10.03.2012 | 22:58 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 41

"Angelica! Gi deg!" Maja støttet deg heldigvis. "Hun elsker Zayn, akkurat som du elsker Matt. Det er greit at du ikke er så blid for å reise, men det er jo ikke hun heller." Både du og Angelica satt med åpen munn. Dere hadde aldri hørt Maja reagere sånn før. "Unnskyld." Mumlet Angelica bak koppen hun drakk av. Du sendte Maja et takknemmelig blikk.

_____________

 

"Hade jenter!" Maja ga dere en siste klem før dere gikk på flyet. Dere fortet dere inn på flyet og fant plassene deres. Det ble en tårevåt avskjed. Dere hadde avtalt at Maja skulle komme til Norge i påskeferien, fire måneder fra nå. Da ble det jo ikke så lenge og vente.
Du puttet øreproppene i ørene og satte på musikken. En ni timer lang flytur var på vent. Du lukket øynene og håpet på å få sove. Med en gang du lukket dem begynte tankene dine å vandre til Zayn. De brune, fine øynene hans, de myke leppene. Du måtte ta deg sammen for å styre tankene dine. Du hadde ikke lyst til å sitte gråtende på flyet. Angelica sa ikke noen ting til deg. Hun hadde sagt hade til Matt rett før dere reiste, hun hadde ikke en gang offret en tåre. Matt hadde gjort det, men ikke hun. Du var ikke sikker på om det var fordi hun ikke "orket", at hun hadde det ille nok fra før av, eller om det var at hun ikke hadde så sterke følelser for han alikevel. Du lurte på det, men samtaleemnet var ikke noe å ta opp når dere satt på fly. De nærmeste menneskene kunne jo høre dere. Du åpnet øynene og tittet ut vinduet. Det eneste du kunne se var hvite skyer så langt øyet kunne se. Det så ut som myk bomull. Det var det siste du tenkte på før du sovnet.

 

"Du må våkne. Flyet har landet." Angelica ristet forsiktig i deg. Du åpnet øynene og stirret på henne. "Ok." Du reiste deg. Dere gikk for å finne bagasjen deres. Så fort dere fant den, begynte dere å lete etter moren din. Hun skulle hente dere siden moren til Angelica hadde kjørt dere. "Jenter! Over her!" Så fort du så henne, merket du hvor mye du hadde savnet henne. Uten å tenke på Angelica, sprang du mot henne og ga henne en skikkelig klem. Det var lenge siden dere hadde klemt på denne måten, og det brang fram minner fra barndommen din. "Hei Angelica." Moren din ga henne en kos. "Klare til å reise hjem igjen?" Dere nikket begge to. Du var fortsatt søvnig etter at du sovnet på flyet. "Hva har skjedd mens dere var der da?" Du forventet dette spørsmålet, moren din visste ikke en gang at du var sammen med Zayn. Hvordan kom hun til å ta det? Det gjorde vondt å prate om det, men hun måtte få vite det. "Du vet det bandet vi var på konsert med, Big Time Rush?" Moren møtte blikket ditt. "Ja, hva med de?" Du trakk pusten før du fortsatte. "Matt, storebroren til Maja, kjenner Logan, en av bandmedlemmene. Vi fikk møte de backstage, og det samme med bandet som varmet opp for de, One Direction. Vi hang sammen med de så lenge vi var i Albany. Jeg og en som heter Zayn ble skikkelig gode venner, og Angelica ble skikkelig god venn med Matt." Moren din så på deg, hun ventet på fortsettelsen. "Så ingen av oss kommer tilbake som single."

 

Mer?

 


Postat av: Ida Marie Styles

mer? ja takk, svært gjerne!

10.03.2012 @ 23:03
Postat av: silje

Mer ! <3

10.03.2012 @ 23:05
Postat av: Elisabeth

Meer <3

10.03.2012 @ 23:27
Postat av:

Mere ! <3

10.03.2012 @ 23:32
Postat av:

Mer !

10.03.2012 @ 23:39

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35366125
hits