04.03.2012 | 21:39 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 25

Louis kastet seg nesten over deg. "Har du savnet meg så mye da, Louis?" Han fortsatte å holde rundt deg. "Ja. Og Zayn ville ikke la meg være med på daten deres i går." Han trakk seg litt unna så du kunne se det sinte uttrykket hans. "Stakkar vennen. Det var slemt av Zayn altså!" Zayn hadde satt seg ned i sofaen sammen med resten av guttene, han hadde tatt plassen til Louis. Kendall, James og Carlos var visst også der.

_____________

 

Du og Louis satte der ned i sofaen, ved siden av hverandre. Siden Zayn hadde satt seg i den andre sofaen, måtte du sitte mellom Louis og Logan. Var det derfor han ikke hadde satt seg der? Der Zayn satt nå, var han så langt unna Logan som mulig. Det var blitt satt frem masse brus på bordet, og du fyllte et glass. Brusen rant kaldt nedover halsen din. "Kan vi gå ut litt eller?" Stemmen din fikk alle de andre til å stoppe i samtalene sine. "Jeg blir i alle fall med." Zayn spratt opp og ventet på deg borte ved døra. "Greit å være ute når det først er sol." Du og Zayn tok på dere jakker og sko. De andre kom sakte men sikker etter dere.
Verandaen som var på motsatt side av huset enn inngangsdøra, ble badet i sol. Du og Zayn satte dere ned på hver deres stol og ventet på de andre. Maja kom løpende ut i bikini, og hoppet ut i bassenget. Første dagen i mars var i morgen, og det var fortsatt kaldt ute. Hvordan orket hun? "Bli med dere også da!" Skrek hun til deg og Zayn. "Det er ikke så kaldt som det virker som. I alle fall ikke når du er vandt med det da." Hun svømte et par runder rundt. Snart kom også Angelica og Carlos ut. De hoppet fort ut i bassenget. Louis og Niall kom bort til dere. "Harry skal også bade, og han fikk med seg Liam." De satte seg ned ved siden av dere. "Resten av gjengen da?" Du merket først hvor mistenkelig det faktisk kunne høres ut etter at du stilte spørsmålet. Spesielt siden Zayn flyttet oppmerksomheten tilbake til deg, da du spurte. "Logan, Kendall og James skal bade de også.. Tror jeg." Kom det fra Niall. Stemningen mellom deg og Zayn hadde blitt litt annerledes, på en måte, så dere sa ikke mye til hverandre.
"Jeg stikker." Zayn skøyv stolen voldsomt bakover. "Hade 'a." Han begynte å gå mot gangveien. Du kjente panikken krype oppover ryggraden. "Hvorfor stikker han?" Niall så det skremte i øynene dine. "Jeg vet ikke." Du bestemte deg for å gå etter han. Selv på den korte tiden hadde han kommet ganske langt. "Zayn! Vent litt da!" Han snudde seg ikke engang. Du begynte å jogge for å ta nå han igjen. "Vær så snill og vent!" Han stoppet opp. "Hva er det? Har jeg gjort noe galt?" Du tok tak i armen hans, men han ristet den av. "Kanskje det er best at vi ikke møtes i kveld alikevel.. Eller møtes mer i det hele tatt." 

 

Mer? Kort del, vet.. Ble ikke mye til maraton.. Har ikke hodet på riktig plass i dag-.-


Postat av: silje

Mer ! :)

04.03.2012 @ 21:46
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

04.03.2012 @ 21:51
Postat av: Ida Marie Styles

meeeeeeeer

04.03.2012 @ 21:55
Postat av: Elisabeth

Meeer <3

04.03.2012 @ 22:19
Postat av: erikakp

mer!

04.03.2012 @ 22:37
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av:

Mer!

05.03.2012 @ 21:34

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35231828
hits