03.03.2012 | 22:02 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 20

Da kunne ingen se at du rødmet. "Men jeg må vel stikke, ellers blir det bråk med guttene. Natta *Ditt navn*." Før du visste ordet av det, hadde han gitt deg et kyss på kinnet. Der leppene hans hadde berørt huden din, brant det. Kanskje det var fordi du rødmet.. Du var ikke sikker. Du la den ene hånda over magen din, i et forsøk på å få sommerfuglene til å roe seg ned.

_____________

 

Han hadde for lengst forvunnet ut i mørket, ute av synet ditt, men du stod fortsatt utenfor huset. Sommerfuglene dine hadde tatt av, de ville ikke lande igjen. Det brant fremdeles i kinnene dine. Du tok et dypt innpust før du tok motet til deg og gikk inn i huset. Maja og Angelica stod i gangen og ventet på deg før du rakk å ta av deg jakka. "Så, fortell!" Nærmest sang Angelica inn i øret på deg. "Vi vil vite hver minste lille bit!" De kom ikke til å gi seg til de hadde fått svar, det visste du. "Vi spiste på en restaurant, en fyr Zayn ikke kjente kom bort og pratet til han, vi gikk litt rundt, vi holdt hender og rett utenfor hoveddøra kysset han meg på kinnet." Det kom ikke noe reaksjon fra de andre, så du gikk forbi dem og inn på soverommet. Pysjen din lå allerede klar på senga, og du trakk den fort på deg. De to andre hadde satt seg inne i stua.
Du hadde akkurat plassert en fot inne på stuegulvet da det banket på. "Jeg åpner." Du bråsnudde og gikk bort til døra. "Zayn?"  Hvorfor hadde han kommet tilbake? "Jeg glemte å spørre om du ville bli med ut i morgen også?" Selv i det dårlige lyset fra lampa som hang på ytterveggen, kunne du se at han var rød i kinnene. "Veldig gjerne!" Det virket enda mer utrolig at han skulle spørre deg ut en gang til. At han gjorde det frivillig. "Bra! Jeg tekster deg i morgen jeg. Natta." Han bøyde seg på nytt ned og kysset deg på kinnet, men i motsetning til forrige gang stod han og så på deg når han trakk seg unna. Han gikk ikke sin veg. "*Ditt navn*? Kommer du snart inn igjen eller?" Stemmen til Maja hørtes gjennom hele huset. "Jeg burde gå." Zayn smilte et skjevt smil, før han snudde seg og gikk. "Jeg kommer til å savne deg, selv om jeg møter deg i morgen igjen" var det siste du hørte før han ble borte i mørket. Han hadde ikke hvisket det heller.

 

"Hvem var det?" De hadde poppet popkorn og satt i sofaen under noen tepper. "Zayn, igjen." Det virket først ikke som de trodde på deg. "Han gikk jo akkurat, så hvorfor kom han tilbake?" Du måtte forklarte hvorfor. "Så søtt at han spurte face to face, istedet for over mobil!" Angelica virket veldig begeistret for at ting virket OK mellom deg og Zayn. Hver gang han holdt deg i hånden, så på deg, eller du bare så han, kilte det i magen. Sommerfuglene gikk amok og du rødmet automatisk. Var det virkelig sånn det føltes å være forelsket? Og kunne du være forelsket i en du knapt kjenner? Litt over et døgn hadde dere kjent hverandre nå, og dere hadde allerede vært sammen mesteparten av tiden, bortsett fra når dere sov.
Du satte seg ned ved siden av Angelica, og trakk et av teppene over beina. Du gledet deg allerede villt til i morgen.

 

Mer?


Postat av: Ida Marie Styles

mermermer!

03.03.2012 @ 22:15
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

03.03.2012 @ 22:16
Postat av: Katrine <3

Mer !!

03.03.2012 @ 22:16
URL: http://katrinenguyen.blogg.no
Postat av: erikakp

mer! jeg er vilt forelsket i det du skriver! serriøst, mer!<333

04.03.2012 @ 00:12
URL: http://www.erikakp.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35205974
hits