27.02.2012 | 18:36 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 5

Fikk spørsmål om jeg kunne forklare litt:) So, here I go. *Ditt navn* er hovedpersonen. Du reiser med Angelica til Albany, NY. Der møter dere Maja, som dere har prata sammen med over nettet. Dere skal på Big Time Rush konsert. Matt er storebroren til Maja, og er venn med Logan fra Big Time Rush. Håper det hjalp:)

 

"Så, det er dere som er i fra Norge?" Matt satte seg ved siden av Angelica, og Logan ved siden av deg. "Mhm." Angelica tok ikke øyne fra Matt. Maja starten en samtale med Angelica og Matt. I mens satt du og pratet med Logan. "Så, er dere interessert i å bli med backstage på konserten i kveld eller?"

_______________

 

Det ble stille i resten av rommet, alle ventet på at du skulle svare. "Hadde vært morsomt det, hvis de andre vil da?" Nå var det din tur til å vente. "Hadde vært morsomt det." Maja smilte fra øre til øre. "Gleder meg allerede." Kom det også fra Angelica. "Vi må forresten reise om en og en halv time." Dere tre reiste dere fort opp, sprang til rommet og fikset dere. Du byttet ut de nåværende klærne dine med en BGT hettegenser og et par vanlige jeans. Håret ble satt opp i en enkel hestehale. "Klare?" Logan og Matt ventet på dere. Du gikk ut i gangen, der de stod, og sammen tok dere på dere klær. "Fin genser." Logan pekte på den og gliste bredt. "Vet." Du smilte tilbake. Angelica og Maja kom ut av soverommene de også. Begge i BTR t-skjorter. Du var tydeligvis den eneste som hadde hettegenser. De hadde også på seg noen enkle jeans. "Fint, da er dere klare." Du, Logan og Matt gikk ut i bilen. 

Det tok ikke lange stunden å kjøre til arenaen. Det var allerede en del jenter som ventet utenfor, selv om det fortsatt var ganske lenge igjen. Logan første ann, siden han visste hvor dere skulle. "Her." Dere kom inn på et rom. "De andre kommer vel snart, vi avtalte å møtes ved tolv tiden. Klokka er jo ti på." Akkurat i det han sa det, kom det en hel gjeng med gutter inn døra. "Der er dere jo." Logan gikk bort til de, smilende. Resten av dere stod bare borte i hjørnet. "Og forresten, dette er Maja, Matt, Angelica og *Ditt navn*." Du rødmet svakt da du merket at guttene så på deg. Blikket ditt festet seg hos du mente var Zayn. Han hade nydelige brune øyne. Han smilte, noe som fikk deg til å slå blikket fort ned. De kom bort alle sammen og hilste på dere. Harry, Carlos, Liam, James, Harry, Niall, Kendall og Zayn. Det var så vidt du turte å se han inne i øynene. "Vi må på lydsjekken." Det hadde vært stille en stund, det var Kendall som snakket. "Ja, sant det." Logan blunket til deg, og hele gjengen gikk ut igjen. Du stod igjen sammen med Matt, Angelica og Maja.

 

"Så hva har skjedd her i mens?" Det hadde gått en stund, men de var endelig tilbake igjen. Logan satte seg ned ved siden av deg i sofaen. "Ikke mye." Du tittet støttende bort på de tre andre. Dere hadde ikke sagt store greiene, siden tre av dere gledet dere kjempe mye til konserten. Zayn kom inn som sistemann, og blikket ditt låste seg. Han så rett på deg også, noe du synes var litt flaut. "Vas Happenin?" Det kom litt latter fra resten av guttene. "Du behøver ikke spørre om det Zayn. Du ser vel at det ikke skjer stort." Liam la armen rundt han. Guttene i One Direction satte seg i sofaen ovenfor dere, og resten av Big Time Rush satte seg i den tredje sofaen. Du og Zayn sendte hverandre små blikk hele tiden. "Så hva het dere igjen?" Liam lo av hvor glemsom han var med navn. "Jeg er Matt, Maja er lillesøstera mi, og vennene hennes Angelica og *Ditt navn*" Sa Matt fort. "Åja, det er sånn det var." Liam gliste stort til dere. Selv om du først hadde hørt om One Direction i går, var det et av yndlingsbandene dine. Du og Angelica hadde brukt den ni timer lange flyturen til å høre på Up All Night albumet og begge albumene til Big Time Rush. "Og forresten jenter," Startet Logan. "Dere skal få lov til å bli med opp på scena under konserten."

 

Mer? 7 kommentarer?

 


Logan, Kendall, Carlos og James (I tilfellet noen lurte på hvem som var hvem)


Postat av:

iiiiiiip! Nå er jeg så spent at jeg hvet ikke hvor jeg skal gjøre meg av!! <3

27.02.2012 @ 18:44
Postat av: Marte:)

Omigod!:) Klarer nesten ikke vente!:) Meeeeer<3

27.02.2012 @ 18:51
Postat av: Kari Victoria

MER!! :D <33

27.02.2012 @ 19:03
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

KJempe fin ♥♥ Kan delene være littegranne lenger? ;S

Mere ♥

27.02.2012 @ 19:16
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av: Marthe Aas

M.E.E.E.R. <3<3

27.02.2012 @ 19:41
Postat av: Andrea

Takk for forklaringen!

Meeer! <3

27.02.2012 @ 20:17
Postat av:

Meeeer! Denne historien er driiitspeennende! <3<3<3

27.02.2012 @ 20:19
Postat av: Christine

Mer mer mer mer mer!!

Elsker den!:)

27.02.2012 @ 20:34
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Hege

mer! :D:D:D:D

27.02.2012 @ 20:37
Postat av: Elisabeth

Meer <3

27.02.2012 @ 21:24
Postat av: Miriam

MER!

27.02.2012 @ 21:25
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

27.02.2012 @ 21:35

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35082899
hits