28.02.2012 | 13:42 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 7

"Ja?" Han bare så deg inn i øynene. "Ingenting." Sa han etter litt, og la hånda ned på låret sitt. Et fnis unnslapp leppene dine. Zayn så bort på dere, og du så tilbake. Selv om dere stod rundt syv meter unna hverandre, lyste de brune øynene hans opp. Du måtte nesten ta deg sammen for å huske og puste.

______________

 

"*Ditt navn*?" Louis poket deg i armen en gang til. "Hva?" Du klarte å rive blikket bort fra Zayn. "Hvor lenge var det dere skulle være her?" Han ga Zayn et kjapt blunk før han snudde seg tilbake til deg. "Noen dager. Ikke helt en uke, men sikkert noe rundt der." Han bare nikket, dro til seg hånda og stirret på Zayn. "Du kan sikkert komme bort du også, Zayn." Det virket som Zayn var veldig usikker på om han skulle komme eller ikke, men beina hans begynte å bevege seg over gulvet. Louis hoppet bort i hjørnet av sofaen, så den eneste ledige plassen var mellom deg og han. Zayn ga han et giftig blikk, før han smilte til deg og satte seg ned. "Hei." Han rødmet svakt og fortsatte å se deg inn i øynene. Da han endelig så bort måtte du ta et dypt pust. Du følte deg helt svimmel. "Hei." Svarte du, selv om det var en stund siden han snakket til deg. "Så, Norge. Hvordan er det der?" Angelica hadde sagt at de hadde vært i Sverige. "Ganske likt Sverige, bare mye, mye bedre!" Sa du så overbevisende du kunne. "Dere burde ta dere en tur dit. Litt kaldt, men ellers nydelig." Du la merke til at han stirret på leppene dine når du snakket. Du var ikke vant med å få oppmerksomhet av gutter, så det føltes veldig merkelig. "Ja, vi burde absolutt ta oss en tur." Han smilte så tennene vistes. Det ble vanskeligere for deg å fokusere. Siden du ikke kom på noe å svare, bare smilte du.
Harry kom inn på rommet. "Kommer dere gutter?" Zayn reiste seg, smilte til deg, og gikk ut. Logan fulgte rett etter han. Louis bøyde seg ned for å hviske deg noe, men Harry trakk han unna. De hadde tydeligvis dårlig tid. "Bli med dere også da, sånn at dere får blitt med opp på scena." Han ventet til dere hadde kommet dere ut av rommet før han lukket døra. Dere fulgte etter dem.

"Vent her, så kommer noen og sier ifra når det er deres tur." Carlos introduserte dere for hva som kom til å skje. Dere kunne høre masse bråk fra publikum, de som ventet på både Big Time Rush og One Direction. Dere skulle jo egentlig vært ute der dere også, men hvem ville ikke bytte ut det med å bli med frem på scena? Ingen av dere sa stort. Alle var for opptatt av å tenke på hva som kom til å skje. Matt nektet å bli med ut på scena, siden han synes det var så "jentete".
Dere hadde fått vite at dere skulle ut på scena når all guttene var der. Men når, var dere ikke sikre på. Dere hørte at en av dem begynte å synge. Du kjente ikke stemmene til guttene godt nok til å vite hvem i One Direction som sang. Hadde det vært Big Time Rush, hadde det vært noe helt annet. Logan, Kendall, James og Carlos kom tilbake til dere. "Dere står og glor?" Carlos var i det spøkefulle hjørnet. "Ja, det er vel ikke stort annet å gjøre." Angelica hadde endelig tørt å prate skikkelig til dem. "Nei. Men dere?" Carlos fortsatte der han slapp. "Dere skal inn etter åpninga, altså etter One Direction. VI skal følge dere inn, så det tar rundt en halvtime." Om en halvtime kom du, sammen med Angelica og Maja, til å stå på en scene, sammen med guttene fra yndlingsbandene deres. Foran tusenvis av mennesker. Du stivnet litt til av tanken. Tusenvis av mennesker. Hva om du gjorde noe dumt?
Logan stilte seg ved siden av deg. "Det kommer til å gå bra. Bare pust rolig." Hvisket han inn i øret på deg. Du trakk deg litt unna, så på han og svarte et fort "OK." Det at du ikke kjente Logan gjorde det litt merkelig at han oppførte seg sånn. At han hele tiden satte seg, eller stod, ved siden av deg, han visket tips til deg. Hvorfor kunne han ikke sagt det høyt? Du var sikkert ikke den eneste av dere tre som tenkte på det akkurat nå.

"Nå er det vår tur." James kom løpende bort til dere. Carlos tok tak i hånda di, noe som overrasket deg. "Vi skal leie dere ut, og fjerdemann skal introdusere dere." Sa han dramatisk. Dere gikk gjennom en liten gang før dere ble møtt av et sterkt lys.

 

Mer? Btw, les dette innlegget her!
 Postat av: amalie

meeer !!!

28.02.2012 @ 13:52
Postat av: Kari Victoria

Meeer! :D <3

28.02.2012 @ 14:12
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Ida Marie Styles

MER!

28.02.2012 @ 14:20

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35091221
hits