04.03.2012 | 20:51 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 24

Han la merke til at du hadde tenkt til å åpne døra, og reiste seg fort. "Jeg vil bare si deg noe." Han dro deg til seg, og det virket som han skulle hviske noe til deg. Du ventet, men han sa ikke noe. Han bøyde seg istedet ned mot deg. Logan holdt deg rundt midjen. Alt skjedde så fort, og før du visste ordet av det kysset han deg. Tankene dine fløy avsted til Zayn. Det var han du var forelsket i. Du skulle til å trekke deg unna Logan, da døra blei åpna.

_____________

 

"Dette er ikke hva det ser ut som." Du dyttet Logan unna. "Nei vel, hva er det da?" Zayn stod i døråpningen med et såret uttrykk. Du så bort på Logan for støtte, men du fikk ikke noe støtte derfra. "Var det dette du håpet på?" Du skrek til Logan. "Snakk om lavmål!" Du gikk inn på rommet. Tanken på å prate med noen ga deg lyst til å skrike enda mer. Noen ganger skulle man kunne forsvinne for godt. Dette var et av de øyeblikkene. Du skulle aldri ha pratet med Logan. Han skulle fått lov til å oppføre seg som en dust hvis han ville det. Hvorfor måtte du bry deg? Du visste jo allerede hvorfor. Du slo på iPoden og satte headsettet på hodet. På grunn av musikken hadde du ikke hørt at det banket på, og kvakk til da Zayn plutselig stod på gulvet. Du slo av musikken og ventet på at han skulle si noe.
"Hei." Han satte seg ned ved siden av der du lå. "Unnskyld for reaksjonen min. Det kom veldig overraskende." Som om kysset ditt med Logan skulle vært noe annet enn overraskende for noen. "Jeg liker han ikke." Var det eneste du kom på å si. "Jeg vet det, Maja og Angelica sa det." Du ble litt redd for at de hadde sagt noe mer også, selv om det var like greit om Zayn visste at du likte han. "Sa de noe mer?" Det ble en liten stillhet før han svarte. "Ja." Ikke mer enn det. Du visste ikke helt om du skulle spørre hva eller ikke. Da du åpnet munnen for å spørre, fortsatte han. "Er det sant at du liker meg?" Han stirret ut av vinduet. Ordene satt nesten fast i munnen din. "Ja." Han møtte blikket ditt. Smilet hans blendet deg mer enn sola. Hjertet ditt slo fortere bare av å se han. "Jeg liker deg også." Han strakk ut hånda si og la den på kinnet ditt. "Wow." Du klarte ikke få frem noe annet enn det. Han lo litt av svaret ditt. "Ellers ville jeg ikke gjort dette." Han bøyde seg inn mot deg. Han kysset deg kun på kinnet, sånn som i går, men det var nok til at du sluttet å puste en stund. Denne gangen var det du som flettet dine fingre inn i hans. "Skal vi gå ut til de andre igjen? Guttene har også kommet."

"Hei *Ditt navn*!" Louis kastet seg nesten over deg. "Har du savnet meg så mye da, Louis?" Han fortsatte å holde rundt deg. "Ja. Og Zayn ville ikke la meg være med på daten deres i går." Han trakk seg litt unna så du kunne se det sinte uttrykket hans. "Stakkar vennen. Det var slemt av Zayn altså!" Zayn hadde satt seg ned i sofaen sammen med resten av guttene, han hadde tatt plassen til Louis. Kendall, James og Carlos var visst også der.  

 

Mer? Sorry for at det tok litt lang tid.. Skrivesperre..


Postat av: silje

Mer ! :)

04.03.2012 @ 20:55
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

04.03.2012 @ 20:57
Postat av: Sophie

Meeeeeeeeer ! <3 kyss på munnen da .. Hehe

Beste historien da !

-SM

04.03.2012 @ 20:57
Postat av: Miriam

MER! :D

04.03.2012 @ 20:57
Postat av: Elisabeth

Meer <3

04.03.2012 @ 21:09
Postat av: Mie :)

Moore! ;)

04.03.2012 @ 21:17
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

MER!

04.03.2012 @ 21:25
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: One Direction

MER MER MER

04.03.2012 @ 21:27
Postat av: Ida Marie Styles

meeeeeeeeeer

04.03.2012 @ 21:29
Postat av: Maddis Malik LooLo (Madelene)

MERE :D

04.03.2012 @ 21:41
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35230052
hits