27.02.2012 | 21:26 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 6

Liam gliste stort til dere. Selv om du først hadde hørt om One Direction i går, var det et av yndlingsbandene dine. Du og Angelica hadde brukt den ni timer lange flyturen til å høre på Up All Night albumet og begge albumene til Big Time Rush. "Og forresten jenter," Startet Logan. "Dere skal få lov til å bli med opp på scena under konserten."

_______________

 

Ingen av dere visste helt hvordan dere skulle reagere. "Du tuller nå, ikke sant?" Logan ristet på hodet. "Nei. Dere skal være med opp på scena, hvis dere vil da." Han sa den siste delen litt spørrende. "Tror du vi ville sagt nei til noe sånt?" Du ga han en skikkelig kos. Maja smilte, i motsetning til Angelica som ikke kunne tro sine egne ører. "Du sa hva?" Dere lo av henne. Typisk Angelica å reagere sånn. "Du hørte riktig." Du ga henne et vennlig blikk. "Så, jeg hører på dere to," Harry pekte på deg og Angelica. "ikke er fra disse kantene. Hvor er dere fra?" Du lot Angelica svare. "Norge." Harry be tydelig overrasket. "Så dere reiste hit for å reise på Big Time Rush konsert?" Dere nikket begge to. "Når de ikke kommer til Europa, så må jo Rushers reise til Amerika." Harry nikket forståelsesfult. "Hvor lenge skal dere være her?" Kom det plutselig fra Matt. "Noen dager. Vi må tilbake innen vinterferie er slutt." Svarte du fort, så du kunne titte bort på Zayn igjen. Du angret når du la merke til at han allerede så på deg. Logan reiste seg fra sofaen. "Tørst?" Han spurte bare deg. "Litt." Han gikk bort til et bord og hentet to flasker vann. De andre så rart på dere. "Takk." Han bare blunket til deg og satte seg ned igjen.
"Har dere en sånn ting på gang eller?" Louis, som hadde vært stille til nå, pratet. "Nei." Kom det fort fra deg. Du kjente ikke Logan ordentlig engang. Logan svarte ikke. "Nei da så." Du hadde en følelse av at du var helt rød i ansiktet.  Måten Louis sa det på gjorde deg flau, og i tilegg hadde ikke Logan svart. Du hadde mest lyst til å ta en skikkelig facepalm, men motstod fristelsen. Da kom i alle fall folk til å reagere.

"Klær og sminke." En ung jente kom inn på rommet. "Fort dere litt, vi er allerede litt sent ute." Guttene gikk ut av rommet. Zayn til slutt. Han snudde seg og smilte til deg før han lukket døra bak seg. Et smil som fikk alt inni deg til å føles som gelè.
"Hva er det med deg og Zayn a?" Det virket som Matt var skikkelig nysgjerrig. "Ingenting?" Sa du rødmende. Du kjente at det brant i kinnene. "Dere ga hverandre sånne hemmelige blikk hele tiden da. Jeg tror det er derfor Louis spurte om det var noe mellom deg og Logan. Kjærlighet ved første blikk!" Angelica satte seg på fanget ditt. "Gi deg." Du prøvde å dytte henne av, til ingen nytte. "Han er kjekk da!" Maja ble med i samtalen hun også. "Joda, men.. Gi dere!" De andre så interessert på deg. "Kom igjen da." Matt prøvde å få frem et ordentlig svar fra deg. "Han er kjekk, ja, men jeg kjenner han ikke." Du prøvde å holde deg seriøs, selv om det var veldig vanskelig. "Dårlig pokerface har du hvert fall." Matt dunket til deg i armen. "Ikke start med kortspill eller andre ting der du må bløffe. Da taper du." Du hevet et øyenbryn. "Liker du han allerede?" Du ristet villt på hodet. "Som jeg sa, jeg kjenner han ikke." De ga seg når de forstod hvor sta du var. Angelica satte seg ned mellom deg og Matt. Du og Zayn var ikke de eneste som hadde sendt hverandre blikk, men Angelica og Matt var ikke like synlige, siden de satt ved siden av hverandre.

Logan, Zayn og Louis kom inn igjen. "Drikke." Zayn gikk rett bort til bordet, men fra der han stod sendte han deg blikk nå og da. Louis satte seg ned ved siden av deg. Logan bare stod i døråpningen. "Noe galt?" Matt så spørrende på Logan. Han svarte noe, men du fikk ikke med deg hva. Angelica og Matt snakkes og tullet så høyt at svaret hans hadde blitt borte i alt bråket. Matt bare nikket, reiste seg og gikk etter han ut døra. Louis satt og poket deg på armen, egentlig uten at du hadde fått det med deg. "Ja?" Han bare så deg inn i øynene. "Ingenting." Sa han etter litt, og la hånda ned på låret sitt. Et fnis unnslapp leppene dine. Zayn så bort på dere, og du så tilbake. Selv om dere stod rundt syv meter unna hverandre, lyste de brune øynene hans opp. Du måtte nesten ta deg sammen for å huske og puste.

 

Mer ? 7 Kommentarer?

Hadde satt pris på om dere kunne sjekke ut innlegget under - er om maraton. 

 


Postat av: Christine

ohhh! me gusta!;))

27.02.2012 @ 21:35
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

27.02.2012 @ 21:41
Postat av: Kari Victoria

MEER!! <333 :DD

27.02.2012 @ 21:43
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Miriam

MER! en til i dag?! vær så snill?!!?!?

27.02.2012 @ 21:47
Postat av:

MEEER :-D

27.02.2012 @ 21:50
Postat av:

meeer !!!

27.02.2012 @ 21:59
Postat av: Elisabeth

Meer <3

27.02.2012 @ 22:12
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

Mer ♥

27.02.2012 @ 22:47
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35086481
hits