10.03.2012 | 18:58 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 37

Du reiste deg fra fanget til Zayn og gikk ut på kjøkkenet. Liam stod og kuttet opp agurken, Harry sjonglerte med tomater, noe også Louis prøvde - men det gikk ikke like bra, Niall åpnet bokser med mais og ananas og Angelica og Maja dekket på bordet. "Hva trenger dere oss til å gjøre?" Du brettet opp ermene på genseren din, klar til å hjelpe til.

___________

 

"Kan en fikse med salat og den andre med kjøttdeigen?" Maja kom inn igjen og fortale hva som manglet. Hun og Angelica fortsatte å bære inn det som var klart. Louis hadde bestemt seg for å bli litt mer seriøs, og fant frem rømme og tacosaus. "Jeg fikser salaten." Du åpnet kjøleskapet og fant den i en av skoffene. Zayn satte på stekeplata og begynte med kjøttdeigen. Dere var, innen ti minutter, ferdig og kunne sette dere til bords. Dere spiste i spisestua, siden det var god plass til alle. Henrik og Matt ble også med å spiste. Klokka nærmet seg fem. Det var ganske trist at det var siste dagen dere var her. Du og Angelica hadde blitt tatt godt imot og møtt noen fantastiske mennesker. Henrik, Matt, guttene, Kendall, James, Carlos og Logan. Selv om det hadde blitt litt merkelig mellom deg og Logan, var du glad du hadde møtt han. Han var hyggelig. Dere hadde bare kommet litt skeivt ut. Han kunne ikke styre følelsene sine, og det kunne ikke du heller.
"Gleder dere dere til å komme hjem igjen da?" Henrik fikk igang en samtale. "Litt. Men skulle ønske vi ikke måtte reise fra alle sammen. Norge er så kjedelig." Du smilte til Zayn mens du sa det. "Og kaldt!" Kom det fra Angelica. "Kjøpp varme nok klær da, jente!" Louis ble med han også. "Bli med til Norge du da Louis, også kan vi gå sammen til skola i -30 grader!" Det tok ikke lange tida før Louis svarte. "Jeg går ikke på skole, så da slipper jeg jo det da." Det endte med et Angelica tok en skikkelig facepalm. Louis var tydelig fornøyd over at han vant.
Resten av middagen var ikke så veldig spennende. Mye av den gikk til småsnakk. Zayn og du satt hovedsakelig å så på hverandre. Dere satt rett ovenfor hverandre. "Er dere ferdige?" Henrik tok med seg tallerkenen sin på kjøkkenet. Det kom et "Ja" fra alle, til og med Niall. "Rydde." Louis hoppet rundt som en liten unge. "Skikkelig teamwork!" Dere fikk alt sammen inn på kjøkkenet. Maten som var igjen ble satt inn i kjøleskapet og utstyret dere hadde brukt ble satt inn i oppvaskmaskina.

 

Harry koblet mobilen sin til anlegget i stua og satte på musikk. "Bli med å dans!" Hylte han over musikken. Ingen av dere måtte bes to ganger. Du og Angelica kunne danse litt, siden dere hadde hatt det i gymmen på skolen. For å være på trygg bunn, danset dere den koreografien. Den var veldig enkel og kunne brukes til nesten alle salgs typer musikk. Det var bare å endre på farten og litt på bevegelsene. Louis danset, overraskende nok, Screw the Lightbulb, Pat the dog. Zayn og Niall stod litt usikkre siden. Du tok tak i begge to og fikk dem med i dansen. Du og Angelica prøvde å lære dem koreografien dere kunne, men det var ikke like lett. Du satte deg ned etter litt, det var veldig varmt  i rommet, så du måtte ha noe å drikke. Zayn satte seg ned ved siden av deg. Han fylte oppi drikke til deg. 

 

Mer?

 Postat av: Keths!

fun

10.03.2012 @ 19:07
URL: http://keths.blogg.no
Postat av:

meer:DDD

10.03.2012 @ 19:42
Postat av: tonje viken brenden

Meeer! <3

10.03.2012 @ 19:58

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35358742
hits