28.02.2012 | 22:40 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 13

"Kanskje jeg liker han litt da, men jeg kjenner han ikke!" Maja og Angelica gliste som noen idioter. "Dere hadde vært såååå søte sammen da!" Det banket lett på døra. "Kom inn." Maja stakk hånda ned i potetgullposen og tok opp noen flak. "*Ditt navn*, kan jeg prate litt med deg?" Matt stod i døråpningen.

_______________

 

"Sikkert." Du sendte jentene et litt nervøst blikk. Hva ville han med deg? Han gikk inn på rommet sitt, så du fulgte etter. "Hva er det?" Han beit seg på leppa. "Du burde sette deg, det kan komme som en overraskelse." Du satte seg ned på senga hans. Kunne det virkelig være så ille? "Ikke si noe til Logan om det her, men han liker deg. Han vet han ikke har kjent deg så lenge, så han tørr ikke si det selv. Og nei, han har ikke bedt meg om å si noe." Han snakket så fort at du sleit med å høre hva han sa. "Logan liker meg?" Ordene hørtes helt feil ut i munnen din. "Ja. Men det ser ut som du liker Zayn. Derfor virker han litt sur." Bitene i pusslespillet ditt falt på plass. "Derfor han var så sur i stad altså, da han kom inn i spisestua igjen." Matt fikk en rynke i panna. "Hva gjorde dere for noe?" Du lo litt av å tenkte tilbake på hva som hadde skjedd. "Zayn kilte meg. Og for å gjøre det satt hån så og si oppå meg." Matt lo han også. "Det er jo forståelig at Logan ble litt misfornøyd, men det er vel litt drøyt å bli så sur. Han kjenner meg ikke engang." Matt satte seg ned ved siden av deg. "Enig, men han er en av de beste vennene jeg har. Så hvis han virker sur eller litt for ovenpå, så er det derfor."
Du gikk tilbake til Maja og Angelica. De satt foran PC-skjermen. "Hva var det han sa?" De la PC-en fra seg. "Logan liker meg." Det hørtes ikke ut som det var du som sa det. Tanken på at Logan likte deg ble helt feil. "Og nå sa du hva?" Maja stirret på deg med store øyne. "Er det bare en dårlig spøk?" Du ristet på hodet. "Det er sant." Matt stod i døråpningen igjen. "Jeg regnet med at du kom til å si det til dem." Han satte seg ned ved siden av dere. "Du liker Zayn, right?" Han så rett på deg. Hvorfor skulle alle spørre deg om det? "Litt, kanskje. Jeg vet ikke helt. Jeg kjenner han ikke." Alt ble bare helt feil. Logan skulle ikke like deg. Og du burde ikke like Zayn. Ingen av dere kjente hverandre. "Forresten, alle har fått en del followers på twitter. Guttene tweetet om oss i stad." Maja rakte deg PC-en. "Hvordan visste de twitterne våre?" Maja pekte på Angelica. "De spurte, og hun da dem til de." Angelica så veldig skyldig ut. "Men Matt, du vet jeg er glad i deg, kan du komme deg ut av rommet mitt?!" Matt tok hintet og gikk ut. "Ser dere i morgen, småunger. Natta." Angelica pustet lettet ut. "Er jeg veldig rød i ansiktet?" Hun rødmet enda mer når hun spurte om det. "I alle fall nå." Du måtte le. Du og Angelica måtte virke som noen håpløse småjenter, som forelsket dere i alle dere møtte.

 

"Jeg stikker å legger meg jeg." Du gjespet stort og sa natta til de to andre jentene. Du fjernet sminka og skiftet til pysj. Det var utrolig behagelig å legge seg ned i den kalde senga. Mobilen, som lå på nattbordet, lyste opp hele rommet. *En ny melding* stod det på displayet. 

 

Mer? 7 kommentarer? Siste delen i dag - Natta! :)

 Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

28.02.2012 @ 22:48
Postat av: Christine

siste i dag?:O NOOO :( Meer!

28.02.2012 @ 23:01
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer <3

28.02.2012 @ 23:08
Postat av: gopihja97

Merreee

28.02.2012 @ 23:14
Postat av: gopihja97

Merrrreeeee

28.02.2012 @ 23:15
Postat av: gopihja97

Meeerrrrrrreeeeeee

28.02.2012 @ 23:16
Postat av: Ida Marie Styles

meeer! ååe

28.02.2012 @ 23:46
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

MER ;D

29.02.2012 @ 01:18
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Andrea

Meeeer! <3

29.02.2012 @ 11:41
Postat av: Smile

Mer! Er helt hekta! <3

29.02.2012 @ 13:18

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35114164
hits