10.03.2012 | 21:53 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 40

Han hvisket ordene, men selv uten melodien kjente du den igjen. You are the only one av Hot Chelle Rae, den mest spilte sangen på iPoden din som ikke var av BTR eller 1D. Du stod på tå og kysset han en siste gang. Tårene rant kraftigere nedover kinnene dine nå. "Jeg elsker deg." Fortsatte han å hviske. "Jeg elsker deg også." Hvisket du tilbake. Og når du sa ordene, visste du at det var sant.

______________

 

Du lå i senga og fikk ikke sove. Tårene rant fortsatt nedover kinnene dine. Du ble overrasket over hvor lenge du kunne gråte i strekk, du trodde du skulle ha vært tom for tårer innen en time. Angelica lå i senga ved siden av deg, men hun hadde sovnet for lengst. Klokka lyste halv fire. Før på kvelden hadde du vært trøtt, nå kjente du ikke snev av trøtthet engang. Du ville bare reise etter Zayn. Du hadde ikke noen å snakke med for øyeblikket. Du hadde gått rett og lagt deg når Zayn dro. Angelica og Maja var for opptatt med å gi kos til de andre guttene. Det å si hade til flere gjorde bare saken værre. Det var bare to og en halv time til dere skulle stå opp igjen. Du kom ikke engang til å klare å sovne.

 

"*Ditt navn*! Det er på tide å stå opp." Angelica stod over deg. Hun la merke til at du ikke sov. "Ok." Du reiste deg opp fra senga. Beina dine traff det iskalde gulvet og det gikk frysninger nedover hele ryggen din. Du gikk inn på badet og skiftet. Sminken var ikke pakket ned, men du orket ikke bruke tid på det. Du gjorde deg fort ferdig før Angelica gikk inn på badet. Hun hadde tatt hintet, og pratet ikke mye til deg. Maja satt ute på kjøkkenet, som alle da andre dagene. "Hei." Hun smilte svakt til deg. "Hei." Stemmen din var like død som du følte deg. Du satte deg ned på motsatt side av bordet. Pålegg, drikke og brød stod allerede på på det. "Her." Hun fylte oppi litt drikke til deg, varm kakao. Du tok en slurk. "Takk." Du prøvde å smile tilbake, men følte at det bare ble en grimase. Du ville gjerne oppføre deg som om ingenting var galt, men du klarte ikke. Zayn betydde så mye for deg, og nå kom du ikke til å få se han på flere måneder, hvis du var uheldig. Du spiste en brødskive, usikker på hva det var på den. Du var ikke våken nok til å fokusere. Forhåpentligvis kunne du sove litt på flyet. Du gledet deg til å komme hjem, da kunne du åpne esken du fikk av Zayn og du ville få se familien igjen. Du savnet familien din og vennene dine. Du ville hjem og drukne deg i iskrem. Som Harry hadde sagt til deg, iskrem var en av de beste trøstemåtene.
Angelica kom ut på kjøkkenet. Hun satte seg på motsatt side av deg, på samme side av Maja. "Har du bare tenkt til å være sånn i hele dag kan du glemme å prate til meg." Hun så stygt på deg. "Angelica! Gi deg!" Maja støttet deg heldigvis. "Hun elsker Zayn, akkurat som du elsker Matt. Det er greit at du ikke er så blid for å reise, men det er jo ikke hun heller." Både du og Angelica satt med åpen munn. Dere hadde aldri hørt Maja reagere sånn før. "Unnskyld." Mumlet Angelica bak koppen hun drakk av. Du sendte Maja et takknemmelig blikk. 

 

Mer?


Postat av: Elisabeth

Meer <3

10.03.2012 @ 22:04
Postat av: silje

mer !

10.03.2012 @ 22:12
Postat av: silje

Trenger mer !

10.03.2012 @ 22:23
Postat av: sofie

meeer!:D <3 <3 <3 <3

10.03.2012 @ 22:28
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

10.03.2012 @ 22:33

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35364360
hits