28.02.2012 | 20:45 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 9

Du ville jo ha han med, men følte at det kunne bli litt flaut. Verken du eller Zayn sa så mye mer. Du var veldig usikker på hva du skulle si, eller spørre om. "Så, før vi går inn," Zayn flakket med blikket. Han virket veldig nervøs. "Jeg vet vi ikke kjenner hverandre, men kunne jeg få nummeret ditt?"

______________


"Så kunne vi møtes en av de neste dagene? Vi skal ikke videre med det første." Han smilte håpefullt. Han ga deg mobilen sin, så du tastet inn nummeret ditt. Han åpnet døra for deg, så du kunne gå inn på rommet. "Takk." De andre satt i en høylydt samtale. Kun Niall snudde seg når dere kom inn. Han vinket energisk til dere. "Hvor har dere vært?" Spørsmålet til Niall fikk resten til å snu seg også. "Litt rundt om kring. Bare gått." De fortsatte med samtalen. Niall holdt seg tydeligvis utenfor. Du hentet deg en flaske vann. Zayn satt allerede i sofaen da du satte deg ned ved siden av han. "Vi lurte på om dere ville bli med på noe i morgen? En piknik eller noe?" Liam dro igang en ny samtale, som ikke hadde noe med den forrige å gjøre. Angelica og Maja, som tydeligvis kjente til planen, så spørrende på deg. "Greit for meg." Du prøvde å skjule gleden, men tror ikke du klarte det så bra. "Men kan vi få nummeret til en av dere, så vi får avtalt tid?" Du og Zayn så på hverandre, og begge rødmet. "Ehm.. Jeg har allerede nummeret til *Ditt navn*." Louis fniste. "Jasså, det var det dere dreiv med ute på gangen altså. Men jeg trodde virkelig ikke det tok så lang tid å taste inn et nummer." Harry skar en grimase til Zayn. "Kjeften på deg Harry." Zayn var fotsatt litt rød i ansiktet. "Hazza, vær grei mot Zayn og *Ditt navn*!" Liam kløyp han forsiktig i kinnet. "Sorry mamma." Kom det sarkastisk tilbake. De visste hvordan de skulle ha det morsomt, og det å få andre til å le. Zayn gikk bort til bordet med drikke. Han hentet en flaske vann, han også. "Skal vi møtes hos Maja da eller?" Spørsmålet starten en ny diskusjon om pikniken. Du holdt deg utenfor. Det samme gjorde Zayn. Han satt og fiklet med en av knappene på collegejakka si. "Så, hvor lenge skal dere være i USA?" Du prøvde å få i gang en samtale mellom dere. "Siste konserten er 9. Mars, også skal vi være her noen dager ekstra. Bare for å slappe av og greier." Du nikket forstående.

"Jenter, vi må stikke nå. Pappa venter på oss hjemme." Matt så opp fra mobilen sin. "Han er snart ferdig med middagen, og dere kunne bli med hvis dere ville. Vi har mer enn nok av plass." Carlos, James, Kendall og Logan kom inn døra. "Jeg vil gjerne bli med." Zayn smilte varmt til deg. "Bli med på hva?" Logan hoppet ned i sofaen og ble med i samtalen. Det ble stille et øyeblikk. "Hjem til oss. Pappa lager middag til hele byen." Logan bare nikket. "Dere kan vel bli med dere også?" Kendall, James og Carlos så på hverandre. "Jeg tror ikke jeg blir med." Kendall tok ordet. De to andre kom like etterpå, med samme svaret. 

 

Mer? Tenker at maratonet skal starte igjen nå - del hver halvtime:) Derfor også kortere deler..

 Postat av: Miriam

love it! trekant drama! hahaha, men Zayn og "dittnavn" må bli sammen ;ooo

28.02.2012 @ 20:48
Postat av: Marthe Aas

meeer! <3<3

28.02.2012 @ 20:48
Postat av: Christine

YESS!!! JEG FÅR VISST BLITT MED FRA STARTEN LIKEVEL!! ;D WIOHH MER!

28.02.2012 @ 20:49
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeer! <3

28.02.2012 @ 21:00
Postat av: Elisabeth

Meeer <3

28.02.2012 @ 21:01

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35098284
hits