner ikke helt med det der hvem som er søsken med hvem og hvem "jeg" reiser med.. jeg ble plutselig litt usikker.. kan du skrive en forklaring? Takk på forhand! ;) Liker denne fanficsen like godt!! <3<3<3

27.02.2012 @ 16:27
Postat av: Marte:)

Meeeeer<3 Herregud jeg elsker den Fanficen!:D

27.02.2012 @ 16:58
Postat av:

Kan du ha maraton i morgen? ;)

27.02.2012 @ 17:27
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

Mere ♥

27.02.2012 @ 17:46
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av:

Omg!! Mer :-D hekta allerede

27.02.2012 @ 17:55
Postat av: Elisabeth

Meree <3

27.02.2012 @ 18:21

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35074009
hits