28.02.2012 | 21:15 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 10

Hadde dere delt bloggen/"reklamert"?:) Betyr mye å få flere lesere (Selv om de jeg har er de beste!<3) Andre del av maratonet;

"Jeg vil gjerne bli med." Zayn smilte varmt til deg. "Bli med på hva?" Logan hoppet ned i sofaen og ble med i samtalen. Det ble stille et øyeblikk. "Hjem til oss. Pappa lager middag til hele byen." Logan bare nikket. "Dere kan vel bli med dere også?" Kendall, James og Carlos så på hverandre. "Jeg tror ikke jeg blir med." Kendall tok ordet. De to andre kom like etterpå, med samme svaret.

_____________

 

"Jeg kan bli med, hvis det er greit for resten av gjengen?" Logan så fort over dere som satt i sofaen. Niall, Liam, Harry og Louis sa alle ja, så da ble dere en gruppe på ti stykker. Dere kjørte i forskjellige biler, og du ble med i samme bil som Zayn. Det tok ikke lange tiden å kjøre til huset, og snart stod dere rett utenfor huset. "Fint hus." Liam så på omgivelsene. "Takk. Pappa har smak." Maja viste ofte hvor glad hun var i faren sin.
"Vi er hjemme, med en helt ny vennegjeng." Faren kom ut i gangen og hilste på alle sammen. "Hyggelig å møte dere." Han sleit litt med å huske navnene på One Direction-guttene, men bortsett fra det virket det helt OK. "Håper dere liker spaghetti." Han gikk inn igjen på kjøkkenet. Da var først da du kjente den gode lukta av spaghetti og kjøttsaus som fylte lukta. "Lukter i alle fall godt." Du satte fra deg skoene dine og hengte opp jakka. "Det var da bra *Ditt navn*. Den er allerede ferdig. Sett dere ned." Dere gikk sammen ut i spisestua. Maja hadde fortsatt ikke fått vist dere rundt i huset, og rommet ga deg hakeslep. Et lite "Oi" unslapp leppene dine. Du var heldigvis ikke den eneste som reagerte sånn. Angelica stod også med åpen munn, uten helt å vite hva hun skulle si. "Litt av en forandring fra gråe Norge, ikke sant Angelica?" Du dultet henne i skulderen så hun skulle komme til seg selv igjen. "Du tuller?" Spurte hun sarkastisk. Dere satte dere ned. Den eneste ledige plassen var, ironisk nok, mellom Zayn og Logan. Du sa ikke en eneste ting. Zayn hadde du ikke noe imot, men Logan kunne vel holdt seg på litt mer avstand. Du prøvde, uten at noen skulle legge merke til det, å hoppe litt nærmere Zayn. Stolen lagde en grusomt høy lyd, og folk så på deg. Du var usikker på hva du skulle si, så du forble stille. Bedre å ikke si noe, enn å si noe flaut. Henrik begynte å forsyne dere. "Håper det smaker." Han tok med en tallerken til seg selv og forlot rommet. Men det ble snart fylt med nye samtaler.


"Så, yndlingssangen deres?" Harry og Liam hadde kommet opp med den brilliante ideen om å ha spørsmål. Folk svarte etter tur. Logan svarte sin fort, og de ventet på ditt svar. "Moments." Den kom uten å tenke over det. Hadde det ikke vært for at du hadde startet å høre på One Direction, ville yndlingssangen din vært Stuck av Big Time Rush. De fortsatte etter tur, helt til Liam, som satt på enden av bordet, sa sin. "Kan vi stoppe nå eller?" Dere hadde holdt på i nesten en time, og Zayn var tydeligvis litt lei. "Dere stiller bare masse sånne seriøse spørsmål. Hvorfor ikke spørre om sånne små detaljer istedet, hvis dere først skal fortsette?" Harry tenkte en stund. "OK, jeg har ett." Det ble stille mens dere ventet på hva som kom.

 

Mer?

 Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

28.02.2012 @ 21:22
Postat av: Marte:)

Meeeeeer<3

28.02.2012 @ 21:28
Postat av: Anne Louise

Meeer, du skriver knallbra <3

28.02.2012 @ 21:53
Postat av: Maddis LooLo

Mere ♥

28.02.2012 @ 22:13
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35111921
hits