29.02.2012 | 14:13 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 14

"Jeg stikker å legger meg jeg." Du gjespet stort og sa natta til de to andre jentene. Du fjernet sminka og skiftet til pysj. Det var utrolig behagelig å legge seg ned i den kalde senga. Mobilen, som lå på nattbordet, lyste opp hele rommet. *En ny melding* stod det på displayet. 

_______________

 

Du tok mobilen opp fra nattbordet, og halvt i søvne leste du meldingen. *Møtes i morgen? Natta:) Zayn x* Hjertet ditt hoppet over et slag. *Ja, kan vi godt:) Natta x* Du fortet deg å lagre nummeret hans. Det fristet å ringe han, men mest sannsynlig ville du sovne midt i samtala. Du tenkte tilbake på kortstablinga, da han hadde blåst ned korthuset ditt, og kilinga. Du sovnet med et stort smil om munnen.

 

"*Ditt navn*! Slå den av." Angelica kastet en pute på deg. "Hva?" Det var da du fikk med deg at mobilen din ga fra seg en irriterende lyd. Du slo armen ut etter den. "Hallo?" Du gned deg hardt i øynene. "Hei, det er Zayn. Når skal vi møtes?" Angelica så ut som et levende spørsmålstegn. Du rakk ikke svare før han stilte et nytt spørsmål. "Jeg vekte deg, ikke sant?" Var det så tydelig på stemma di at du nettopp hadde våknet? "Ja, men det går bra. Her om en time?" De andre guttene pratet i bakgrunnen. "Zayn vil veldig gjerne møte deg igjen." Det var Louis som hadde tatt telefonen til Zayn. Han startet å lage kysselyder. "Louis, få den tilbake!" Du hørte Zayns både flaue og irriterte stemme. Zayn klarte å få den tilbake etter litt. "Det hørtes bra ut det." Han kremtet. "Snakkes da." Du la på før du hørte hva han svarte. "Guttene kommer om en time." Angelica stirret på deg med åpen munn. "En time?!" Hun hoppet opp. "Men jeg skal rekke å dusje, sminke meg, finne klær, spise. Jeg rekker jo ikke alt sammen!" Hun sprang inn på badet.
Imens Angelica dusja, gikk du inn på kjøkkenet. "Hei Maja." Maja stod allerede å laget mat. "Guttene kommer om en time." Hun satte frem pålegg og brød på bordet. "Angelica har litt panikk, eller?" Selv om dere nesten kun hadde pratet over nettet, var det utrolig hvor mye Maja hadde fått med seg. "Bare litt."  Dere spiste litt, før du gikk opp for å dusje. Angelica stod foran skapet for å finne klær. Du dusjet fort, sminket deg, rettet håret og tok på deg klær. En småhullete jeans og en hvit, enkelt genser med blonder. "Seriøst, jeg har ingenting å ha på meg, og de kommer om fem minutter!" Angelica var desperat etter hjelp. "Liker ikke du Matt?" Hun trakk på skuldrene. "Kanskje, litt. Jeg vet ikke!" Du ristet på hodet. "Her." Du ga henne et par jeans og en blå hettegenser. "Det er vel ikke så big deal om det ikke ser ut som du skal på fest." 
Hun tok på seg klærne du hadde valgt. "Kan du forresten hjelpe meg med håret?" Du rakk ikke svare før hun hadde lagt flisene å hånda di. "OK." 


 

Da du var ferdig, dro hun deg med inn på badet. "En siste sjekk!" Dere hørte at det ringte på nede. "Sikker på at det ser greit ut? Helt sikker?" Du ga henne et av de blikkene hun ikke turte å si imot. "Ja, Angelica." Du fisket fort på håret ditt. "Oi!" Du snudde deg for å se hva Angelica hadde reagert på, da då så Zayn i døråpninga til badet. "Hei." Angelica bare smilte og gikk fort forbi han. "Hei Zayn." Dere satte dere ned på senga du sov i. "Sorry for at jeg vekka deg før i dag. Trodde dere hadde stått opp når klokka var halv tolv." Du hadde ikke innsett hvor mye klokka var før nå. "Det går bra. Vi har bare gått av å stå opp når klokka er så mye." Du la deg bakover i senga. Det ble en liten stillhet mellom dere. "Hva skal vi finne på da?" Du ville helst finne på noe annet enn bare å sitte i stillhet hele dagen. "Vi kan jo gå en tur?" Det fristet. Sola stod høyt på himmelen og det var ikke en eneste sky. "Vi kan stikke på en av cafeene borte i gata." Zayn var tydeligvis bedre kjent her enn du var. Maja hadde fortsatt ikke vist dere rundt. Han ventet på et svar fra deg.

 

Mer? Vil dere har maraton nå?

 


Postat av: Christine

Hektaaaaa, mer!!!

29.02.2012 @ 14:23
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Andrea

Jaa! Maraton! <3<3<3

29.02.2012 @ 14:25
Postat av: En som digger historien<3

Skriv mer! Og ja, maraton! :)

29.02.2012 @ 14:39
Postat av: amalie

meeer !!! jaaa maraton !

29.02.2012 @ 14:47
Postat av:

MARATON!!!!!! elsker historiene dine! :DD

29.02.2012 @ 14:49
Postat av: One Direction Storys!

meer! jaa maratooon <3

29.02.2012 @ 14:50
URL: http://onedirectionstoryss.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer :d

29.02.2012 @ 14:55
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Maraton høres perfekt ut :D

29.02.2012 @ 14:56
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: smile

ja gjerne maraton! <3:)

29.02.2012 @ 15:59

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35114873
hits