07.03.2012 | 22:36 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 31

Jeg har endret litt på del 31, så den er litt annerledes enn den som ble lagt ut i går:)

"Bare legg deg til å sove." Du la deg under den kjølige dyna. "Forresten, hvis du ikke vil sove i kjolen kan du bare ta noen klær fra skapet." Han gikk bort og fant frem noe du kunne ha på deg. Etterpå gikk han, etter å ha sagt natta, så du kunne få skifte i fred. Du la deg ned under dyna igjen, og lukket øynene.

______________

 

Du våknet av følelsen av at noen så på deg. Og du hadde rett også. Zayn lå ved siden av deg i senga. "Våken igjen da?" Sola skein inn vinduet, det var visst morgen allerede. "Ja, men jeg skulle egentlig vært tilbake i går." Du klødde deg i bakhodet. Selv om jentene visste hvor du var, ville de nok bli sure fordi du ikke sa ifra. "Jeg har tatt hånd om saken for deg." Han la den ene armen sin rundt deg. "Men guttene da, er de her?" Du regnet ikke med at de som hos Maja og de heller. "Ja, de er her. De kom etter at du sovna." Du tittet bort på klokka, den var halv tolv. "Er du sulten?" Zayn la merke til rumlinga i magen din. "Ja, veldig også." Dere gitt ut av soverommet og ut i resten av suiten.
"Tornerose ja!" Liam satt i sofaen sammen med Niall og Louis. Harry stod ved kjøkkenet og mikset sammen noe mat. "Jasså, du har fått å deg klærne til Zayn?" Harry målte deg med blikket. Det var ikke før da du la merke til at det var det du hadde på deg. "Ja, jeg har visst det." Tanken hadde ikke gått opp for deg du tok de på kvelden før. "Ikke frekt ment eller noe, men du ser mye bedre ut i kjolen!" Louis kom bort til dere og ble med i samtalen. "Jeg synes hun er nydelig uansett hva hun har på seg jeg." Zayn la armene sine rundt deg. "Som jeg sa, det var ikke vondt ment!" Louis tok en av tallerknene Harry hadde stelt i stand. "Takk, kjære!" Han ga Harry et vått kyss på kinnet. "Bare hyggelig, elskling!" Du kunne ikke annet enn å le. Å se bromancene dems på video var noe helt annet enn i virkeligheten. Her var de så mye søtere. "Hva vil du ha?" Zayn dro fram en stor variasjon i pålegg. "Ost." Svarte du fort. Dere fikset maten sammen. Halvparten av tida stod han å stirret på deg, noe som var ganske søtt.
Dere satte dere ned sammen med resten av guttene og spiste. De andre fulgte nøye med på TV-en. Du var ikke sikker på hva det var, men det intresserte deg ikke. "Ferdig?" Zayn så på deg med de nydelige øynene sine. "Ja." Han tok med tallerknene deres tilbake til kjøkkenet. "Hva skal vi finne på i dag?" Niall var tydeligvis interessert i gjøre noe annet enn å henge rundt på hotellet. "Tror du Maja og de synes det er greit at vi kommer?" Du fikk ikke med deg hvem som stilte spørsmålet, men nikket. "Maja og Angelica synes garantert at det er greit. Jeg kan tekste dem." Du dro fram mobilen og sendte en melding til Maja.
Det banket på døra. "Jeg åpner!" Hylte Niall og sprang bort til døra før noen andre fikk tenkt på det. 

 

Mer?


Postat av: Ida Marie Styles

meeeeeeeeeeeer!

07.03.2012 @ 22:44
Postat av: Sophie

Kyss! Kyss! Kyss! Kyss! Kyss! Kyss!

Barnslig? Jeg? Aldri hørt før..

-SM

07.03.2012 @ 22:53
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER! :D

07.03.2012 @ 22:59
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Meer <3

07.03.2012 @ 23:07
Postat av: Christine Isaksen

moooooore!!!

08.03.2012 @ 14:35
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Mie :)

Meeeer! :D

08.03.2012 @ 15:56
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeeeer! <3

08.03.2012 @ 17:20
Postat av: Sophie

Kyss kyss kyss kyss kyss kyss kyss !

Barnslig? Jeg? Aldri hørt før...

LOVE YOUR STORY LISSM

-SM

08.03.2012 @ 17:23

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35300061
hits