03.03.2012 | 21:08 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 18

Zayn la armene rundt deg. "Takk, men du skulle ha sett deg selv." Han slapp taket rundt deg, og flettet fingrene inn i dine. "Jeg allerede gjort det, og vet at du ser mye bedre ut enn meg." Komplimentene hans fikk deg til å rødme. Du følte deg som et rødt lys på trafikklysene. "Skal vi gå?" Han leiet deg ut av huset, og lukket døra forsiktig bak dere. Da var det på tide å finne ut hvor dere skulle.

______________

 

"Zayn, hvor er det vi skal?" Dere gikk hånd i hånd ned over gangveien. "Det er ikke så spesielt. Det er en restaurant, håper du er sulten." Han dro opp glidelåsen på jakka si. Det blåste kjølig ute, av den type vind som går rett gjennom klærne. "Jeg følte for å velge noe rolig, så vi kunne bli bedre kjent. Pluss at jeg var usikker på hva du liker eller ikke." Du var glad for at han var ærlig og sa hvor dere skulle med en gang.
"Zayn! Kan vi få autograf?" Det kom to jenter, sannsynligvis på din alder, bort til dere. Han tok imot pen og papir og skrev autografen sin fort ned på papirstykkene. "Tusen takk!" De sprang bort fra dere. I motsetning til jentene du hadde møtt før på dagen, var disse hyggelige. Som om de egentlig ikke ville plage dere, men ikke kunne motstå å spørre om autograf. Du forstod dem godt. Når man var en veldig dedikert fan betydde en autograf eller et bilde utrolig mye. Noen ville til og med gå så langt som å risikere livet sitt.

Dere hadde blitt plassert ved et lite bord innerst i restauranten. Dere kunne ikke se hvem som kom inn, og folk som kom inn kunne ikke se dere. Zayn bestillte mat og drikke for dere. For å få igang en skikkelig samtale, ledet du den inn på bandet. Du hadde ikke vondt av å høre mer og det var noe han virkelig pratet mye om. Du la merke til at han alltid fikk et lykkelig glimt i øynene, og han smilte på en helt spesiel måte. Uten å tenke over det, stirret du på leppene hans.
"*Ditt navn*, hører du etter?" Zayn viftet med hånden foran øynene dine. "Unnskyld, jeg ble visst litt borte i mine egne tanker." Du våget ikke si at du egentlig hadde vært borte i han, enda en gang. "Det går bra." Han fortsatte der han slapp, selv om du ikke hadde fått med deg det siste. Kelneren kom snart tilbake med både mat og drikke. Maten smakte utrolig godt. "Så, fortell litt mer om deg selv." Zayn hadde sagt at han ville bli bedre kjent med deg, og hadde ikke gitt slipp på den tanken enda. "Vel, hva vil du vite?" Du var ikke av den personen som pratet i veg om deg selv. Uinteressante fakta var ikke noe du likte å prate om. "Alt." Han gjorde det ikke enklere for deg. "Vel, du vet jo navnet mitt. Jeg er født *din bursdag* i *ditt fødselsår*. Elsker dyr, musikk og å være kreativ. Jeg er stor fan av BTR, og nå også One Direction. Hjemme i Norge bor jeg sammen med familien min, foreldrene mine og en hund. Har ingen søsken, men skulle ønske jeg hadde en eller to." Du stoppet for å puste. Hva mer skulle og kunne du si om deg selv? Du var ikke et veldig interessant menneske. "Hva slags musikk liker du?" Zayn spurte i veg, ikke bare om musikk. "Mest pop." Det ble stille et øyeblikk, da det kom en gutt bort til dere.

 

Mer? Blir kanskje et lite slags maraton nå, frem til jeg skal legge meg:)

 Postat av:

meeer! <3<3

03.03.2012 @ 21:14
Postat av:

masse mer! <3 elsker den!

03.03.2012 @ 21:18
Postat av: Ida Marie Styles

mermermermermeeeeeeer! elsker historien din. seriøst, du er inspirasjonen min!

03.03.2012 @ 21:20
Postat av:

ja, maraton ;) Meeer! <3

03.03.2012 @ 21:24

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35192317
hits