04.03.2012 | 23:07 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 26

Du bestemte deg for å gå etter han. Selv på den korte tiden hadde han kommet ganske langt. "Zayn! Vent litt da!" Han snudde seg ikke engang. Du begynte å jogge for å ta nå han igjen. "Vær så snill og vent!" Han stoppet opp. "Hva er det? Har jeg gjort noe galt?" Du tok tak i armen hans, men han ristet den av. "Kanskje det er best at vi ikke møtes i kveld alikevel.. Eller møtes mer i det hele tatt."

_____________

 

Du klarte ikke annet enn å se på han. Tårene truet kraftig bak øyelokkene. Var det virkelig? Du kløyp deg i armen for å sjekke om det var en drøm. Zayn snudde seg og gikk. Han hadde ment. Han var ferdig med deg. Varme tårer rant nedover kinnet ditt. Hodet ditt jobbet overtid. Selv etter den korte tidea du hadde kjent Zayn, gjorde det vondt. Vondt å høre ordene, vondt å se han gå sin vei. 
''Hva er det som skjer?'' En klissvåt Liam stod bak deg. Han hadde allerede vært i bassenget en tur. ''Zayn dro.'' Ut i fra ansiktsuttrykket til Liam å dømme forstod han ingenting. ''Han vil ikke se meg igj..'' stemmen din døde ut på slutten, så du fikk ikke fullført setningen. Liam ga deg en skikkelig klem. ''Det kommer til å gå bra.'' Du klarte ikke tro på han. Selv om han prøvde å trøste deg, hjalp det ikke. Du klarte ikke tro på det han sa. Du trakk deg bort fra Liam og gikk til baksiden av huset, der resten av dem satt.

 

"Er det noe galt?" Angelica sprang bort til deg. "*Ditt navn*, hva er det?" Du orket rett og slett ikke svare. Blikket ditt falt på Liam, for å få hjelp. Tårene ble flere mens du hørte Liam gjennfortele det du hadde sagt til ham. Det stakk i brystet. Selv om du ikke hadde kjent Zayn så lenge, var smerten så stor at du hadde lyst til å skrike. "Kanskje det er best at vi ikke møtes i kveld alikevel.. Eller møtes mer i det hele tatt" Den siste setningen Zayn hadde sagt til deg spant rundt i hodet ditt. Han hadde akkurat kastet deg tilbake i søpla, der han hadde funnet deg. Han hadde rett og slett sagt at han ikke ville ha deg lenger, ikke engang som venn. Det å forstå fakta var en ting, det å godta den var en annen. Du hadde stengt resten av dem ute. De satt i en stor diskusjon om hvorfor Zayn kunne ha gjort dette mot deg, men du orket ikke høre på dem. Hvorfor kunne de ikke bare slutte? Holde kjeft? "Vær så snill!" Du reiste deg opp fra bordet og gikk, uten å si mer. Du hørte fottrinn etter deg, men ga blaffen. Du ville gå inn på rommet, legge deg i senga og gråte. Stenge deg bort fra resten av dem. Selv om du visste at noen gikk bak deg, skvatt du da personen tok tak i hånda di. "Går det bra?" Harry stod bak deg. Du snudde deg ikke, men du hørte det. "Zayn har akkurat sagt at han ikke vil ha noe mer med meg å gjøre! Tror du det går bra det? Selvfølgelig gjør det ikke det!" Uten å mene det, snudde du deg rundt og skrek til han. Han ble litt overrasket, men gjorde ikke tegn til å reagere tilbake. Istedet tok han armene rundt deg og dro deg nærmere. "Unnskyld Harry." Hva annet skulle du si? Det var ikke meninga å bli så sur på han, men et så basic spørsmål var bare helt forjævelig. "Hva var det Zayn sa til deg helt til slutt?" Du hadde glemt at Liam ikke hadde sagt det helt ordrett, og da hadde det ikke virket så ille. Du repeterte det han sa til Harry. Han fikk en dyp rynke i panna. "Hva? Det høres ikke ut som Zayn. Han slapp taket han hadde rundt deg. "Bli med inn."
Du fulgte etter han inn på kjøkkenet. Du satte deg ned mens han rotet rundt i fryseren. Is. Han fant to skjeer etter hvert. Han ga deg den ene. "Spis! Noe av det få som faktisk kan hjelpe." Han puttet en full skje med is i munnen. "Så, har du gjort noe mot han for at han skal reagere sånn?" Han fortsatte samtalen. Harry ville tydeligvis finne noe fornuftig i handlinga til Zayn. "Nei. Eller.." Du nølte litt. "Logan kysset meg, men Maja og Angelica sa at de hadde pratet med Zayn. Og rett etter det igjen sa jeg at jeg likte han og han likte meg også." Harry smilte, til tross for situasjonen. "Søtt." Mumlet han ned i skjea. "Det var alt?" Du nikket. "Nei vent, når dere kom satte Zayn seg der Louis satt. Da måtte jeg sitte mellom Logan og Louis, i den andre sofaen." Harry puttet en ny skje med is i munnen, denne gangen bommet han litt så han fikk en hvit stripe på leppa. "Her." Du sendte han en serviett. "Men da er det alt?" Du nikket og Harry mumlet igjen. Han så bort på deg med de nydelig øynene sine. "Det er noe som ikke stemmer her."

 

Mer?


Postat av: Marte:)

Åh herregud så spennende!:) Meeeeeer<3

04.03.2012 @ 23:15
Postat av: Elisabeth

Åhh Meer! Utrolig spennende <3

04.03.2012 @ 23:16
Postat av: silje

mer ! <3

04.03.2012 @ 23:24
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

04.03.2012 @ 23:37
Postat av: Ida Marie Styles

mer pliiis meeer

04.03.2012 @ 23:55
Postat av:

Meree! Jeg døør snart! <3

05.03.2012 @ 00:13
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mere :D

05.03.2012 @ 14:25
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: erikakp

meeer! <3

05.03.2012 @ 15:01
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

Mer. Begynte nesten å gråte selv jeg :S ;(

05.03.2012 @ 15:39
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av: Benedikte

meer<3

05.03.2012 @ 15:42
Postat av: Christine<3

MER!:D

05.03.2012 @ 16:35
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Miriam

MER!

05.03.2012 @ 17:58
Postat av:

åherregud, MER !

NÅÅÅ trenger jeg ny del, klarer ikke vente !

blir drept av spenning her!

- digger historien

05.03.2012 @ 18:24
Postat av: tonje viken brenden

Meeeeer!!! <3

05.03.2012 @ 18:45
Postat av: Smile

Å herregud blir jo hekta! Mere !!! <3 :)

05.03.2012 @ 21:16
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

M-e-r <3

05.03.2012 @ 21:37
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av: Mrs.Tomlinson

meeeree...NÅ!

05.03.2012 @ 22:02

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35232301
hits