06.03.2012 | 21:49 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 29

"Hva skjedde?" Hun sprang ut på gårdsplassen i bare sokkene. Ikke nok med å måtte forklare det en gang, men du måtte gjennoppleve hendingen flere ganger. "Senere, ok?" Du orket ikke tenke på det nå. Du gikk forbi henne og inn i huset. Rommet var tomt, og du la deg under dyna. Kanskje du sovnet, og kom bort fra Albany i noen timer.

____________

 

Men så heldig var du ikke. Øynene nektet å lukke seg, og tankene nektet å roe seg. Du stønnet misfornøyd. Zayn hadde bare brukt deg, du hadde bare vært en leke for han. Men nå var det over. Over. Du satte deg opp i senga. Han skulle få se hvor bra du klarte deg uten han. Logan likte deg jo fortsatt, så hvorfor ikke prøve seg? Du ristet bort tanken så fort den kom, du like ikke Logan på den måten. Kanskje du kom til å gjøre det en dag, men for øyeblikket likte du Zayn, og kun Zayn. Å late som ingenting kom til å bli umulig.

"Nei! Du skal prate med hun! Aner du hvor lei seg hun er eller?" Du hørte stemma til Niall, han skrek. Du hadde bare ligget under dyna i noen timer, og bråket skremte deg litt. Hva kunne ha skjedd? Du skulle til å gå ut og sjekke, da det banket på døra. Du låste opp og åpnet. Synet utenfor overrasket deg. "Hei." Zayn stod i døråpningen, med blomster å hånda. "Hade." Du slengte døra rett i ansiktet på han. Du var lei av å prøve. Han kom bare til å stikke igjen uansett. Han åpnet døra igjen og kom inn på rommet. "Kom igjen da, la meg forklare." Han ga deg blomstene. Et dusin med røde roser, minst. "Zayn, hvorfor gjør du dette? Først avviser du meg to ganger, også kommer du tilbake?" Tårene pipplet frem i øyekrokene dine. "Jeg liker deg skikkelig godt, det er ikke det." Han tok en pause. Du kjente at du begynte å bli litt irritert. "Hva er det da?!" Det virket som han overveide å fortelle det eller ikke. "Det er Logan. Han sa at du hadde vært med på kysset, og jeg trodde på det. Helt til Harry kom tilbake til hotellet og kjeftet på meg." Han satte seg ned ved siden av deg og tok tak i den ene hånda di. "Logan?" Du klarte ikke forstå hva han egentlig sa. Hadde Logan satt opp dette? Du sprang ut av rommet, blindet av sinne. Logan satt i stua, sammen med resten av dem. "Hva faen er det du tror du driver med, Logan!?" Du dro han med ut av rommet. "Hvorfor gjorde du det? Er alt bare en lek for deg?" Logan reagerte ikke med det første. "Hallo?" Resten av gjengen kunne høre dere, men du kunne ikke brydd deg mindre. "Jeg vet ikke, men nei, det er ikke en lek! Jeg liker deg, og det vet du. Det er den beste grunnen jeg kan komme opp med." Du hadde mest lyst til å klappe skikkelig hardt til han, men holdt det igjen. "Du liker meg, men leker med følelsene mine? Skikkelig modent." Du dyttet deg forbi han og gikk inn til Zayn igjen. 

 

"Det er fortsatt ikke for sent med den daten, hvis du har tilgitt meg, da." Du satt i armene til Zayn på senga. Logan, Carlos, Kendall og James hadde gått rett etter raseriutbruddet ditt. "Mhm, kanskje det." Du var helt borte i øynene hans, og fikk ikke helt med deg hva han sa. "Hva skulle det bety?" Han strøk deg over kinnet. "Sorry, jeg mente at vi godt kan det. Og jeg har vel ikke annet valg enn å tilgi deg." Ertet du. Med den andre hånda fiklet han med håret ditt. "Du må jo ikke, hvis du ikke vil. Men la meg gjøre dette før du bestemmer deg." Han bøyde seg ned og kysset deg på munnen. Handlingen kom så overraskende på deg, at du nesten vred deg unna. "Du er tilgitt." Sa du etter at han slapp kysset. "Minn meg på å kysse deg neste gang du blir sur på meg. Ser ut som det løser alt." Det kunne ikke vært tydeligere at han ertet tilbake.
"Jeg skjønner ikke at jeg ikke ga deg komplimenter når du kom." Du skjønte ikke hva han mente. "Kjolen. Jeg tror ikke jeg har sett noe så fint noen gang." Han målte deg med blikket. "Ikke jeg heller! Den er syke fin!" Han begynte å le. "Hva er det?" Han prøvde å ta seg sammen, og fikk frem en setning mellom latterkulene."Jeg mente at du var det fineste jeg hadde sett, i kjolen. Ikke kjolen i seg selv." Du rødmet sterkt. "Og dessuten, du er skikkelig søt når du rødmer." Du geipet til han. Sånne kommentarer fikk deg alltid til å rødme enda mer.

 

Mer?


Postat av: Elisabeth

Meer! Du skriver så utrolig bra! <3

06.03.2012 @ 21:58
Postat av: silje

haha, sitter bare her å smiler, jeg ! :)

Mer ! Xx

06.03.2012 @ 22:02
Postat av: Marianne

mer!!

06.03.2012 @ 22:10
Postat av: Ida Marie Styles

awawaw, yeeey! MEEER, jeg smelter , gaahh <3

06.03.2012 @ 22:12
Postat av: Tonje Viken Brenden

awww! Meeeer! <3

06.03.2012 @ 22:13
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER! :D ENDELIG <3

06.03.2012 @ 22:37
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Sophie

Haha skulle akkurat skrive som hun over meg " endelig!"

Elsker historien din<3

-SM

06.03.2012 @ 22:42
Postat av: Kari Victoria

MEER!

07.03.2012 @ 07:38
URL: http://kvic.blogg.no
Postat av: Maddis Malik Loolo (Madelene=

Herregud! ELSKER historien :D MER!! <3

07.03.2012 @ 14:11
URL: http://maddtheblackfreak.blogg.no
Postat av: jessica lautner

merrrrrrr :D

07.03.2012 @ 15:13

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35263184
hits