10.03.2012 | 18:29 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 36

"Du kommer til å ha latterkrampe helt til i morgen!" Du tvilte ikke hvis hun fortsatte å kile deg på samme måte. "Vær så snill, stopp!" Det virket ikke som hun ville høre på deg. "Zayn, hjelp!" Du tvang frem det siste ordet. Han bare gliste. Han kom ikke til å hjelpe. Du klarte å vri deg så voldsomt at Angelica datt ned fra sofaen. Før hun rakk å gjøre noe mer, spratt du opp og sprang til motsatt ende av rommet.

_____________

 

Du måtte trekke pusten noen ganger før du klarte å puste normalt. Det å bli kilt var forferdelig! Spesielt av Angelica, hun ga seg nesten aldri. "Du er tilgitt, men jeg synes fortsatt dere skulle sagt det." Hun kom bort og ga deg en klem. Endelig slutt på kilinga. "*Ditt navn*, kan du bli med ut i gangen." Zayn reiste seg og gikk ut. Han virket så hemmelighetsfull i dag.
"Hva er det?" Han stod i gangen med en liten eske i hånda. "Her." Han rakk den mot deg og du tok i mot. "Skal jeg åpne den?" Han ristet på hodet. "Vent til du kommer hjem." Han kysset deg på panna. "Kommer jeg til å begynne å gråte av det?" Du hatet å gråte, men visste at du kom til å gjøre det i en periode etter at dere reise hjem. Du hadde aldri følt noe så sterkt for noen som for Zayn, selv om du ikke hadde kjent han så lenge. Han betydde alt for deg. "Jeg vet ikke. Kanskje." Han ble med inn på rommet for å legge esken i baggen din. Den var allerede ferdig pakket, bortsett fra klærne du skulle ha på på flyet i morgen og sminken din. Du sukket. Zayn satt på sengekanten og så opp på deg. "Noe galt?" Han tok tak i hånda di. "Nei da, jeg kommer bare til å savne USA, og deg." Han dro deg ned på fanget sitt. "Uansett om vi er nærme hverandre eller langt unna, vil du ha hjertet mitt med deg." Han kysset deg på halsen. "Og mitt med deg." De klare, brune øynene hans fikk deg til å drømme deg bort. "Hvor lenge skal dere være her?" Du stirret ned på hendene dine. Tenkt om det tok noen måneder før du fikk se han igjen? "VI har siste konserten her 9. mars." Det var mars allerede, så ikke så lenge til. "Etter det er jeg ikke helt sikker. Har ikke vært i fokus de siste dagene." Han la den ene hånda på kneet ditt. Livet ditt kom til å bli ganske tomt uten han. Men du hadde fortsatt Angelica, de andre vennene dine i Norge, og du kunne skype med Maja hver kveld. Angelica og Maja kom til å støtte deg gjennom alt. De andre vennene dine visste ikke en gang at du hadde møtt verken Big Time Rush eller One Direction. De fleste i vennegjengen din likte i alle fall BTR, og kunne jo hende de likte 1D også. Du gledet deg til å fortelle at du var sammen med Zayn. De kom til å overreagere, hvis du kjente dem rett, over at du var sammen med en kjendis. Du ville valgt Zayn uansett om han var en kjendis eller ikke.

 

"Skal vi gå ut til de andre igjen?" Zayn tullet med håret ditt. "Kanskje det. De lurer sikkert på hvor vi blir av." Akkurat i det du sa det, kom Niall inn døra. "Er dere sultne? Vi skal lage taco nå." Han gikk ut igjen like fort som han kom inn. "VI får gå å hjelpe til da." Du reiste deg fra fanget til Zayn og gikk ut på kjøkkenet. Liam stod og kuttet opp agurken, Harry sjonglerte med tomater, noe også Louis prøvde - men det gikk ikke like bra, Niall åpnet bokser med mais og ananas og Angelica og Maja dekket på bordet. "Hva trenger dere oss til å gjøre?" Du brettet opp ermene på genseren din, klar til å hjelpe til.

 

Mer?

 Postat av: Mie :)

Moore! :D

10.03.2012 @ 18:37
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

10.03.2012 @ 18:46

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35358459
hits