10.03.2012 | 20:32 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 38


Ferdig med tacoen nå, så back to maraton:D

 

Louis danset, overraskende nok, Screw the Lightbulb, Pat the dog. Zayn og Niall stod litt usikkre siden. Du tok tak i begge to og fikk dem med i dansen. Du og Angelica prøvde å lære dem koreografien dere kunne, men det var ikke like lett. Du satte deg ned etter litt, det var veldig varmt  i rommet, så du måtte ha noe å drikke. Zayn satte seg ned ved siden av deg. Han fylte oppi drikke til deg.

_____________

 

Du tok en stor slurk. "Takk." Uten forvarsel la Zayn armene rundt deg, akkurat i det du skulle sette ned glasset. Du mistet det, og brusen rant nedover dere begge. "Unnskyld, det var ikke meningen!" Du hoppet opp fra sofaen og så på han. "Det var jo min skyld. Jeg burde ikke gjort der akkurat da." Han reiste seg han også. De andre stod og så på dere. "Har du noen klær jeg kan låne Matt?" Matt ble med han inn på rommet sitt og du gikk på det du og Angelica sov på. Du tok av deg alt helt til du stod i undertøyet. Det var det eneste som ikke hadde blitt vått. Du rotet frem en singelet og et par jeans. Du skulle til å dra singeleten nedover hodet da døra ble åpnet. "Unnskyld, igjen! Jeg trodde du hadde skiftet alt." Zayn gikk ut igjen og lot deg være alene. Det føltes litt merkelig at kjæresten din reagerte sånn når han så deg i bukse og bh. "Si ifra når du har fått på deg klærne." Du måtte le av kommentaren. "Du kan komme inn uansett." Han åpnet døra sakte. "Det var ikke meningen altså, å komme inn uten å banke på. Vane når jeg henger med guttene."Han trakk på skuldrene. Du dro singeleten ned over hodet og fant frem en genser. "Det går bra. Vi er jo sammen, så må vel tåle sånt." Han kom bort til deg. "Noe jeg ikke kommer til å bli lei." Du fortod det ikke. "Hva kommer du ikke til å bli lei?" Han beit i underleppa si. "Å kunne si og høre at vi er sammen." Han la hendene på hver sin side av ansiktet ditt og kysset deg lidenskapelig. Følelsene skøyt gjennom kroppen din. Det føltes nesten ut som en av de sluttscenene i en romantisk "tragedie", der jenta og gutten ikke får hverandre. Det siste kysset. Heldigvis var det ikke det, dere hadde fortsatt noen timer igjen. Han slapp deg, og du trakk på deg hettegenseren du hadde valgt.

 

"Brettspill!" Louis kom løpende inn på rommet og ropte til dere. "Bli med!" Øynene hans lyste opp. "Vi kommer snart, Louis." Det ble en del fram og tilbake. Først skulle dere ditt, også skulle dere datt. Det var ikke like enkelt å holde styr på alt. Da dere kom ut i stua hadde brettspillene blitt stablet oppå hverandre på bordet. "Hvilket skal vi spille?" Louis var skikkelig gira. "jeg tror jeg ser på." Sa du. Hodet ditt var ikke i riktig tilstand til å kunne spille brettspill nå. De andre ble med, og valget falt på ludo. "I'm gonna kick all you asses!" Niall hevet det ene øyenbrynet. Det så ut som han skulle sprekke av glede der han satt. 

 

Mer?

 


 


Postat av: Ida Marie Styles

meeer!

10.03.2012 @ 20:39
Postat av: Elisabeth

Meer <3

10.03.2012 @ 21:03
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

10.03.2012 @ 21:09

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35359547
hits