11.03.2012 | 00:00 | Kategori: What You Didn't Know

What You Didn`t Know - Del 42

"Du vet det bandet vi var på konsert med, Big Time Rush?" Moren møtte blikket ditt. "Ja, hva med de?" Du trakk pusten før du fortsatte. "Matt, storebroren til Maja, kjenner Logan, en av bandmedlemmene. Vi fikk møte de backstage, og det samme med bandet som varmet opp for de, One Direction. Vi hang sammen med de så lenge vi var i Albany. Jeg og en som heter Zayn ble skikkelig gode venner, og Angelica ble skikkelig god venn med Matt." Moren din så på deg, hun ventet på fortsettelsen. "Så ingen av oss kommer tilbake som single."

_______________

 

"Som du sikkert fortod er jeg sammen med Zayn, og Angelica med Matt." Moren din lo. "Gratuelrer da jenter." Hun smilte varmt til dere. "Hvordan føles det?" Det var nesten litt komisk. Når det kom til gutter var moren din nesten som en fjortis igjen. Hun elsket å blande seg inn i alt av sladder, spesielt blant deg og Angelica. Moren din var en av de personene du stolte på, du kunne fortelle henne nesten alt. "Vet ikke helt." Du følte ikke for å snakke mer om det, moren din tok hintet. "Hva vil dere ha til middag de neste dagene?" Angelica skulle sove hos deg til søndag. Det var nå fredag. Det var tidelig om morgenen i Norge. "Sovemiddel." Kom det sarkastisk fra Angelica. Det var noe av det dere trengte minst. "Jeg prøver å sove litt, jeg." Du hvilte hodet mot bilruta.

 

Du bråvåknet da bilen stoppet. "Vi er hjemme." Småsang moren din. Du ville opp og finne pc-en din, men samtidig ville du sove. Du ville sjekke om Zayn var på skype eller ikke. Moren din låste opp og du og Angelica tok med dere bagasjen inn. Du dro den med opp på rommet ditt, men pakket ikke ut. Du lette på pulten din etter pc-en, som du fant under masse ark. Rommet ditt var ikke akkurat ryddig. Du plugget i laderen og slo den på. Den startet raskt og du åpnet skype. Ingen Zayn. Hjertet sank i brystet på deg. Du var ikke sikker på hvor mye klokka var i USA, så du droppet å tekste ham. Du skulle slå av pc-en, men sovnet før du rakk å trykke på "avslutt".

 

*Pling* *Pling* Pc-en din stod fortsatt på. Du prøvde å gni søvnen ut av øynene, og åpnet den igjen. Du hadde sovet i noen timer. *Hei<3* Hjertet ditt hoppet over et slag da du så at Zayn var på. *Hei Bad Boi<3* svarte du fort. Du hadde lyst til å kunne klemme han, kjenne leppene hans mot dine. Det eneste som hindret deg: avstanden. Dere fortsatte å skype en stund. Du ville ikke avslutte, men måtte det til slutt fordi det var mat. Angelica og moren din satt nede og pratet. "Hei igjen." Du klarte ikke la være å smile. Kanskje det ikke kom til å bli så ille alikevel. Du kom jo fortsatt til å få prate med han. "Hvorfor så blid?" Angelica prøvde å skjule sjalusien. Hun hadde mest antagelig forstått hva det var. "Bare skypet litt med Zayn." Du satte deg ned ved bordet, tok til deg en brødskive og begynte å smøre den. 

 

Mer? Sorry for kort del, skal legge meg nå :)


Postat av: Ida Marie Styles

meeeeer!

11.03.2012 @ 00:10
Postat av: Elisabeth

Meer <3

11.03.2012 @ 00:22
Postat av: silje

MER !

sykt nysgjerrig på hva som kommer til å sjå :D

11.03.2012 @ 00:54
Postat av:

mer ! Får vi mer fra BTR ?

11.03.2012 @ 11:05
Postat av: Tonje Viken Brenden

Meeer! <3

11.03.2012 @ 11:21
Postat av: Sophie

Elsker maratonet ditt, lengste og beste jeg har lest! Men burde ikke vi/jeg/hun åpne gaven fra Zayn? Burde ikke An... være mer lei seg og burde ikke jeg og Zayn kysse mer? Og litt drøyere?

-SM

11.03.2012 @ 11:24
Postat av:

Ny del snart ? :)

- digger historiene !!

11.03.2012 @ 14:47
Postat av: Miriam

ååååååh, mere!

11.03.2012 @ 15:15
Postat av: sofie

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!:D

11.03.2012 @ 15:24

    Navn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL / Adresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35366708
hits