03.03.2012 | 21:29 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 19

...Hjemme i Norge bor jeg sammen med familien min, foreldrene mine og en hund. Har ingen søsken, men skulle ønske jeg hadde en eller to." Du stoppet for å puste. Hva mer skulle og kunne du si om deg selv? Du var ikke et veldig interessant menneske. "Hva slags musikk liker du?" Zayn spurte i veg, ikke bare om musikk. "Mest pop." Det ble stille et øyeblikk, da det kom en gutt bort til dere.

_____________

 

"Hei Zayn!" Gutten satte seg ned ved siden av Zayn, på motsatt side av bordet som du satt. Zayn så fra gutten til deg, og tilbake igjen. "Hei." Zayn virket nesten litt kaldt. "Hva har skjedd i det siste? Ha'kke sett deg på lenge!" Gutten ofret deg ikke et blikk en gang, det var som du ikke eksisterte. "Ikke så mye.. Turne med Big Time Rush og," Han tok en pause og sendte deg et varmt blikk. "blitt kjent med verdens søteste jente." Gutten nektet fortsatt å se på deg. "Åja. Vi burde starte å henge mer sammen igjen!" Zayn bare nikket. "Men jeg må stikke nå, ser deg senere 'a!" Han reiste seg brått og gikk bort fra dere. "Hvem var det?" Du hevet et øyenbryn, en av vanene dine når du ble nysgjerrig. "Har ikke peiling. Jeg har sett han noen ganger før, men jeg har aldri, og da mener jeg aldri, pratet med han!" Du trodde på han. Han hadde virket så uvitende når gutten kom bort. "Jaja, men hvor var vi?" Du prøvde å komme tilbake til samtalen dere hadde hatt før gutten kom. Det tok litt tid før Zayn tok hintet. "Skal vi stikke?" Begge var ferdige med å spise, så dere hadde mest sittet der fordi det var varmt og koselig. "Ja, skal vi gå en liten tur før vi stikker til Maja igjen?"
Lufta ute var blitt enda kaldere. Det var sikkert rundt 0 grader snart. "Kald?" I stedet for å leie, la Zayn armen beskyttende over skuldrene dine. "Vi kan stikke tilbake med en gang, jeg vil ikke at du skal fryse." Du dro glidelåsen på jakke så høyt opp som mulig, men det var fortsatt kaldt. "Her, ta jakka mi." Zayn reiv av seg jakka og ga den til deg. "Men da fryser jo du da." Du prøvde å gi den tilbake til han, men han nektet å ta den. "Bedre det enn at du fryser." Han la armen over skuldrene dine igjen. "Zayn!" Du ga han et blikk han ikke kunne misforstå. "Greit, greit. Bare ikke slå." Han dunket inni deg, som om han mistet balansen. "Han tok imot jakka og dro den på seg igjen.

Før du visste ordet av det var dere utenfor huset til Maja og familien hennes. "Jeg vil ikke si natta." Zayn hadde byttet til leiing og holdt deg fortsatt i hånda. "Ikke jeg heller." Akkurat da var du glad for at det var mørkt. Da kunne ingen se at du rødmet. "Men jeg må vel stikke, ellers blir det bråk med guttene. Natta *Ditt navn*." Før du visste ordet av det, hadde han gitt deg et kyss på kinnet. Der leppene hans hadde berørt huden din, brant det. Kanskje det var fordi du rødmet.. Du var ikke sikker. Du la den ene hånda over magen din, i et forsøk på å få sommerfuglene til å roe seg ned.

 

Mer?

 Postat av: Ida Marie Styles

Zaaayyynn <3

03.03.2012 @ 21:34
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

03.03.2012 @ 21:44
Postat av: Kari Victoria

Mer <3

03.03.2012 @ 21:57
URL: http://kvic.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35205043
hits