08.03.2012 | 22:55 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 33

Hun hvisket det til deg så ingen av de andre, bortsett fra Zayn, hørte det. "Hun sov når jeg ringte, derfor sa hun ikke ifra selv." Svarte Zayn uten å se på henne. Han hadde øynene plantet på deg. "Å." Hun sa ikke mer, men gikk inn i huset. Zayn hadde ikke fortalt henne det i går. Dere fulgte etter alle sammen.

____________

 

"Hade!" Zayn ga deg et siste kyss før alle sammen gikk ut døra. Enda et hade, enda nærmere dagen dere skulle reise. Men du ville ikke tenke på det. I morgen kom en ny dag å være sammen med guttene, og du skulle nyte vært sekund. Du, Maja og Angelica gikk inn igjen. Dere hadde avtalt sted og tid med guttene i morgen allerede. Du gledet deg som et lite barn. ''Natta.'' Det var kveld og du var ganske sliten. Ingenting bedre enn en god natts søvn da.

 

Det var en del bråk ute fra stua. Angelica sov fortsatt, så du bestemte deg for å bruke badet mens det var ledig. Du sminket deg fort og satte håret opp i en enkel hestehale. Pysjen var fortsatt på, du orket ikke skifte med en gang. "Hey syvsover!" Maja og Henrik stod og fikset med mat på kjøkkenet. "God Morgen." Du fikk servert en tallerken med masse godsaker. Ikke engang restaurant-mat kunne sammenlignes med det du puttet i munnen. Henrik kunne virkelig lage mat! Angelica kom også ut fra rommet etter litt. Håret hennes stod til alle kanter. "Er hun ikke søt?" Matt stod midt på kjøkkengulvet og så bort på dere. Angelica himlet med øynene, og som svar kom Matt bort og kysset henne på munnen. De var bare så perfekte sammen.

 

''Zayn!'' Du kastet deg rundt halsen på han. Selv om du hadde sett han hele dagen i forvegen, føltes det som en evighet. ''Hei *Ditt navn*'' Han la armene beskyttende rundt deg og kysset deg på panna. ''Endelig litt fred!'' Louis kom opp ved siden av dere. ''Han har pratet om deg non-stop! Jeg er ganske sikker på at han gjorde det i søvne også!'' Du måtte smile av bemerkningen. Zayn pratet om deg til guttene. ''Stakkar. Du overlevde i alle fall da!'' Du dultet han ertende på brystet. ''Måtte jo det. Ellers ville jeg  ikke få sett deg igjen'' Sommerfuglene i magen din fløy som gale. Du ville bare stå sånn dere gjorde nå for alltid. Du i armene hans, mens du lente panna inn mot halsen hans.

 

Mer? Sorry for feil og stuff, men mobilblogger;)


Postat av: Elisabeth

Meer <3

08.03.2012 @ 23:04
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

08.03.2012 @ 23:09
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

Mer <3

08.03.2012 @ 23:14
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Ida Marie Styles

mer mer meeer!

08.03.2012 @ 23:14
Postat av: Christine Isaksen

mer mer mer!!!

09.03.2012 @ 12:30
URL: http://onjb.blogg.no
Postat av:

meeeer <3

09.03.2012 @ 18:51
Postat av: Sundas

MER! <3 Du er utrolig flink til å skrive, jeg elsker historien din :* <3 :D

09.03.2012 @ 19:28
Postat av: Sophie

Meeeeer!

-SM

09.03.2012 @ 22:41

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35307623
hits