08.03.2012 | 18:29 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 32

"Tror du Maja og de synes det er greit at vi kommer?" Du fikk ikke med deg hvem som stilte spørsmålet, men nikket. "Maja og Angelica synes garantert at det er greit. Jeg kan tekste dem." Du dro fram mobilen og sendte en melding til Maja. Det banket på døra. "Jeg åpner!" Hylte Niall og sprang bort til døra før noen andre fikk tenkt på det.

____________

 

"Zayn, det er til deg." Zayn reiste seg opp og gitt ut i gangen. Dere kunne ikke høre hva de pratet om. "Hvem var det?" Niall kom tilbake til stua, han rakk ikke sette seg ned en gang før Louis spurte. "Ei jente. Jeg har ikke peiling på hvem det var." Du så ikke opp, men merket at du fikk noen blikk. Du reiste deg opp og gikk inn på rommet du hadde sovet på. Kjolen din lå på gulvet, og du skiftet fra klærne til Zayn til kjolen til Maja fort. Hvem kunne det være? Spørsmålet gnagde nesten hull i hodet på deg. Det at Niall ikke visste hvem det var heller..


Zayn hadde kommet inn igjen i stua. "Wow!" Niall stod og stirret på deg. Reaksjonen hans ga deg et bredt smil i ansiktet. Niall var den eneste som ikke hadde sett deg i kjolen. "Takk, Niall." Han rødmet litt over sin egen reaksjon. "Hvem var det forresten?" Du følte at du blandet deg inn i noe du ikke hadde noe med, men det var jo ikke frekt å spørre. Ville han ikke snakke om det, fikk han heller la være. Smilet tok form på leppene til Zayn med en gang. "Ei av de som jobber på blomsterbutikken rett ned i gata." Han kom bort til deg, med en haug med blomster i hendene. Røde roser, igjen. "Ville bare gi deg noe ekstra. Selv om du har fått noen roser allerede." Bare måten han så på deg ga deg frysninger nedover ryggraden. Det kom noen kommentarer fra guttene, men du brøy deg ikke. Du fikk blomstene i hendene dine. Zayn la sine rundt deg og kysst deg mykt på leppene. Du hadde lyst til å legge armene rundt nakken hans, mn blomstene hindret deg. Han trakk seg litt unna, og la panna si mot din. Du kysset han tilbake. Hvordan kunn du ha vært så heldig? Han skulle til å kysse deg igjen da mobilen din ga fra seg en lyd.

"Det er greit at dere blir med tilbake igjen." Du rakk nesten ikke si det ferdig før Liam, Harry, Louis og Niall var på veg mot døra. Du og Zayn fulgte etter dem. Dere to satt på med Harry og resten med Louis. Maja og Angelica stod nesten i døråpningen før dere hadde parkert. De gledet seg. Matt stod rett bak Angelica, med armene rundt henne. Hun gliste bredt til deg. Hun hadde møtt mange gutter av feil type for henne, men Matt virket helt perfekt. Eneste dumme var at dere snart skulle reise. Denne dagen, en hel dag til også reise. Det var som om noen sparket til deg i magen. Du vill ikke reise fra Zayn, selv om de skulle videre, og du var sikker på at ikke Angelica ville reise fra Matt. Ingen av dere ville reise fra Maja heller. Smilet hennes om morgenen var nok til å lyse opp dagene deres. Det kom til å bli veldig rolig når dere kom tilbake til Norge.
"Endelig kom dere!" Maja sprang ut på gårdsplassen og ga alle en skikkelig klem. "Forresten, du kunne ha sagt ifra selv i går da." Hun hvisket det til deg så ingen av de andre, bortsett fra Zayn, hørte det. "Hun sov når jeg ringte, derfor sa hun ikke ifra selv." Svarte Zayn uten å se på henne. Han hadde øynene plantet på deg. "Å." Hun sa ikke mer, men gikk inn i huset. Zayn hadde ikke fortalt henne det i går. Dere fulgte etter alle sammen.

 

Mer? 


Postat av: Christine Isaksen

meeer!!!!!!

08.03.2012 @ 18:48
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

08.03.2012 @ 18:50
Postat av:

Meer!

08.03.2012 @ 19:04
Postat av: Sophie

Mere !

-SM

08.03.2012 @ 19:48
Postat av: Elisabeth

Meree <3

08.03.2012 @ 20:47
Postat av: Sundas

MER! <3

08.03.2012 @ 21:54
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER!

08.03.2012 @ 22:47
URL: http://direction1story.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35307485
hits