05.03.2012 | 22:04 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 27

Nei vent, når dere kom satte Zayn seg der Louis satt. Da måtte jeg sitte mellom Logan og Louis, i den andre sofaen." Harry puttet en ny skje med is i munnen, denne gangen bommet han litt så han fikk en hvit stripe på leppa. "Her." Du sendte han en serviett. "Men da er det alt?" Du nikket og Harry mumlet igjen. Han så bort på deg med de nydelig øynene sine. "Det er noe som ikke stemmer her."

___________

 

"Hva er det?" Isen lå utørlig på skjea du hadde i hånden. "Zayn ville aldri gjort noe sånt, i alle fall ikke mot deg! Du er det eneste han har pratet om siden han så deg. Han liker deg skikkelig!" Harry ristet på hodet. "Han gjorde det uansett, så det spiller ikke noe rolle." Du la fra deg skjea og gikk ut i gangen. Nå stod de andre der også, flesteparten klissvåte. De smilt og bråkte, så du bestemte deg for å låse deg inne på rommet. Du var virkelig ikke i humør til oppførselen deres nå. Ikke før  du hadde lagt deg ned på senga, banket det på. Du så ikke hodet hans, men de brune krøllene tydet på at det var Harry. "Hva er det?" Sa du i en oppgitt tone. Du hadde bare lyst til å være alene, var det ingen som forstod det? Det kom ikke noe svar, men døra ble lukket. Du trodde først han hadde gått ut igjen, men etter litt kjente du en varm hånd mot kinnet ditt. "Bli med til hotellet, så dere kan få pratet. Dere skulle jo være der i kveld uansett." Han prøvde å få opp humøret ditt. "Nei. Han sa han ikke ville se meg igjen." Selv smilet til Harry, det som hadde fått deg til å smile tidligere, fikk deg ikke i bedre humør. "Kom igjen da, jeg er sikker på at han ikke mente det! Du skulle hørt hvordan han prater om deg når du ikke er tilstedet!" Hadde virkelig Zayn pratet om deg? Det kriblet i magen. Han hadde sagt at han likte deg, men hvorfor gikk han da? "Kanskje det er verdt det." Du satte deg opp i senga, og så det fornøyde smilet til Harry. "Finn noe fint å ha på deg, så skal jeg kjøre deg." Han småsprang ut av rommet. Du lette gjennom klesskapet, men fant ingenting. "Maja!" Hylte du. Det ble stille i resten av huset. Litt etter kom hun springene inn på rommt. Hun kræsjte nesten i døra. "Hva er det? Hva har skjedd?" Hun så nesten gal ut. "Har du en kjole jeg kan låne?" Hun sukket. "Jada, men det var jo ikke krise heller. Jeg trodde du hadde skadet deg eller noe!" Du ble med henne inn på rommet hennes, og hun dro fram halve klesskapet. Hun hadde virkelig mange kjoler. Hun gikk ut et øyeblikk, og kom tilbake med Harry og Liam. "Dere to som har litt smak, kan dere hjelpe til med å velge kjole?" De nikket, tydelig overrasket. "Denne." Harry og Liam tok etter samme kjole. Den var svart, med et sølvbelte. Hun fant også frem t par høyhelte sko som passet perfekt til kjolen. Uten at hun sa noe, begynte hun å sminke deg. 

 

 

"Sånn. Se deg selv i speilet." Du stirret på speilbildet ditt. Det lignet ikke på deg. Det kom et lite "wow!" fra Liam, men bortsett fra det, var de andre still. "Forresten, ta på deg og med deg dette." Maja satte et armbånd rundt armen din og ga deg en veske. "Hva skulle jeg gjort uten deg?" Du kastet deg rundt halsen hennes i en skikkelig klem. "Hvis ikke Zayn tar deg tilbake på sparket, så vet jeg om noen andre som kommer til å spørre deg på date." Hvisket Maja i øret på deg. Først tenkte du på Logan, før du la merke til blikkne Harry og Liam sendte deg. "Ehm.. Du, ja.. Wow!" Harry fikk ikke fram mer enn det. "Takk, tror jeg." Han fikset håret sitt og smilte til deg. "Klar til å reise?" Du plukket opp mobilen din og ble med Harry ut i bilen. "Han ombestemmer seg." Harry sa det på en tvetydelig måte. Han håpet, siden han ikke var sikker, og for å berolige deg. Men det hjalp ikke.
Etter ti minutter i bil stoppet han utenfor et hotell. "Jeg følger deg opp, så ingen kidnapper deg på veien." Det var søtt av han. Du hadde ikke erfaring med hoteller, så du kunne fort gå deg bort. De bodde i femte etasje, så dere tok heisen opp. Flere jenter kom bort til dere, men Harry måtte forte seg forbi deg. Det morsomte var unnskyldningen hans, han var vist på et "Hemmelig oppdrag". "Her er det." Harry banket på døra. "Lykke til." Han ga deg en kjapp klem før han gikk nedover gangen igjen, etterlot deg helt alene foran døra. Døra som skilte deg og Zayn fra hverandre.

 

Mer? Sorry hvis det mangler noen E'er i teksten.. Tasten er litt klikk;) 


Postat av: Marthe Aas

Meeer!!

05.03.2012 @ 22:11
Postat av: Marte:)

Åh herrgud!:D Meeeeeer<3

05.03.2012 @ 22:11
Postat av:

Meer !!

05.03.2012 @ 22:17
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

05.03.2012 @ 22:18
Postat av: Kari Victoria

Mer, please! <33

05.03.2012 @ 22:25
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Ida Marie Styles

meeeer!

05.03.2012 @ 22:33
Postat av: Miriam

MER!

05.03.2012 @ 22:35
Postat av: Elisabeth

Meer <3

05.03.2012 @ 22:44
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MERE <3

05.03.2012 @ 22:47
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: erikakp

meeer!

05.03.2012 @ 23:15
URL: http://www.erikakp.blogg.no
Postat av: Christine<3

MEEEER!!!

06.03.2012 @ 05:51
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

mer!

06.03.2012 @ 13:34
Postat av: Sophie

Zayn <3

06.03.2012 @ 16:20

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35249348
hits