06.03.2012 | 17:01 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 28

Flere jenter kom bort til dere, men Harry måtte forte seg forbi deg. Det morsomte var unnskyldningen hans, han var vist på et "Hemmelig oppdrag". "Her er det." Harry banket på døra. "Lykke til." Han ga deg en kjapp klem før han gikk nedover gangen igjen, etterlot deg helt alene foran døra. Døra som skilte deg og Zayn fra hverandre.

_____________

 

Du kunne høre latter innenfra, den stoppet opp litt etter at Harry hadde gått. Zayn var tydeligvis ikke alene. Det hørtes noen skritt før døra ble åpnet. Foran deg stod Zayn. "Hva gjør du her?" Han la ekstra trykk på du. "Harrys idè." Du klødde deg på armen, en av uvanene dine når du var nervøs. "Sa ikke jeg at jeg ikke ville se deg igjen?" Du kunne ikke tro det du hørte. Harry som sa at han kom til å endre mening og hele greia, det som hadde ført til at du ble med. "Jo, men.." Du rakk ikke si noe mer før en jente også kom ut i døra. "Hvem er dette?" Hun smilte til deg, noe du ikke gjorde tilbake. "Marine, dette er *Ditt navn*." Hun holdt frem hånden for å hilse på deg, og du gjorde det samme, selv om du ikke hadde lyst. Det kom et pip innenfra, og Marine snudde seg og gikk. "Kanskje på tide at du går." Du hadde ikke ord for hva du følte. Det var som om Zayn hadde revet ut hjertet ditt, med sine egne hender. Du snudde deg og gikk nedover korridoren, uten å si et ord. Døra ble lukket igjen med et høyt smell.

 

"Hva skjedde?" Harry satt i bilen og ventet på deg. Han hadde ikke tatt sjansen på å reise, i tilfellet det skjedde noe. "Bare kjør bort herfra!" Du orket ikke forklare. Du ville bare bort fra alt, reise hjem igjen. Han startet bilen og kjørte bort fra hotellet. Han kjørte i motsatt retning av huset. "Hvor skal vi?" Harry svarte deg ikke. Tårene rant fort nedover kinnet ditt og gjorde genseren din våt. Du kjente hånda hans på din. "Bare vent litt, vi er snart fremme."
Tre minutter senere stoppet han utenfor en cafè. "Her er vi." Dere gikk inn på den og Harry bestilte mat til dere. "Fortell nå." Han ventet på en slags forklaring på hva som hadde skjedd. "Han hadde besøk, og ville dessuten ikke se meg mer." Harry spyttet nesten ut drikka han hadde i munnen. Hadde han gjrot det, ville du fått alt i ansiktet. "Hvem var på besøk?" Ut i fra reaksjonen hans hadde han ikke fått med seg at Zayn hadde besøk. "Marine." Harry så spørrende på deg. "Marine? Blond og blåe øyne?" Du nikket, hørtes ut som en perfekt beskrivelse av henne. "De er bare venner. Han liker henne ikke på den måten." Selv om det han sa sikker var sant, hjalp det ikke. "Men han vil uansett ikke se meg igjen, så det spiller ikke noe rolle om de er venner eller ikke." Du mistet matlysten av å tenke på Zayn og Marine. Du la fra deg baguetten. "Du liker han skikkelig, ikke sant?" Harry hevet øyenbrynene sine. "Ja." Tårne hadde sluttet å trille, men de truet med å komme tilbake. "Han liker deg også, så jeg skjønner ikke hvorfor han oppfører seg sånn." Harry hørtes overbevisende ut, men var det for å få deg overbevist, eller var han virkelig det? "Kan vi reise tilbake?" Du hadde lyst til å komme deg tilbake til de andre. Få noe annet å tenke på. "Ja, bare gå ut til bilen så betaler jeg imens." Han ga deg nøklene og dere gikk hver deres vei.

"Hvordan gikk det?" Maja dukket opp i døråpningen, smilet hennes forsvant da hun så ansiktet ditt. Sminken hadde rent på grunn av tårene. "Hva skjedde?" Hun sprang ut på gårdsplassen i bare sokkene. Ikke nok med å måtte forklare det en gang, men du måtte gjennoppleve hendingen flere ganger. "Senere, ok?" Du orket ikke tenke på det nå. Du gikk forbi henne og inn i huset. Rommet var tomt, og du la deg under dyna. Kanskje du sovnet, og kom bort fra Albany i noen timer.

 

Mer?


Postat av: Kari Victoria

MEER!!

06.03.2012 @ 17:08
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Andrea

Meeer <3 dette er såå altfor trist!! :'(

06.03.2012 @ 17:12
Postat av:

Meer! Kan du ha maraton i kveld? :)

06.03.2012 @ 17:14
Postat av: Marianne

mer!! maraton i kveld?

06.03.2012 @ 17:29
Postat av: Ida Marie Styles

meeer <3

06.03.2012 @ 17:41
Postat av: Christine Isaksen

MEEER!!!!!

06.03.2012 @ 17:53
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

06.03.2012 @ 17:59
Postat av: Maddis LooLo (Madelene)

Mer

06.03.2012 @ 20:00
URL: http://MaddeTheBlackFreak.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer <3

06.03.2012 @ 20:20
Postat av: Kadra Bieber

Meeer!

06.03.2012 @ 21:29
URL: http://www.TheJbieberstory.blogg.no
Postat av: Mie Horan (:

Meeer, love it! :D

06.03.2012 @ 21:35

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35262783
hits