10.03.2012 | 17:54 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 35

Klarer dere 50 likes på facebooksida? Har 47 akkurat nå, så skal prøve å få fiksa maraton til dere:)


Det ville se passe klønete ut hvis dere gikk når han holdt rundt deg. Noen meter hvar en ting, flere hundre var noe helt annet. Dere gikk hånd i hånd tilbake til huset. Du la ikke merke til alle blikkene dere fikk, og selv om du hadde gjort det ville du ikke brydd deg. Zayn var faktisk din. Du måtte smile av tanken. Dere var sammen. Sammen som i kjærster. Det hele var ganske så uvirkelig!

______________

 

Den andre filmen var satt på. De ville ikke sette på filmen uten dere, men de kunne ikke spørre over telefonen heller. Du forstod ingenting akkurat nå. Det var satt fram noen boller med popkorn og chips og noe sjokolade. Typisk når det var filmer. Du satt inntil Zayn og halvsov. Dagene i USA var veldig slitsom og det skjedde noe hele tiden. Selv når dere jenter kun pratet, ble det ganske mye å holde styr på på en gang. Zayn hadde armene sine beskyttende rundt deg. Dere hadde ikke sagt det til de andre enda, og gledet deg til å se reaksjonen dems. De hadde akkurat satt i DVD'en da dere kom inn døra, og da ble det ikke tid til å si stort. Hadde du begynt å snakke, ville Angelica i alle fall merke at noe var annerledes. Du gledet deg villt til å fortelle det til dem. Hvordan ville de reagere? Du håpet for all del at de kom til å reagere positivt. Det hadde blitt litt merkelig om de gjorde det motsatte. 

 

"Så, hvorfor er dere så hemmelighetsfulle?" Film nummer to var slått av og nå bare ventet alle på at noe skull skje. Du så bort på Zayn. Han tok hintet, og begynte å prate. "Vel.." Det virket som han gruet seg til reaksjonn dems han også. "Vi er sammen." Da han sa ordene, skulle du ønske du hadde et kamera. Alle bare stirret på dere, med noen merkelige uttrykk i tillegg. Å ta et bilde av dem da, ville blitt det tøffeste bildet noensinne! "Gratulerer!" Du rakk ikke tenke så mye mer på det, før Angelica hoppet opp på fanget ditt. "Hvorfor sa du ikke noe når dere kom inn?" Hun hadde armene rundt halsen din. Hvis hun klemte hardere nå, kom hun til å ta livet av deg. "Ro deg ned litt da. Dere hadde jo satt på filmen allerede. Det så ikke akkurat ut som dere ville prate så mye." Ertinga di irriterte Angelica. For å ta igjen begynte hun å kile deg. Noe Zayn også ble med på. "Stopp!" Du fikk nesten ikke puste. Hvorfor måtte du være så kilen? Latteren din fylte hele rommet. Zayn ga seg etter litt, da han skjønte hva du mente. Angelica, som fortsatt ikke hadde tilgitt deg, fortsatte. "Du kommer til å ha latterkrampe helt til i morgen!" Du tvilte ikke hvis hun fortsatte å kile deg på samme måte. "Vær så snill, stopp!" Det virket ikke som hun ville høre på deg. "Zayn, hjelp!" Du tvang frem det siste ordet. Han bare gliste. Han kom ikke til å hjelpe. Du klarte å vri deg så voldsomt at Angelica datt ned fra sofaen. Før hun rakk å gjøre noe mer, spratt du opp og sprang til motsatt ende av rommet. 

 

Mer?

 

Nu starter maratonet, blir pause når jeg skal spise Taco (Firstende? :P), så dere er klare over det;) Skal prøve å legge ut ny del hver halvtime.

 



Postat av: Tonje Viken Brenden

Meer! <3

10.03.2012 @ 18:16

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35345190
hits