28.02.2012 | 21:44 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 11

"Kan vi stoppe nå eller?" Dere hadde holdt på i nesten en time, og Zayn var tydeligvis litt lei. "Dere stiller bare masse sånne seriøse spørsmål. Hvorfor ikke spørre om sånne små detaljer istedet, hvis dere først skal fortsette?" Harry tenkte en stund. "OK, jeg har ett." Det ble stille mens dere ventet på hva som kom.

_______________

 

"Hvem er hemmelig forelsket i noen i dette rommet?" Det ble en lav mumling blant dere etter spørsmålet. Zayn møtte blikket ditt, men slo det fort ned. Dere skjønte at spørsmålet var siktet på dere to. Du var ganske uenig. Du kjente ikke Zayn, kunne du være forelsket i han da? Kanskje det kriblet litt ekstra i magen når du møtte blikket hans, men du var ikke forelsket. Ingen svarte. "Neivel da. Ingen. Liam, da får du ta et spørsmål." Liam gned seg på haka. "Hva er yndlingsblomsten deres?" Han spørte kun dere jentene nå. "Roser, tror jeg." Angelica skulle til å spørre da Logan avbrøyt henne. "Hvilken farge?" Du tenkte deg om litt. "Røde, selvfølgelig." Logan prøvde å lese ansiktsuttykket ditt. "Angelica?" Du snudde deg så du så på henne, og ventet på at hun skulle svare. Hun ble fort ferdig, og det samme ble Maja. "Seriøst gutter, kan dere ikke spørre jentene om det etterpå. Kan vi prate om noe annet?" Matt tok ordet. "Blir du med ut å sykler litt, Logan?" Logan reiste seg fra bordet og fulte etter Matt ut. De budde i utkanten av Albany, eiendommen var så stor at de hadde både basseng og sykkelrampe i hagen.

"Hva skal vi finne på da?" Dere var ferdige med å spise, og Henrik hadde ryddet opp etter dere. "Har dere en kortstokk?" Du hadde veldig lyst til å stable korthus. "Vil du spille kort?" Spørsmålet ble ikke så godt tatt imot hos resten. "Nei, jeg vil stable korthus." Du smilte et skjevt smil. "Kan jeg bli med?" Zayn kom opp ved siden av deg. "Jada." Dere fant en kortstokk og satte dere ved bordet igjen. Resten av gjengen gikk ut i stua, så dere satt helt alene. "Hvor gammel er du forresten?" Han så på deg med de nydeligste brune øynene. "Åja, jeg er *Din alder*. Og du?" Han satt to kort opp mot hverandre. "Nitten. Er det sånn du gjør det?" Du nikket. Når du var yngre hadde du stablet kort ganske ofte. Spesielt om sommeren, da det både var varmt og lite å finne på. Du satte kortene opp mot hverandre og bygde et ganske stort hus. "Første gang eller?" Du skjønte at han tullet med deg. "Ja." Du skulle til å sette på de to siste kortene, da Zayn blåste ned hele huset. "Zayn!" Du visste ikke om du skulle le eller ikke, men du klarte ikke motstå å le. Latteren til Zayn fyllte hele rommet. Du hadde hørt han le lavt før, men den skikkelige latteren hans var bare helt nydelig. "Unnskyld *Ditt navn*! Jeg mente det ikke altså." Han så på deg me dådyrøyne. "Ikke se på meg på den måten Mr. Malik!" Du kastet noen kort på han. "På hvilken måte da, Ms. *Ditt etternavn*?" Han skakket på hodet. "På den måten du gjør nå! Gi deg!" Du hylte som om det skulle gjort vondt. Zayn skakket enda mer på hodet. "Er du kilen?" Spørsmålet gjorde så hele kroppen din stivnet. "Nei:" Du så det på en veldig lite overbevisende måte. "Greit om jeg sjekker det eller?" Han strakk en av hendene mot deg, og du gikk automatisk noen steg tilbake. "Nei, det er ikke greit." Han reiste seg, og før du visste ordet av det kilte han deg. "Zayn.." Du prøvde å lage en hel setning mellom latteren din, noe som ikke virket. Du klarte å sette deg i en av lenestolene som stod i hjørnet av rommet. Han satte seg nesten oppå deg. "Hva i huleste er det dere driver med?" Zayn trakk til seg hånda. Han satt sånn til at du ikke kunne se hvem det var.

 

Mer?

 Postat av: Elisabeth

Meree<3

28.02.2012 @ 21:52
Postat av: Christine

ohh!!! MER

28.02.2012 @ 21:52
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Marthe Aas

meeer! <3

28.02.2012 @ 21:55
Postat av: Marte:)

Meeer<3

28.02.2012 @ 21:59
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

28.02.2012 @ 22:06

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35112879
hits