03.03.2012 | 10:47 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 17

Det gikk ungdommer forbi dere, som stirret skikkelig. Du var usikker på om du skulle bli flau, eller glad. Ikke alle kunne si at de hadde holdt hender med Zayn Malik. Hvem han var, eller om han var kjent, betydde ikke noe for deg. Zayn var Zayn, gutten du nå var ganske sikker på at du likte. Kanskje det fantes kjærlighet ved første blikk alikevel.

_______________

 

"Hvordan var det?" Guttene hadde reist og det første Angelica og Maja gjorde, var å sette seg rundt kjøkkenbordet. De satt som to tente lys, og ventet på at du skulle fortelle. "Koselig." Du visste ikke helt hvordan du skulle forklare det slik at de forstod det. "Du kan vel fortelle litt mer!" Angelica fortsatte å spørre deg, hun ville virkelig ha et svar. "Vi gikk på cafeen, kjøpte drikke og pratet. Det kom også noen jenter bort til oss, men det er en annen historie. Også holdt vi hender på vegen tilbake igjen." Et smil tok form i ansiktet ditt. De to andre jentene smilte de også. "Hørtes jo koselig ut det da." Maja geipet til deg. "Er dere sultne?" Du reiste deg opp og gikk bort til kjøleskapet. Selv om dere kun hadde vært der noen dager, følte du deg allerede som hjemme. Maten ble satt frem på kjøkkenbordet, Matt og faren ble også med og spiste. Samtalen dreide seg fort inn på hva dere skulle gjøre de neste dagene.
"Så, hvilken dag var det dere skulle reise?" Henrik så på dere over avisen han leste. "Fire dager?" Du så spørrende på Angelica. Moren hennes hadde tekstet dere hvilken dag flyet gikk. "Ja, fire dager igjen. Eller, tre hele dager her og siste dagen reiser vi hjem." Hun fikk et litt trist uttrykk i ansiktet. Dere hadde blitt veldig god venn med Maja, og skulle gjerne tatt henne med til Norge. "Dere får nye de siste dagene da, også gjøre mest mulig ut av det." Dere var enige begge to. Turen til USA skulle bli en tur dere sent ville glemme, til og med når dere så bort i fra konserten.

 

Mobilen din hadde ligget igjen på rommet. Du åpnet den eneste meldingen du hadde fått. *Møtes i kveld? Bare oss to:) x* Du la ned mobilen, men tok den fort opp igjen. Var det bare noe du innbilte deg? Du svarte med skjelvende fingre. *Absolutt! Når og hvor?:) x* Du rakk så vidt å legge mobilen ned igjen, før du fikk svar. *Henter deg klokka 19 x* Du tittet på klokka. Bare fire. Siden du allerede hadde dusjet og sminket deg, var det ikke stort å gjøre. Klærne du skulle ha på deg la du på senga, i tilfellet du plutselig fikk litt hastverk. Angelica og Maja kom opp og godkjente det du hadde valgt. "Ser veldig bra ut!" De små ertet deg for at du skulle på date med Zayn. Det var merkelig å tenke på at det faktisk var sant. Ingen hadde noen gang trodd at du kom til å gå på date noen, uansett hvem det var. Du var ikke den type jente.
"Vi kan se en film mens vi venter." Maja valgte en typisk kjærlighetsfilm, selvfølgelig med en happy ending. Du fulgte bare halvveis med, filmen var ikke spesielt spennende. En og en halv time virket som fire. Tida kunne ikke gått saktere. Klokka nærmet seg seks, fortsatt en time igjen. Du gjorde siste finish på sminke og hår, og tok på deg klærne. Siden du ikke hadde tatt med kjoler til USA, og heller ikke visste hva dere skulle, tok du på deg en pen bluse og et par mørke jeans. I stedet for de slitte joggeskoene dine, fikk du låne et par sko med lav hæl, av Maja. "Livredderen min!" Du ga henne en skikkelig bamseklem før du tok skoene på deg. Du ble et par centimeter høyere. Da ville du ikke virke like lav ved siden av Zayn.

Pulsen din steg da det ringte på døra. Den siste timen hadde gått fortere enn du trodde. Maja åpnet døra for deg, mens du tok på deg jakka. Han tok pusten fra deg. Øynene hans lyste opp mer enn vanlig, eller kanskje det bare var hodet ditt. Han smilte i hvert fall bredere enn han hadde gjort rundt deg før. "Du er nydelig!" Maja hadde gått tilbake til Angelica som satt i stua. Zayn la armene rundt deg. "Takk, men du skulle ha sett deg selv." Han slapp taket rundt deg, og flettet fingrene inn i dine. "Jeg allerede gjort det, og vet at du ser mye bedre ut enn meg." Komplimentene hans fikk deg til å rødme. Du følte deg som et rødt lys på trafikklysene. "Skal vi gå?" Han leiet deg ut av huset, og lukket døra forsiktig bak dere. Da var det på tide å finne ut hvor dere skulle.

 

Mer? 10 kommentarer?

Sorry for å ikke ha blogget på noen dager.. Er endelig hjemme igjen etter en lang natt, og skal feire 18 års dagen til søstera mi.. (Derfor ingen blogging fra klokka er to og utover til folk reiser..). Har også igjen lekser >.< Haha, stakars dere som leser siste her.. Synes skikkelig synd på dere:) Haha! Takk til dere som fortsatt har vært innom (og oppdatert) bloggen!:) Betyr utrolig mye at dere fortsatt stikker innom!

 


Postat av: Mia Vist

Mer! : D

03.03.2012 @ 10:54
Postat av: Mie (:

Meeeer! :)

03.03.2012 @ 11:35
Postat av: Elisabeth

Meer <3

03.03.2012 @ 11:41
Postat av: Ida Marie Styles

meeeeeer!

03.03.2012 @ 11:47
Postat av: Christine Isaksen

mereee :D

03.03.2012 @ 13:00
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Sundas

MER! <3

03.03.2012 @ 14:04
Postat av: DirectionersImagine

Mer :*

03.03.2012 @ 14:05
URL: http://directionersimagine.blogg.no
Postat av: Tuva

Skriv mer! :)

03.03.2012 @ 15:06
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Mer! Håper søsteren din får en fin dag, men for min egen del håper jeg gjestene drar litt tidlig :D hehe <3

03.03.2012 @ 17:36
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Marte:)

Meeeeeer<3

03.03.2012 @ 19:01
Postat av: Miriam

MER!

03.03.2012 @ 20:52

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35145378
hits