04.03.2012 | 20:03 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 23

Han stirret ned på gulvet. Det gjorde deg oppmerksom på fargen flisene hadde. En mørk gråfarge. Maja hadde sagt at faren hadde fikset gulvflisene helt selv, og sannselig hadde han god smak! "Som du da vet, liker jeg deg. Det å se deg sammen med Zayn er helt forferdelig. Det føles ut som du river ut hjertet mitt. En liten del av gangen. Jeg regner forresten med at det var Matt som sa det til deg, siden han var den eneste som visste det." Hun fiklet med genserkanten. Hva skulle du si?

______________

 

"Logan..." Han avbrøyt deg før du fikk sagt mer. "Jeg vet jeg ikke kjenner deg så godt, men jeg liker deg. Eller jeg er forelsket i deg, det passer bedre." Han strøk en hårtjafs som hadde vært foran øynene dine, bak øret ditt. Du klarte ikke la være å tenke på Zayn da han gjorde det. "Logan, jeg forstår hva du mener med å være forelsket i en du ikke har kjent så lenge. For det er jeg også. I Zayn." Det å avvise Logan på denne måten virket så feil. Han hadde vært ærlig nok til å fortelle det til deg, og du avviste han. For mange jenter var ikke denne situasjoen ny, men for deg var den det. Du visste ikke om noen gutter som har likt deg, eller likte deg nå. Ikke før Logan. "Jeg er så lei meg." Du la en hånd på skulderen hans, men han ristet den av. "Det går bra." Han så deg skikkelig inn i øynene, og de motsa det han sa. Øynene hans lyste av smerte. Det gjorde vondt å se inn i de, men du klarte ikke se bort. "Jeg ser på hele deg at det ikke går bra, Logan. Jeg mente det jeg sa, jeg er lei meg. Hadde jeg kunne gjort noe, hadde jeg det. Vi er jo venner." Du beit deg på innsiden av kinnet. Du hadde lyst til å gi han en skikkelig kos, men følte at det hele ble veldig feil. Dere satte dere ned på gulvet, uten å si noe bare satt dere der.

"Kanskje vi burde stikke inn igjen til de andre?" Det var litt merkelig å sitte ute på gangen med Logan, etter det dere hadde pratet om. "Kanskje det." Han satt fortsatt like stille. Logan hadde tydeligvis ikke lyst til å gå inn. "Kommer du?" Du reiste deg opp og ventet på at han skalle gjøre det samme. Han mumlet noe, men du fikk ikke med deg hva. Du la hånda på håndtaket på døra. Logan hadde lukket den når dere gikk ut, og ingen av de andre hadde sjekket etter dere enda. "Vent litt da." Han la merke til at du hadde tenkt til å åpne døra, og reiste seg fort. "Jeg vil bare si deg noe." Han dro deg til seg, og det virket som han skulle hviske noe til deg. Du ventet, men han sa ikke noe. Han bøyde seg istedet ned mot deg. Logan holdt deg rundt midjen. Alt skjedde så fort, og før du visste ordet av det kysset han deg. Tankene dine fløy avsted til Zayn. Det var han du var forelsket i. Du skulle til å trekke deg unna Logan, da døra blei åpna.

 

Mer? Blir et lite maraton nå, hvis dere vil? :)


Postat av:

Meeer! <3

04.03.2012 @ 20:08
Postat av: silje

MEEER !

spennende nå, haha :)

lite maraton hadde passet fint!

håper historien varer leeenge !

04.03.2012 @ 20:08
Postat av: Ida Marie Styles

NEEIII MEEER!!

04.03.2012 @ 20:12
Postat av: Miriam

OMG! NEEI ! :o MER!

04.03.2012 @ 20:23
Postat av: Tonje Viken Brenden

jaa, maaton ^^ meer! <3

04.03.2012 @ 20:25
Postat av:

Mermermer, elsker historien ! Plizz maraton?:-D

04.03.2012 @ 20:47

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35227056
hits