10.03.2012 | 00:17 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 34

Hvis dere klarer mellom 45-50 likes på facebooksida, skal jeg prøve å fikse maraton denne helga:D

 

Du måtte smile av bemerkningen. Zayn pratet om deg til guttene. ''Stakkar. Du overlevde i alle fall da!'' Du dultet han ertende på brystet. ''Måtte jo det. Ellers ville jeg  ikke få sett deg igjen'' Sommerfuglene i magen din fløy som gale. Du ville bare stå sånn dere gjorde nå for alltid. Du i armene hans, mens du lente panna inn mot halsen hans.

____________

 

"Hva skal vi finne på i dag?" Dere stod i gangen, usikker på om dere skulle ut igjen eller inn. "Noe koselig kanskje. Vi kan jo ha en liten filmkveld, bortsett fra at det ikke er kveld da." Niall trakk på skuldrene sine, usikker på sitt eget forslag. Dere gikk inn i stua, og det ble dratt frem hundre filmer, minst. Familien til Maja elsket filmer, så det overrasket deg ikke over at de hadde så mange. På mange måter kunne du klart deg uten filmene, du ville gjerne ha litt alene tid med Zayn. Det var jo tross alt siste dagen deres her. De valgte en film ganske så fort, overraskende siden de egentlig ville se forskjellige filmer. De andre var oppslukt i filmen, bortsett fra deg og Zayn. Dere bare stirret på hverandre. Det var helt utrolig hvor glad man kunne bli i folk på så kort tid, hvor knyttet man følte seg til dem. Du krøllet seg sammen inntil han. Han la armene rundt deg og kysset deg rett over øret. Hvis han ikke skulle videre på turnèen, hadde du tatt han med i kofferten din. Kidnappet han med til kalde, lille Norge. Eneste positive; i Norge er det god sjokolade. Du lo av tanken din, og alle vendte oppmerksomheten til deg. "Hva ler du av?" Du tenkte ikke over at du lo midt i en litt trist scene. "Ingenting, bare glem det." Du hadde ikke lyst til å fortelle de hva du tenkte på. Zayn sendte deg et spørrende blikk, han ville nok vite hva du tenkte på.

 

Filmen var, etter rundt to timer, ferdig. Zayn tok deg med ut på gangen. Du forventet et spørsmål om hva du hadde begynt å le av, men der tok du feil. "Blir du med å går en tur?" Du nikket. Han skrek "vi går en tur" til de andre, og dere var allerede på vei ut døra. Han tok tak i hånda di så fort dere hadde kommet et stykke bort fra huset. Etter en stund stopper han, midt på gata. "Jeg veit at dere skal reise i morgen tidlig, men jeg lurte på om du ville bli kjæresten min?" Spørsmålet kom som en fotball i ansiktet, bare at det ikke gjorde vondt. Du hadde ikke forventet deg det. "Tuller du? Selvfølgelig vil jeg det!" Hylte du ut og kastet deg inn i armene hans. Han var din. Tanken ruset nesten hodet ditt. Du hørte at Zayn sukket. "Hva er det?" Du var redd for å ha gjor noe galt. "Absolutt ikke, jeg var bare redd for at du skulle si nei." Han så deg dypt inn i øynene før han kysset deg. De myke leppene hans mot dine. Det kriblet helt ned til tærne. Mobilen hans vibrerte og han måtte trekke seg unna. "Vas Happenin?" Typisk Zayn. Personen i den andre enden svarte tydeligvis, siden Zayn fortsatte å prate etter litt. "Rett nedi gata. Fem, okay?" Han la på uten å si mer. "Liam. Han lurte på hvor det var blitt av oss. Overbeskyttende brødre." Han la armene tilbake rundt deg og kysset deg på panna. "Kanskje vi burde stikke opp igjen da." Nok en gang slapp han taket. Det fristet å protestere, men det ville ikke hjelpe. Det ville se passe klønete ut hvis dere gikk når han holdt rundt deg. Noen meter hvar en ting, flere hundre var noe helt annet. Dere gikk hånd i hånd tilbake til huset. Du la ikke merke til alle blikkene dere fikk, og selv om du hadde gjort det ville du ikke brydd deg. Zayn var faktisk din. Du måtte smile av tanken. Dere var sammen. Sammen som i kjærster. Det hele var ganske så uvirkelig!

 

Mer? Sorry for dårlig blogging i det siste.. Skal prøve å skjerpe meg:)


Postat av: Ida Marie Styles

meeer

10.03.2012 @ 00:46
Postat av: Miriam

MER!

10.03.2012 @ 00:50
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

10.03.2012 @ 00:55
Postat av: Elisabeth

Meer <3

10.03.2012 @ 01:13
Postat av: 1d

mer

10.03.2012 @ 01:46
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER! <3

10.03.2012 @ 01:47
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Anne Louise

Meer!

10.03.2012 @ 09:11
Postat av: Andrea

yey! meeeer! <3<3<3

10.03.2012 @ 10:08
Postat av:

mer:D

10.03.2012 @ 14:24
Postat av: Sophie

Looove

-SM

10.03.2012 @ 14:35
Postat av: DirectionersImagine

MER! <3

10.03.2012 @ 15:53
URL: http://directionsimagine.blogg.no

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35335910
hits