29.02.2012 | 14:48 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 15

"Hva skal vi finne på da?" Du ville helst finne på noe annet enn bare å sitte i stillhet hele dagen. "Vi kan jo gå en tur?" Det fristet. Sola stod høyt på himmelen og det var ikke en eneste sky. "Vi kan stikke på en av Cafeene borte i gata." Zayn var tydeligvis bedre kjent her enn du var. Maja hadde fortsatt ikke vist dere rundt. Han ventet på et svar fra deg.

_______________

 

"Høres bra ut det." Dere gikk ut i gangen og tok på dere sko. "Stikker dere av og nå?" Loui skom ut i gangen. Han hadde på seg en av de stripete t-skjortene sine, som vanlig. "Ja, vi stikker av bort til en Cafè." Niall og Liam kom også ut i gangen til dere. "Ja, vil dere være med?" Zayn virket litt misfornøyd med spørsmålet ditt, men du kunne ikke trekke det tilbake heller. Du følte at det var litt slemt å bare gå fra dem. "Neida, bare gå dere. Vi ringer hvis du ikke er tilbake når vi reiser." Liam gikk tilbake til stua, der resten av gjengen satt. "God tur, og pass på for bilene." Louis ga deg en skikkelig bamseklem før han gikk tilbake til stua han også. Det var kun Niall som stod igjen. "Det han sa." Han pekte på Louis før han fulgte etter han. Du trakk på deg jakka også gikk dere ut.

 

"Så, *Ditt navn*, hvordan er det å være i USA?" Zayn stile deg en del tilfeldig spørsmål. "Alt er nytt, men det er jo koselig her da. Hyggelig å møte nye folk også." Den siste delen var hovedsakelig ment for Zayn, men det virket ikke som han oppfatte det. "Forresten, hva er det mellom deg og Logan?" Du beit deg hardt på innsiden av kinnet. Du skulle ikke si det til flere, men du ville ikke lyve til Zayn heller. "Kan vi ta det et annet sted enn midt på gata?" Sa du rett før han pekte på cafeen. "Greit. Og der er den."
Han holdt døra åpen for deg. Cafeen var veldig enkel, men pen. Dere satte dere ned ved et bord i et av hjørnene. Dere fikk så vidt satt dere ned før det kom en hel gjeng med jenter. "Zayn!!" "Der er han!" "Zayn, se hit!" Du kom bort til bordet deres. De hadde kun øyne for han, noe som førte til at de ignorerte deg. Akkurat sånn du ville ha det. Du hatet oppmerksomhet fra folk du ikke kjente. "Hvem er det?" En av jentene sendte deg et stygt blikk mens hun snakket med Zayn. "Kjæresten din?" Han ristet på hodet. "En venn." Det kom fnising fra en del av jentene. "En så god venn at du ikke sier navnet hennes en gang?" Den samme jenta fortsatte samtalen. "Du kan vel spørre henne selv. Hun kan både høre og prate." Hun spurte deg ikke, bare stirret lenge på deg. "*Ditt navn*" Svarte du etter en stund. "Åja. Forresten, kan vi ta bilder?" Så fort du hadde svart var hun tilbake i det søte hjørnet. "Ja, *Ditt navn* hadde du kunne tatt bildene?" Zayn spurte deg så pent at du ikke kunne si nei. De gikk igjen etter at de hadde fått bildene, de skjønte sikkert hintet til Zayn om at dere ville være i fred." Han bestillte drikke til dere.

"Du, jeg har noe å spørre deg om."

 

Mer?

Sorry for kort del.. Men fikk ikke skrivd mer på en halvtime. Blir dessverre ikke mer maraton akkurat nå, men skal prøve å få til et senere i kveld<3 

 Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer :D

29.02.2012 @ 15:03
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Andrea

Meeer! <3

29.02.2012 @ 15:07
Postat av: onjb

MER !:D

29.02.2012 @ 15:31
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Miriam

omg! MER :-DD

29.02.2012 @ 15:38
Postat av: Elisabeth

<3 Mermermer <3

29.02.2012 @ 15:50
Postat av: Ida Marie Styles

meremeremeremere!

29.02.2012 @ 16:09
Postat av:

uæææææ! ja! Meeer! <3<3<3

29.02.2012 @ 17:40

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35123282
hits