04.03.2012 | 16:36 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 22

"Det var koselig i går da." Hodet ditt hvilte på den ene puta. I mens du lå i senga, satt han oppreist på sengekanten. "Hva om vi stikker bort til hotellet der vi bor? Jeg kan jage ut guttene. Vi kan lage mat selv, og sånn." Det hørtes ut som en god idè. "Ja, hvis det er greit for resten av guttene så?" Zayn virket allerde skråsikker, men får å være på den sikre siden, sendte han dem en melding.

______________

 

"Det er greit for dem. De skjønte at de ikke hadde noe valg." Zayn la seg ned på senga hans også, rett ved siden av deg. Han la hodet ned på den ene puta. "Hvor lenge er det igjen nå?" Han hintet til at dere skulle reise. "Tre dager. Den tredje dagen reiser vi hjem." Zayn så på deg lenge før hun lukket øynene. Han svarte deg ikke, men fortsatte å stille spørsmål. "Er du mye opptatt i uka?" Bortsett fra skole, var det ikke stort å gjøre. "Skole, lekser og være med venner. Hovedsakelig det jeg gjør midt i uka." Det var ingen fritidsaktiviteter som interesserte deg, så du var en del hjemme. "OK." Han sa ikke mer. Dere ble liggende i stillhet en stund.

"Er du litt trøtt eller?" Zayn lå halvveis bøyd over deg, og strøk bort noen hårstrå fra ansiktet ditt. "Litt." Siden dere ikke hadde pratet mer, hadde du blitt så trøtt at du sovnet. "Du er skikkelig søt når du sover." Hånda hans stoppet på kinnet ditt. "Det tviler jeg på." Zayn tok opp mobilen sin og frant fre met bilde. "Se her." Du så på deg selv, sovende. "Du tuller nå?" Du la hendene over ansiktet ditt. Han skulle til å si noe, da dere hørte et skrik fra stua.
"Hva skjer her?" Du kom inn i stua, med Zayns hånd i din. Sammen med Angelica og Maja, satt nå Logan. Det brede smilet hans forsvant da han så dere. "Hva tok så lang tid?" Maja klappet på sofaen, hun hintet til ta dere skulle sette dere. Zayn satte seg nærmest enden, så du satt mellom dem. "*Ditt navn* sovnet." Selv når du ikke så på Zayn, hørte du at han smilte. Logan sa ikke stort til dere, ikke smilte han heller. Logan likte deg, så du hadde allerede skjønt at det var derfor han oppførte seg sånn. Men var det nødvendig med den oppførselen blant andre?
"Logan, kan vi prate litt?" Logan møtte blikket ditt og reise seg. Etter noen skritt, stod dere ute i gangen. "Hva er det?" Han så ut som et levende spørsmålstegn. "Må du virkelig spørre om det? Hvorfor oppfører du deg sånn? Jeg har fått vite hva bakgrunnen er, men er det nødvendig å oppføre seg sånn blant de andre?" Han stirret ned på gulvet. Det gjorde deg oppmerksom på fargen flisene hadde. En mørk gråfarge. Maja hadde sagt at faren hadde fikset gulvflisene helt selv, og sannselig hadde han god smak! "Som du da vet, liker jeg deg. Det å se deg sammen med Zayn er helt forferdelig. Det føles ut som du river ut hjertet mitt. En liten del av gangen. Jeg regner forresten med at det var Matt som sa det til deg, siden han var den eneste som visste det." Hun fiklet med genserkanten. Hva skulle du si?

 

Mer? 7 kommentarer?

 

Skal prøve på maraton senere i kveld, hvis dere vil ha det?.. Må bare gjørde ferdig en lekse til:)

Btw, noen som har et link til noe fint bilde av guttene? Et som ikke er så bredt (så alle kan ikke stå ved siden av hverandre) og bra kvalitet? Skal kanskje lage deksel, så trenger et:) Skriv linken til bildet som kommentar, eller post bildet her (har gjort det sånn at dere kan skrive på sida.) Takk!:D

 Postat av: tonje viken brenden

Jaa, maraton <3 meeer! <3

04.03.2012 @ 16:48
Postat av: Ida Marie Styles

mer!

04.03.2012 @ 16:49
Postat av:

Maraton! Pliiis!! Meeer!<3<3<3

04.03.2012 @ 17:25
Postat av: Christine Isaksen

MER MER MER MER!!

04.03.2012 @ 17:58
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: amalie

meer !!

04.03.2012 @ 17:59
Postat av: Andrea

Meeer! <3

04.03.2012 @ 18:07
Postat av:

mer<3

04.03.2012 @ 18:08
Postat av: Mie (:

Maratooooon! ;)

04.03.2012 @ 19:34

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35222005
hits